Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti natūralius nagus?

QUOTE(Irma77 @ 2008 05 28, 22:46)
Mano nagai buvo užauginti naturalūs oho kokie. Savaitgali švenčiau gimtadienį ir draugė pagyrė nagus: gražūs, ilgi, dailūs nail.gif . Ir ką manot jau nebeturiu nes vienas nulūžo konkrečiai, dar 3 pradėjo skaudžiai lūžti o vienas tiesiog nusisliuoksniavo. Tai dabar nepraėjus nė savaitei nagų jau nebeturiu.  cray.gif Ilga laiką naudoju NAIL TEK II. Viskas buvo gerai iki pagyros. Ką man daryti??? help.gif

Joks cia pavydas. Tiesiog, kaip pati parasei ilgai naudojai Nail Teką, o jo ilgai naudoti negalima. Ir atejo tas lakas, kada jis nustojo gera darba daryti, o atvirksciai... Kita vertus, gal buvo koks stresas,gal ranka kur atsitrenkei - menkniekiai, bet viskas veikia... sad.gif Panaudok aliejaus voneles, arba pasidaryk SPA manikiura - gerai nagams daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2008 06 10, 17:15)
Pregnacare ir man tinka, pastebejau kad naguciai augt pradejo, bet vistiek nesiseka islaikyt - amzinai kunors uzkliunu ir nulauziu  doh.gif

lygiai tas pats doh.gif ...augt auga, bet vis tiek ne tokie stiprus kaip ir noretusi ir amzinai vis kur nors nusilauziu cry.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir as prie Jusu burio, jeigu galima ax.gif

tai va, pries gera pusmeti buvau jau pasiryzus priaugint nagus, nes mano labai trapus, sluoksniuojasi, visai neauga... bet netycia uztikau sia temele ir pradejau skaityt...ir ka Jus manot, persigalvojau, pradejau bandyti pati uzsiauginti bigsmile.gif is pradziu naudojau Sally Hansen, nepadejo schmoll.gif tik graziai blizgejo naguciai, kai pasidazai biggrin.gif geriau perfectil kapsules- irgi nepadejo schmoll.gif tada pradejau naudoti umnaja emal, ir nagiukai po truputo auga bigsmile.gif dar tokiu niekad neturejau bigsmile.gif (tfu tfu tfu, tikiuosi, kad rytoj nenulus visi nagai) unsure.gif netgi pradejau lankytis pas manikiurininke (iki to laiko niekada nebuvau, nes geda buvo nagus parodyt) bigsmile.gif tiesa, sluoksniutis nebaige, netgi, sakyciau, gal labiau sluoksniujasi unsure.gif bet stengiuosi visada lakuoti, tada nesisluoksniuja taip. Dar darau druskos voneles, tepiu rankas ir nagus alyvuogiu aliejum ir dar neseniai maximoj nusipirkau kazkoki gydomaji aliejuka smile.gif
dabar ruosiuosi dar kokiu vitaminu pagerti, nes organizmas visai susilpnejes verysad.gif verysad.gif ir tada, tikiuosi, turesiu stiprius nagucius wub.gif

oi, kiek prirasiau daug blush2.gif doh.gif bet isvada tokia: tikrai nesigailiu, jog nenuejau tada prisiauginti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balbetka: 17 birželio 2008 - 00:54
[quote=balbetka,2008 06 17, 01:53]
mano naguciai buvo pradeje baisiai sluoksniuotis atrode tragiskai doh.gif
taigi cia prisiskaiciau patarimu ir dabar turiu labai grazius smile.gif

tai va pirmiausia nusipirkau ARTDECO aliejuka is sarmos aisku rezultatai pasimate tik po 1,5-2 men...
atsisakiau paprastu laku ..lakuoju labai retai ir tik su gydomaisiais-stiprinanciais lakais, nes kazkur skaiciau,kad sluoksniuojasi nuo to,kad negauna oro,kaip buna nulakuoti ....
jei tepu rankas kremu tai ir nagus riebiai patepu
dar gerai voneles su druska ir citrina....bet dariau gal pora kartu blush2.gif
Atsakyti
paprasciausias kalcis kaip papildas labai nagus stiprina,as taip savo nagucius uzsiauginau 4u.gif
Atsakyti
Tepiau ORLY Nail Defences, sutepiau gal kokius du buteliukus,dabar eina trečias buteliukas, odeles tepiau aliejukais, dabar lakuoju balinamuoju laku, nes labai pageltonavo, manikiūristė sakė, kad nuo stipriklių taip būna, ir nesvarbu kokios firmos ax.gif smile.gif
Atsakyti
As tiek auginau, tiek auginau, vakar skusdama bulves su skustuku nago galiuka nusiskutau cray.gif
Kartais norisi spjaut ir vel geli ar akrila det, bet kai pagalvoju kiek reikejo laiko kol po to mano naturalus naguciai ataugo, tai vel nusiraminu ir toliau auginu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkuriame zurnale skaiciau, kad nagams stiprinti padeda paprasciausias alyvuogiu aliejus lens.gif Niekada nebandziau taip nagu stiprinti. Esu isbandziusi druskos tirpala (siltas vanduo + dauuuug druskos ir ta pati tirpala naudoti kasdien savaite laiko, po to darytis nauja), bet pritrukau kantrybes. Apskritai visokiem aliejukam ir t.t. neturiu kantrybes smile.gif Siuo metu naudoju Essence Ultra Strong nail hardener, tai lyg ir normaliai, nors va katik netekau puses nago doh.gif
Atsakyti
Oi mergičkos,kiek daug naujienų čia sužinojau bigsmile.gif Ačiū labai. Kažką mėginsim daryt,o tai jau nusibodo benagei vaikščiot,noooriu ilgųųų nagųųų biggrin.gif
Mano vis sluoksniuojas ir sluoksniuojas. Atauginu,tik palakuoju ir vėl sluoksniuojas doh.gif Naudoju tą "protingą emalę",bet matyt ne taip kaip reikia. Turbūt per retai (iš jūsų postų taip sprendžiu),nes ją tepu tik kaip lako pagrindą,o kai nusilakavus man nagučiai sluoksniais nueina,tada tik retsykiais jos patepu ax.gif ,nes galvojau kad jiems be nieko geriau. Taip ir nežinau kaip iš tikro..
Atsakyti
Prašau pasakykite kur galima nusipirkti tą Smart enamel ar kaip jis ten vadinasi? ax.gif Labai noriu jį išbandyti, čia perskaičiau daug gerų atsiliepimų, bet niekaip negaliu jo rasti doh.gif Beje gyvenu Kaune. Ir kiek maždaug jis kainuotų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karamella @ 2008 07 03, 16:28)
Prašau pasakykite kur galima nusipirkti tą Smart enamel ar kaip jis ten vadinasi?  ax.gif  Labai noriu jį išbandyti, čia perskaičiau daug gerų atsiliepimų, bet niekaip negaliu jo rasti  doh.gif  Beje gyvenu Kaune. Ir kiek maždaug jis kainuotų?  4u.gif

Smart enamel galima nusipirkti bazėse 5 sandėly (tas kur dvigubu įėjimu), visosčia gyrė lyg "7in1", tai jis ten brangiausias, bet kainos tiksliai nepasakysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2008 07 03, 16:55)
Smart enamel galima nusipirkti bazėse 5 sandėly (tas kur dvigubu įėjimu), visosčia gyrė lyg "7in1", tai jis ten brangiausias, bet kainos tiksliai nepasakysiu blush2.gif

Labai labai ačiū, pagaliau ir aš jį išbandysiu, gal padės ir man užsiauginti stiprius nagus thumbup.gif
Atsakyti