Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti natūralius nagus?

QUOTE(lialka @ 2008 04 17, 13:37)
Sarmoje 35,90 Lt mokėjau, o vakar mačiau Droge už 39,90 Lt. Šiaip dar kol kas efekto didelio nepjutau (savaitę naudoju), žiūrėsim toliau.  ax.gif  4u.gif

Aš Sally hansen mėlyną tokį naudojau, ilgi ir stiprūs nagai užaugo, o dabar šitą jau kuris laikas tepu.. irgi labai thumbup.gif
Atsakyti
mano nagai irgi labai silpni,minksti ir sluoksniuojasi,jei biskuti paauginu pastoviai turiunjuos lakuoti,nes kitaip nulustu ir rankas besiplaunant. bet nusipirkau siandien aliejuka nagams,tipo padeda sustipreti nagams, ziuresiu kas cia gausis.
Atsakyti
aš jau turbūt pusę metų (su mažom pertraukom) naudoju Frenchi stipriklį (bazėj pardavėja jau mane pažįsta, kaip su drauge kalba), tai nagai auga kaip ant mielių thumbup.gif , ir dar tvirti tokie. Visi klausinėja ar tik ne dirbtiniai nagai cool.gif o aš giriuos, kad tikrai NE tongue.gif Žodžiu džiaugiuosi, nes tokių ilgų ir stiprių dar neturėjau rolleyes.gif (kad tik neprisišnekėčiau, tfu tfu tfu )

Pastebėjau, kad jūs apie joda kalbėjot. Anksčiau darydavau voneles su šiltu alyvuogiu aliejumi, citrinos sultim ir jodu, kadangi nereguliariai dariau, poveikio nepastebėjau. O ką duoda vien jodas? Nagai nebus juodi? g.gif nenorėčiau siurprizų ax.gif

Ir sėkmės visoms auginančioms sveikus tvirtus nagučius mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju dbr ta rozini LCN stiprikli''nail power'' bet l neilgai...kai vasara naudojau tai gerai buvo,nors gal labai prisidejo tas kad uzsieny buvau(o kazkodel sveciose salyse man VISADA jie sustipreja), gal del juros ir jodo... O kaip jums jis?gal koks kitoks dar geresnis is LCN yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayte @ 2008 04 19, 13:17)
Naudoju dbr ta rozini LCN stiprikli''nail power'' bet l neilgai...kai vasara naudojau tai gerai buvo,nors gal labai prisidejo tas kad uzsieny buvau(o kazkodel sveciose salyse man VISADA jie sustipreja), gal del juros ir jodo... O kaip jums jis?gal koks kitoks dar geresnis is LCN yra? ax.gif

salia to pover dar nusipirk Serum is tos pacios firmos. ir kasdiena aplinkui naga apsitepk. O jei jis nelakuotas niekuo, tai visa padenk tuo serumu
Atsakyti
Na kai pabaigsiu dabartini aliejuka gal reisk ta isbandyt smile.gif o dbr tai naudoju LCN nail builder, ruda... rase kad jis padeda geriau augt nagam 4u.gif
Atsakyti
O aš bandysiu pradėt naudot Nail teką. Gal bent kiek nagučiai sutvirtės doh.gif
Atsakyti
Aš irgi vakar pradėjau naudoti Nail teką II ax.gif tikiusi gerų rezultatų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2008 01 23, 15:16)
Senoji uždaryta, tai atidarau naują  bigsmile.gif

Plepam toliau ir dalinamės patarimais, kaip turėt stiprius, sveikus, gražius nagučius  smile.gif

kai organizme pakanka vitaminu, tai ir naguciai grazus buna thumbup.gif beje, as stengiuosi visada lakuot, tai kazkaip tvirtesni buna
Atsakyti
QUOTE(wizardry @ 2008 04 24, 07:36)
kai organizme pakanka vitaminu, tai ir naguciai grazus buna thumbup.gif  beje, as stengiuosi visada lakuot, tai kazkaip tvirtesni buna

drinks_cheers.gif jei tik nulakuoti tai ir tvirti,bet tik be lako ir šast jau kokio kampučio nėra doh.gif
Atsakyti
sveikos, merginos 4u.gif

va norėjau paklausti, o kokia jūsų manymu geriausia nagų priežiūros priemonė iš
“Frenchi Professional Smart Enamel” serijos? rolleyes.gif nes jų gana daug rūšių ir pasiklydau gausoje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2008 04 24, 18:54)
sveikos, merginos  4u.gif

va norėjau paklausti, o kokia jūsų manymu geriausia nagų priežiūros priemonė iš
“Frenchi Professional Smart Enamel” serijos? rolleyes.gif  nes jų gana daug rūšių ir pasiklydau gausoje  blush2.gif

man patiko su silku ir vitaminais, tokiams bespalviam buteliuke
Atsakyti