Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti natūralius nagus?

QUOTE(karapuzike @ 2008 04 08, 10:09)
Nu va gryzau  thumbup.gif
Tam grozio salone prekiauja ir turi nemaza pasirinkima. Tik to power stipriklio siuo metu neturejo, bet sake nuo geguzes 1os gaus prekiu papildymo ir visko tures. Labai maloniai aptarnauja, viska papasakoja, pakonsultuoja ir nesiulo visko is eiles. Zodziu rekomenduoju
LCN serum kainuoja 12lt
O kadangi power neturejo, tai pasiule dvifazi stiprikli-pagrinda. 20lt

Kazkada is platintoju kai buvau pirkusi, tai tikrai brangiau uz juos mokejau  mirksiukas.gif

Labas smile.gif
Nu ir greita TU smile.gif
Aciu uz info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krugile @ 2008 04 08, 13:38)
Labas smile.gif
Nu ir greita TU smile.gif
Aciu uz info smile.gif

Kai labai reikia tai mygim susisuku hihihi.gif . kol nebuvau isbandziusi ir nepaturejau pirma karta gyvenime graziu nagu- nereikejo, bet kai pabandziau ir pamaciau toki rezultata, apie koki net nesvajojau, tai zinai ... blush2.gif Juolabiau, kad pasibaige mano atsargos ir vel nagai nusisluoksniavo ir nuluzo. KAzkaip geda dabar net rankas is kiseniu istraukti doh.gif
Atsakyti
o man pacios geriausios NailTek priemones 4u.gif naudoju II, nes naguciai tai trupa ir lupasi... tikrai padejo, tik reikia nuolatos naudoti smile.gif
dar turiu aliejuka odelems, pardaveja pasiule, sugundydama, kad net nereikia po to tu odeliu tvarkyti ir tikrai nemelavo tongue.gif
Atsakyti
Aš 10 metų IsaDora nagų stiprinimo priemones naudojau, bet va vakar nebegavau. Sakė tiekėjai neveža. Susigundžiau kito gamintojo pabandyt. Konsusltantė rekomendavo Sally Hansen profesonalams skirtą nagų stipriklį. Parašyta tai labai gražiai ant pakuotės (tikėkimės ir tokį rezultatą gausiu biggrin.gif ), kad net 3 funkcijas atlieka. Pažiūrėsim ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 04 09, 13:02)
Aš 10 metų IsaDora nagų stiprinimo priemones naudojau, bet va vakar nebegavau. Sakė tiekėjai neveža. Susigundžiau kito gamintojo pabandyt. Konsusltantė rekomendavo Sally Hansen profesonalams skirtą nagų stipriklį. Parašyta tai labai gražiai ant pakuotės (tikėkimės ir tokį rezultatą gausiu biggrin.gif ), kad net 3 funkcijas atlieka. Pažiūrėsim ax.gif 4u.gif

Gal ta su deimanto dalelem ? Turiu.. naudojau.. bet nieko tokio, kas parasyta neatsitiko g.gif Gal per greitai rezultato tikejausi ?
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2008 04 09, 13:31)
Gal ta su deimanto dalelem ? Turiu.. naudojau.. bet nieko tokio, kas parasyta neatsitiko  g.gif  Gal per greitai rezultato tikejausi ?

Va tas :
user posted image

Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 04 09, 14:07)
Va tas :

oi ne ne apie sita galvojau schmoll.gif apie sita nieko nezinau
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 04 09, 14:07)

noreciau paklausti ar sis nagu stipriklis brangus
Atsakyti
QUOTE(jurgjtaaa @ 2008 04 16, 22:37)
noreciau paklausti ar sis nagu stipriklis brangus

Sarmoje 35,90 Lt mokėjau, o vakar mačiau Droge už 39,90 Lt. Šiaip dar kol kas efekto didelio nepjutau (savaitę naudoju), žiūrėsim toliau. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialka @ 2008 04 09, 13:07)

Aš su šita priemone susitvarkiau nagučius, pradėjo augti, sustiprėjo, super dalykiukas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amry @ 2008 01 23, 14:16)
Plepam toliau ir dalinamės patarimais, kaip turėt stiprius, sveikus, gražius nagučius  smile.gif

man tai atrodo, kad tai misija, kuri neimanoma doh.gif
kad ir ka bedaryciau, begerciau, benaudociau, kaip man jie luzineja ir skilineja taip ir toliau doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 04 17, 17:55)
man tai atrodo, kad tai misija, kuri neimanoma  doh.gif
kad ir ka bedaryciau, begerciau, benaudociau, kaip man jie luzineja ir skilineja taip ir toliau  doh.gif

Žinai,ir man dažnokai atrodo misija neįmanoma doh.gif
Dar dabar prasidėjo odosalergijos, išvis nagai parėjo, duobėm visi doh.gif
Siaubas kažkoks doh.gif
Jaučiu neištvėrus nueisiu, dirbtinius susidėsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amry: 17 balandžio 2008 - 16:59