Įkraunama...
Įkraunama...

Ką reikia daryti, norint susituokti?

QUOTE(F @ 2008 01 29, 15:44)
Kodėl? negi iškilmingumas yra SS? aš tai atsakysiu į tą klausimą "kodėl", kad noriu tik susituokti.
O ką paskui reikės daryti su pasais? aš gausiu naują pavardę, tai reikės ir naujo paso, ar jį duos iškart, ar reikės laukti, kol baigsis senasis?

Na paskaicius pati pirma posta dar galvojau patylesiu, bet po sito, tai man toks vaizdas susidaro kad jeigu tokie pasvarstymai kazkam kyla tai gal geriau palaukit su tom vedybom kokius 5-10 meteliu kol subresit ir tokiu klausimu nereiks uzdavinet o patys daugiau gyvenimiskos patirties turesit mirksiukas.gif
Cia siaip, patarimas is salies...
Atsakyti
Mes niekada nesubręsim. O kuo blogai užduoti klausimus? Užduodu klausimus tiems, kurie specializuojasi gyvenimiškoje patirtyje. Jeigu kas nors turi klausimų iš mano sričių, pvz dark wave muzikos, 4 MPS formos, tai irgi galit klausti. Aš normaliai atsakysiu ir nesistebėsiu, kad kažkam kyla tokių klausimų.
Atsakyti
Viskas tvarkoj, <F>, klauskite. Jei pasimesite atsakymo gausume - dar kartą klauskite.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2008 01 31, 13:40)
Mes niekada nesubręsim. O kuo blogai užduoti klausimus? Užduodu klausimus tiems, kurie specializuojasi gyvenimiškoje patirtyje. Jeigu kas nors turi klausimų iš mano sričių, pvz dark wave muzikos, 4 MPS formos, tai irgi galit klausti. Aš normaliai atsakysiu ir nesistebėsiu, kad kažkam kyla tokių klausimų.

Jei jau tema tavo ir leidi pateikti klausimus is tavo sriciu...
Kas tas vienpusis Mebejaus (ar kaip ten) lapas? Galima i AZ. Tik lietuviskai ir kiek galima paprasciau.
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2008 01 31, 14:17)
Jei jau tema tavo ir leidi pateikti klausimus is tavo sriciu...
Kas tas vienpusis Mebejaus (ar kaip ten) lapas? Galima i AZ. Tik lietuviskai ir kiek galima paprasciau.

Iškirpkite iš popieriaus juostelę, kelių cm pločio. Persukite ją vieną kartą (sraigtas). Perlenkite ir suklijuokite galus. Gavote Mebijaus juostą ar lapą..
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 31, 14:32)
Iškirpkite iš popieriaus juostelę, kelių cm pločio. Persukite ją vieną kartą (sraigtas). Perlenkite ir suklijuokite galus. Gavote Mebijaus juostą ar lapą..

Tai sitas simtus kartu darytas daiktas taip "moksliskai" vadinas?
ACIU 4u.gif
Atsakyti
nu, aš tai apie jį iš mokslinės knygos sužinojau. Knyga vadinosi "Mokslas ir Visata"
Atsakyti
QUOTE(F @ 2008 01 31, 13:40)

thumbup.gif
O siaip nenorejau nieko izeisti, pys 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2008 01 29, 16:44)
Kodėl? negi iškilmingumas yra SS? aš tai atsakysiu į tą klausimą "kodėl", kad noriu tik susituokti.
O ką paskui reikės daryti su pasais? aš gausiu naują pavardę, tai reikės ir naujo paso, ar jį duos iškart, ar reikės laukti, kol baigsis senasis?

F, nesupratau, kas yra SS šitame kontekste. Bet nieko nuostabaus, kad civilinės metrikacijos biuro darbuotojos nepatenkintos - joms juk norisi daugiau užsidirbti iš jaunavedžių. Mes pasakėm, kad nematom reikalo ir atstojo.
Dėl pavardės jau kažkas parašė, tik mano žiniomis (jos dar nėra patikrintos praktiškai ax.gif ), pavardę gali pasikeisti ir vėliau, nebūtinai per mėnesį, nes po vestuvių vienintelis dokumentas, kuriame figūruoja naujoji pavardė yra santuokos liudijimas. Po to, kai nueisi į pasų poskyrį keistis pavardės, turėsi ir likusius dokumentus pasikeisti (pvz., studento pažymėjimą). Žodžiu, kada gausi naują pasą, priklauso nuo tavęs - gali iš karto keisti, gali vėliau.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2008 01 31, 22:28)
F, nesupratau, kas yra SS šitame kontekste.

SS - savaime suprantama.
Atsakyti
QUOTE(jovial @ 2008 02 01, 00:01)
SS - savaime suprantama.

Ačiū, žinosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 28, 19:48)
Mes irgi iš kelinto karto pridavėm dokumentus: vieną kartą nuėjom per pietų pertrauką - nieko neradom, išskyrus užrakintas duris smile.gif. Paskui sukom galvą, kada eiti, nes abu dirbam iki 17 val., o toji pati metrikacija irgi iki 17 val. Net nepamenu, berods pasiprašiau valandą prieš darbo pabaigą ir vėl nuvažiavom. Sakom," laba diena, norim prašymą santuokai parašyt."  Kaip, perklausia - ištuokai ..... Davė lapą, liepė sėst foje ir užpildyt - surašėm vardus, pavardes gimimo metus, išsilavinimus, kokios pavardės pageidaučiau. Viską pertikrino, liepė vėliau atnešt kvituką. Su datos išsirinkimu kuriozų buvo - Šakiuose tuokia tik kas antras savaitgalis, o mūsų pasirinkta data į tą "tuokimų" savaitgalį nepateko. liepia riktis kitą dieną. Na jau ne, galvoju. Sakau, ateisim vėliau. Skambinu tėtei - jis dirba savivaldybės administracijoj - " tėte, neleidžia ženytiiiis" smile.gif . Kadangi su metrikacijos vedėja pažįstamas šiek tiek, "leidimą" davė .

[quote=vaivos juosta,2008 01 30, 21:57]
Mielosios, jūs man parodykit tą vietą, kur čia tos pagyros??? lotuliukas.gif

Vertėtų retkarčiais perskaityti ką rašai. mirksiukas.gif
P.S.ar labai būtų buves didelis nusikaltimas,jeigu būtumėt susituokę tada,kai dirba CMB? g.gif Nebent rytojaus dieną turėjai važiuoti į ligoninę gimdyti. mirksiukas.gif Bet ir tai nemanau,kad buvo būtina tuom piktnaudžiauti. doh.gif

Atsakyti