sveikinimai mamytems Zanetai75 ir jolaxus
va norėjau paklaust . Jei pasisodinčiau pavasarį našlaičių ar jos man vasarą žydėtų? o sodinti kada reiktų? kovo pradžioj?
QUOTE(Bernado @ 2008 01 29, 15:33)
Žydėtų žydėtų tavo našlaitės, jei pasėtum vasarį, lauke sodintum gegužę... tai birželį jau galėtum sulaukti žiedų....
Ir as prie sveikinimu prisidedu.
Sveikutės
Knifofija, o gal Vilniuje būsi kokioje parodoje
Jau pavasaris ne už kalnų, tai jau planuojuosi darbus
Noriu jau sėklas agurkų, ridikėlių, aguročių, cukinijų nusipirkti. Gal patarsite kokias geriausia pirkti
Ir dar klausimukas... Aną visą vasarą žemė buvo nenaudojama ir rudenį jos nesukasėme (statybos) buvo. Ką man dabar daryti, kad piktžoles išnaikinti ir žemę pagerinti.
Ačiū
Noriu jau sėklas agurkų, ridikėlių, aguročių, cukinijų nusipirkti. Gal patarsite kokias geriausia pirkti
Ir dar klausimukas... Aną visą vasarą žemė buvo nenaudojama ir rudenį jos nesukasėme (statybos) buvo. Ką man dabar daryti, kad piktžoles išnaikinti ir žemę pagerinti.
Ačiū
Sveikutės,
ar priimsite į savo tarpą? Jau 2 metai gyvename nuosavame name ir pagaliau šiais metais reikės aplinką susitvarkyti bei augmenijos prisisodinti Tai būtų įdomu čia paskaitinėti
ar priimsite į savo tarpą? Jau 2 metai gyvename nuosavame name ir pagaliau šiais metais reikės aplinką susitvarkyti bei augmenijos prisisodinti Tai būtų įdomu čia paskaitinėti
QUOTE(jolaxus @ 2008 01 29, 08:54)
matau martelę bendraamžę turėsim
sveikinimai Mamytems !!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Žuvelė @ 2008 01 29, 16:26)
Sveikutės,
paskaitinėk paskaitinėk ir ne tik čia - dar pirmam poste esančias nuorodas į ankstesnes temas peržiūrėk - ten begalė aktualių klausimų ir ne po vieną kartą aptarinėta
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 01 29, 16:20)
Sveikutės
Ačiū
Ačiū
Žinoma, kad būsiu, tik datų dar nežinau.
Agurkai: regal, krak. Ridikėliai: parat, karmen. Aguročius ir cukinijas pirk hibridines ir krūmines.
Jei piktžolės daugiametės nupurkšk jas rundapu ir minimum 10 dienų nejudink, po to pabarstyk durpėm, dolomitmilčiais, medžio pelenais (žiūrint kokia tavo žemė, šarminė, rūgšti, molis ar smėlis), otada apark.
O man pavasari reiks savo maziuka alpinariuma perdaryt, nes ten tos pienes, kur mane is proto vare, net ziema gyvos atrodo brudes
QUOTE(Tina* @ 2008 01 29, 19:26)
O man pavasari reiks savo maziuka alpinariuma perdaryt, nes ten tos pienes, kur mane is proto vare, net ziema gyvos atrodo brudes
Anksti pavasarį jos labai nesunkiai išsirauna. Pabandyk - gal nereikės nieko perdarinėt.