Man tai labai padejo Silica is Futura, tik poveikis pasireiskia po keliu menesiu isgerus visa dezute
QUOTE(wannasweets @ 2008 03 27, 15:26)
Man tai labai padejo Silica is Futura, tik poveikis pasireiskia po keliu menesiu isgerus visa dezute
O kiek kartų į dieną gėrei?
nes ten yra 120 ar 90 kapsulių.. Ir parašyta gert 1, 2 ar 3 tab per dieną..
Tai 3 geriant, nelabai keliem mėnesiam užtenka pakuotės..
Nepykit kad as cia taip jusu uzklausiu bet greitai perzvelgiau senesnes temas ir neuzmaciau to ko man reikia Tai pasiteirausiu jusu kur butu galima Frenci stiprikliu isigyti Siauliuose? Anksciau buvau nusipirkusi sarmoj kur buvo prie dvaro muges o veliau niekur ir nebeuztikau
QUOTE(Amry @ 2008 03 27, 16:28)
O kiek kartų į dieną gėrei?
Gėriau po 3 tabletes per diena, bet išgėrus visą pakuotę dar reikia palaukti kelis mėnesius kol pasireiškia poveikis
as prisipirkau labai daug priemoniu kad naturalus nagai auktu ir stipretu i savaite bent pora k mirkyti po 15min vandenyje su juros druska +jodas nagai atsigauna labai ir auga isgerti i diena 2l vandens na dar kiekviena d tepu nailtek2 dar nailsistem melynu aliejuku efektas tikrai yra ir naudoti nakvisu alieju vitaminus jie sukurti spec nagams ir plaukams ir tikrai nera brangus apie 35lt
Na, ir as pasidalinsiu savo patirtimi. Pries pora metu nagai buvo labai smarkiai susilpneje, jau nebezinojau ne ko imtis - net prisiauginti norejau, nes man labai jau patinka ilgi nagai. Taiva geriami vitaminai man kazkaip nepadeda nei nagams, nei plaukams...
Mano nagams labai patiko Sally Hansen priemones, ypac tokia auksineje pakuoteje ten tai geris... Dabar vel dziaugiuosi ilgais nagais - tik pas manikiurininke sunku buna - kol nudildo, nes kieti
Nagus palepinu dar apelsinu aromatiniu ar kitokiu aliejuku, kai pasauseje po vonios buna, kasdien tepdama rankas kremu, patepu ir nagus tuo paciu... dar maniskiai labai megsta kvepuoti, todel juos nedaznai lakuoju (karta ar du per menesi). O mano drauge saviskius nuolat lakuoja, tai be lako dabar jie jau atrodo tragiskai
Be to, kartais vakarais gausiai rankas issitepu kosmetiniu aliejum ar riebesniu kremu, apsimaunu pirstines ir miegu su jomis (cia aisku geriausias variantas saltomis ziemomis )
Mano nagams labai patiko Sally Hansen priemones, ypac tokia auksineje pakuoteje ten tai geris... Dabar vel dziaugiuosi ilgais nagais - tik pas manikiurininke sunku buna - kol nudildo, nes kieti
Nagus palepinu dar apelsinu aromatiniu ar kitokiu aliejuku, kai pasauseje po vonios buna, kasdien tepdama rankas kremu, patepu ir nagus tuo paciu... dar maniskiai labai megsta kvepuoti, todel juos nedaznai lakuoju (karta ar du per menesi). O mano drauge saviskius nuolat lakuoja, tai be lako dabar jie jau atrodo tragiskai
Be to, kartais vakarais gausiai rankas issitepu kosmetiniu aliejum ar riebesniu kremu, apsimaunu pirstines ir miegu su jomis (cia aisku geriausias variantas saltomis ziemomis )
Panos, gal zinot kur kaune galima dar nusipirkti LCN produkcijos? As savo baigiau jau beveik ir niekur neberandu, kad prekiautu. Visi sako, kad nebegauna....Bukit zmones isgelbekit, nes numirsiu as be situ priemoniu...LCN seruma ir stiprikli toki rozini naudoju. Nagu gyvenime tokiu nebuvau turejusi
Jei kuri zinot kur kaune gauti, tai butinai parasykit i AZ
aciu
Papildyta:
Kazi ka maniskis pagalvotu, jei pas ji i lova ateiciau su pirstinem
aciu
Papildyta:
QUOTE(Danela @ 2008 04 05, 21:43)
Gal kas parašys, kiek dabar kainuoja nailtekas ir kur jį galima nusipirkti Kaune?
QUOTE(karapuzike @ 2008 04 07, 14:50)
Panos, gal zinot kur kaune galima dar nusipirkti LCN produkcijos? As savo baigiau jau beveik ir niekur neberandu, kad prekiautu. Visi sako, kad nebegauna....Bukit zmones isgelbekit, nes numirsiu as be situ priemoniu...LCN seruma ir stiprikli toki rozini naudoju. Nagu gyvenime tokiu nebuvau turejusi
aciu
Papildyta:
aciu
Papildyta:
Laba, gal kas parase kur Kaune LCN gauti galima
QUOTE(krugile @ 2008 04 08, 03:12)
Laba, gal kas parase kur Kaune LCN gauti galima
kitoj temoj parase, kad " ...Perku Kaune, prie muzikinio. Toks grozio salonas Pjese yra..." Tai va . Tuoj kava isgeriu ir vaziuoju darbo reikalais i ta puse, tai uzbegsiu paziureti ar tikrai yra ar ne. Pranesiu gryzusi
Nu va gryzau
Tam grozio salone prekiauja ir turi nemaza pasirinkima. Tik to power stipriklio siuo metu neturejo, bet sake nuo geguzes 1os gaus prekiu papildymo ir visko tures. Labai maloniai aptarnauja, viska papasakoja, pakonsultuoja ir nesiulo visko is eiles. Zodziu rekomenduoju
LCN serum kainuoja 12lt
O kadangi power neturejo, tai pasiule dvifazi stiprikli-pagrinda. 20lt
Kazkada is platintoju kai buvau pirkusi, tai tikrai brangiau uz juos mokejau
Tam grozio salone prekiauja ir turi nemaza pasirinkima. Tik to power stipriklio siuo metu neturejo, bet sake nuo geguzes 1os gaus prekiu papildymo ir visko tures. Labai maloniai aptarnauja, viska papasakoja, pakonsultuoja ir nesiulo visko is eiles. Zodziu rekomenduoju
LCN serum kainuoja 12lt
QUOTE(karapuzike @ 2008 04 08, 10:09)
Nu va gryzau
LCN serum kainuoja 12lt
LCN serum kainuoja 12lt
nebrangu noreciau pabandyt koki aliejuka ar stiprikli