Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti natūralius nagus?

Bet tai oho kainytes sally hansen LT doh.gif as UK prisipirkusi tu laku, ten prie pigiu buvo. Tiesa manes nesuzavejo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2012 05 28, 03:11)

Nusilakavus palauk kelias minutes tada pirštu pagalvelemis lengvai lieciant uztepk gausiai aliejaus.

nulakuota naga ? patapsnoti tiesiog? nes jei neisdziuvo tai issimozotu turbut ... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 24 liepos 2012 - 20:49
Mano nagai visada buvo silpni, tik truputi uzaugdavo ir iskart skilinedavo. Lakuodavau su ivairiais stiprikliais, gydydavau kremukais aliejais ir t.t. niekas nepadejo.. kaip pastojau pradejau nebelakuoti nagu (nes tipo kenkia lakas ir panasiai). nezinau ar cia nestumo hormonai ar dar kas suveike, bet nagai augo sveikuteliai, jokio skilinejimo nieko.. Tokiu ilgu nagu visa gyvenima nesu turejus smile.gif Ir taip nagu nelakavau gal pusantru metu ir jie visa si laika buvo sveikuteliai. Dabar vel pradejau lakuoti ir vel tas prasidejo skilinejimas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biruchike: 03 rugpjūčio 2012 - 10:36
Na va ir aš pasiskųsiu blush2.gif visada turėjau silpnus ir besisluoksniuojančius nagučius. Kurį laiką visada būdavau su nulakuotais nagučiais, bet tik jiems paaugus jie vis tiek atsisluoksniuodavo ir būdavo silpni. Prieš maždaug mėnesį nusipirkau vieną nagų stiprintoją, tokį rusišką, bet labai padėjo, nagai tikrai sustiprėjo, o su juo ir lakas labai ilgai laikosi, bet... nagai vis tiek sluoksniuojasi. Ir vitaminus geriu, ir sveikai maitinuosi, bet niekas nepadeda, gal žinot kokių nors priemonių?
Atsakyti
QUOTE(Salt @ 2012 08 15, 11:33)
Na va ir aš pasiskųsiu  blush2.gif visada turėjau silpnus ir besisluoksniuojančius nagučius. Kurį laiką visada būdavau su nulakuotais nagučiais, bet tik jiems paaugus jie vis tiek atsisluoksniuodavo ir būdavo silpni. Prieš maždaug mėnesį nusipirkau vieną nagų stiprintoją, tokį rusišką, bet labai padėjo, nagai tikrai sustiprėjo, o su juo ir lakas labai ilgai laikosi, bet... nagai vis tiek sluoksniuojasi. Ir vitaminus geriu, ir sveikai maitinuosi, bet niekas nepadeda, gal žinot kokių nors priemonių?

manau jokios priemones cia nepades, viskas priklauso nuo organizmo vidaus.. jei kalbat apie rusiska priemone tai gal cia ta FRENCHI priemone? man siaip irgi labai patinka, ir kaip pagrinda ir ant virsaus lako panaudoju..
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 07 24, 21:50)
Bet tai oho kainytes sally hansen LT  doh.gif  as UK prisipirkusi tu laku, ten prie pigiu buvo. Tiesa manes nesuzavejo  schmoll.gif
Papildyta:
nulakuota naga ? patapsnoti tiesiog? nes jei neisdziuvo tai issimozotu  turbut ...  ax.gif

Labai atsargiai tik kad susialiejuotu liesti nulakuota nagą.
Papildyta:
QUOTE(biruchike @ 2012 08 03, 11:36)
Mano nagai visada buvo silpni, tik truputi uzaugdavo ir iskart skilinedavo. Lakuodavau su ivairiais stiprikliais, gydydavau kremukais aliejais ir t.t. niekas nepadejo.. kaip pastojau pradejau nebelakuoti nagu (nes tipo kenkia lakas ir panasiai). nezinau ar cia nestumo hormonai ar dar kas suveike, bet nagai augo sveikuteliai, jokio skilinejimo nieko.. Tokiu ilgu nagu visa gyvenima nesu turejus smile.gif Ir taip nagu nelakavau gal pusantru metu ir jie visa si laika buvo sveikuteliai. Dabar vel pradejau lakuoti ir vel tas prasidejo skilinejimas..

Keista, kad del lakavimo skilineja.
O kaip lakuojate? Kiek ir ko sluosniu?
Papildyta:
QUOTE(Salt @ 2012 08 15, 11:33)
Na va ir aš pasiskųsiu  blush2.gif visada turėjau silpnus ir besisluoksniuojančius nagučius. Kurį laiką visada būdavau su nulakuotais nagučiais, bet tik jiems paaugus jie vis tiek atsisluoksniuodavo ir būdavo silpni. Prieš maždaug mėnesį nusipirkau vieną nagų stiprintoją, tokį rusišką, bet labai padėjo, nagai tikrai sustiprėjo, o su juo ir lakas labai ilgai laikosi, bet... nagai vis tiek sluoksniuojasi. Ir vitaminus geriu, ir sveikai maitinuosi, bet niekas nepadeda, gal žinot kokių nors priemonių?

Sluoksniavimas gali būt jei rankas vandeny ilgai mirkot.
Jei indus be pirstiniu plaunat, ar vonioje ar kitur kaip ilgai mirkote.

Buna laku pagrindu būtent sluoksniuojantiems nagams.
Kai lakuojate gerai ant galiuku ir po pačiu nagu uztepkite.
Tikrai yra išeitis.
4u.gif
Atsakyti
Su ilgalaikiu lakavimu atsiauginau ilgus nagus, per 6sav nei vienas nagas nenuluzo ir nesusiluoksniavo, isbandyta thumbup.gif
Atsakyti
Auga staigiai patys, jokiu problemu, gal genetika. g.gif
Atsakyti
Turbut jau buvo mineta ne karta, bet man geriausias budas nagu voneles. I silta vandeni pilti daug daug druskos, dar kokia puse citrinos imesti ir laikyti nagucius bent puse h. Nepatingekit karta i savaite tokia procedura pasidaryti, nagai bus tvirti ir augs kaip ant mieliu!:)
Atsakyti
Nemažai laiko atimtų tokia vonelė ax.gif
Atsakyti
bet tikrai padeda. aš tokią darausi gal kartą į 2 savaites nuo žiemos, o nagai nebeskilinėja .(skilinėjo tik 2 ant dešinės rankos), kas dėl ilgio, tai pas mane jie visada žiauriai greitai auga, ir tik neseniai pradėjau mėgti kiek ilgesniusl. tiesa pas mane druska + citrinos rūgštis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 26 rugpjūčio 2012 - 13:24
QUOTE(Tiga @ 2012 08 25, 09:49)
Turbut jau buvo mineta ne karta, bet man geriausias budas nagu voneles. I silta vandeni pilti daug daug druskos, dar kokia puse citrinos imesti ir laikyti nagucius bent puse h. Nepatingekit karta i savaite tokia procedura pasidaryti, nagai bus tvirti ir augs kaip ant mieliu!:)

drinks_cheers.gif kai tik daraus manikiūrą visada tokią vonelę pasidarau, tik dar duškės ar šampūno įsivarvinu odelėm , kad greičiau atmirktų ir eitų atstumt. Bet nelaikau nagų pusvalandį, nes vanduo atšąla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovil14 @ 2012 08 25, 00:33)
Su ilgalaikiu lakavimu atsiauginau ilgus nagus, per 6sav nei vienas nagas nenuluzo ir nesusiluoksniavo, isbandyta  thumbup.gif

Sutinku.
Tikra magija yra ilgalaikis lakavimas. Nusilakuoji ir pamirsti. O nagai tik auga auga.
thumbup.gif
Atsakyti