Įkraunama...
Įkraunama...

Ką reikia daryti, norint susituokti?

nors neketinu tuoktis, bet toks klausimas iskilo: o rimtai gimimo liudijimo reikia? blink.gif nes pagalvojus as jo nuo sesiolikos metu kai pasa issiemiau nemaciau blink.gif maniskis irgi kiek zinau tik kriksto dokumenta turi ir pasa g.gif
Atsakyti
O ka rimtai daryti norint susituokti Baznycioje skirtingu religiju zmonems? Kiek esu girdejusi atsiliepimu, kunigai irgi nelabai skuba tokius jaunuosius sutuokti blink.gif nors logiskai mastant, koks skirtumas kokia religija, Dievas vistiek vienas, ar jie netvirtina to paties mums?! blink.gif
Atsakyti
o galima toki klausima? kuo skiriasi CMB iskilminga ceremonija nuo neiskilmingos? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dypdishka @ 2010 11 12, 14:45)
o galima toki klausima? kuo skiriasi CMB iskilminga ceremonija nuo neiskilmingos? smile.gif 4u.gif

iskilminga, kai vyksta sceremonija, su ziedu mainymaisi, pasizadejimais, jei norit ir po to sampano taure mirksiukas.gif o neiskilminga, kai nueinat paprasa diena ir pasirasot tuos lapelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2008 01 31, 23:28)
F, nesupratau, kas yra SS šitame kontekste. Bet nieko nuostabaus, kad civilinės metrikacijos biuro darbuotojos nepatenkintos - joms juk norisi daugiau užsidirbti iš jaunavedžių. Mes pasakėm, kad nematom reikalo ir atstojo.
Dėl pavardės jau kažkas parašė, tik mano žiniomis (jos dar nėra patikrintos praktiškai  ax.gif ), pavardę gali pasikeisti ir vėliau, nebūtinai per mėnesį, nes po vestuvių vienintelis dokumentas, kuriame figūruoja naujoji pavardė yra santuokos liudijimas. Po to, kai nueisi į pasų poskyrį keistis pavardės, turėsi ir likusius dokumentus pasikeisti (pvz., studento pažymėjimą).  Žodžiu, kada gausi naują pasą, priklauso nuo tavęs - gali iš karto keisti, gali vėliau.

Dokumentus gali pasikeisti net ir po daugelio metų, niekam jie netrukdo (jeigu tai ne pasas) smile.gif Mano teisės nuo 2005 m. nekeistos wink.gif
QUOTE(`bamba @ 2008 10 19, 20:54)
va va, ir man idomu ko reikia, tiksliau ar butina komunija norint susitikt baznycioj?as tikrai daba nesiruosiu eit komunijos...ir apskritai ar tuokia baznucioj skirtingu religiju zmones?

QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 10 21, 14:28)
O ka rimtai daryti norint susituokti Baznycioje skirtingu religiju zmonems? Kiek esu girdejusi atsiliepimu, kunigai irgi nelabai skuba tokius jaunuosius sutuokti  blink.gif nors logiskai mastant, koks skirtumas kokia religija, Dievas vistiek vienas, ar jie netvirtina to paties mums?!  blink.gif

Aš sentikė, vyras - katalikas, tereikėjo pasirašyti, kad vaikus auklėsim katalikiškai, nes tuokiamės krikščionių katalikų bažnyčioje ir viskas smile.gif Išklausėm kursus kaip ir visi. smile.gif
Atsakyti
Laba diena, su draugu norim ,,susurasyti'' civilinej metrikacijoje be ceremoniju. Esam abu Vilnieciai. Klausimas butu toks, ar galime nuvaziuot ,,susirasyti'' kito miesto metrikacijoje? pvz Trakuose, Kaune ir tt. Ir ar santuokai be ceremoniju reikalingi liudytojai?
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inteligencija @ 2011 08 03, 13:11)
Laba diena, su draugu norim ,,susurasyti'' civilinej metrikacijoje be ceremoniju. Esam abu Vilnieciai. Klausimas butu toks, ar galime nuvaziuot ,,susirasyti'' kito miesto metrikacijoje? pvz Trakuose, Kaune ir tt. Ir ar santuokai be ceremoniju reikalingi liudytojai?
Aciu uz atsakyma  4u.gif

http://www.supermama...;#entry48750845
Atsakyti