Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 17

bigsmile.gif sveikinimai mamytems Zanetai75 ir jolaxus 4u.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
va norėjau paklaust g.gif . Jei pasisodinčiau pavasarį našlaičių ar jos man vasarą žydėtų? o sodinti kada reiktų? kovo pradžioj?
Atsakyti
smile.gif Žydėtų žydėtų tavo našlaitės, jei pasėtum vasarį, lauke sodintum gegužę... tai birželį jau galėtum sulaukti žiedų.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bernado @ 2008 01 29, 15:33)
smile.gif Žydėtų žydėtų tavo našlaitės, jei pasėtum vasarį, lauke sodintum gegužę... tai birželį jau galėtum sulaukti žiedų.... smile.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Ir as prie sveikinimu prisidedu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif 4u.gif

Knifofija, o gal Vilniuje būsi kokioje parodoje ax.gif

Jau pavasaris ne už kalnų, tai jau planuojuosi darbus ax.gif

Noriu jau sėklas agurkų, ridikėlių, aguročių, cukinijų nusipirkti. Gal patarsite kokias geriausia pirkti 4u.gif

Ir dar klausimukas... Aną visą vasarą žemė buvo nenaudojama ir rudenį jos nesukasėme (statybos) buvo. Ką man dabar daryti, kad piktžoles išnaikinti ir žemę pagerinti.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif

ar priimsite į savo tarpą? Jau 2 metai gyvename nuosavame name ir pagaliau šiais metais reikės aplinką susitvarkyti bei augmenijos prisisodinti smile.gif Tai būtų įdomu čia paskaitinėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2008 01 29, 08:54)
mirksiukas.gif matau martelę bendraamžę turėsim thumbup.gif

sveikinimai Mamytems soske.gif !!!!!!!!!!!!!!!!

Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 01 29, 16:26)
Sveikutės,  4u.gif

ar priimsite į savo tarpą? Jau 2 metai gyvename nuosavame name ir pagaliau šiais metais reikės aplinką susitvarkyti bei augmenijos prisisodinti smile.gif Tai būtų įdomu čia paskaitinėti  blush2.gif

paskaitinėk paskaitinėk mirksiukas.gif ir ne tik čia - dar pirmam poste esančias nuorodas į ankstesnes temas peržiūrėk - ten begalė aktualių klausimų ir ne po vieną kartą aptarinėta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 29, 16:20)
Sveikutės  4u.gif  4u.gif

Knifofija, o gal Vilniuje būsi kokioje parodoje  ax.gif

Jau pavasaris ne už kalnų, tai jau planuojuosi darbus  ax.gif

Noriu jau sėklas agurkų, ridikėlių, aguročių, cukinijų nusipirkti. Gal patarsite kokias geriausia pirkti  4u.gif

Ir dar klausimukas... Aną visą vasarą žemė buvo nenaudojama ir rudenį jos nesukasėme (statybos) buvo. Ką man dabar daryti, kad piktžoles išnaikinti ir žemę pagerinti.

Ačiū  4u.gif

Žinoma, kad būsiu, tik datų dar nežinau.

Agurkai: regal, krak. Ridikėliai: parat, karmen. Aguročius ir cukinijas pirk hibridines ir krūmines.

Jei piktžolės daugiametės nupurkšk jas rundapu ir minimum 10 dienų nejudink, po to pabarstyk durpėm, dolomitmilčiais, medžio pelenais (žiūrint kokia tavo žemė, šarminė, rūgšti, molis ar smėlis), otada apark.
Atsakyti
O man pavasari reiks savo maziuka alpinariuma perdaryt, nes ten tos pienes, kur mane is proto vare, net ziema gyvos atrodo blink.gif brudes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 01 29, 19:26)
O man pavasari reiks savo maziuka alpinariuma perdaryt, nes ten tos pienes, kur mane is proto vare, net ziema gyvos atrodo  blink.gif brudes  verysad.gif

Anksti pavasarį jos labai nesunkiai išsirauna. Pabandyk - gal nereikės nieko perdarinėt. mirksiukas.gif
Atsakyti