Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti natūralius nagus?

QUOTE(ekona @ 2012 05 08, 08:12)
sveikos  4u.gif

gal galit parekomenduot gera nagus stiprinancia priemone?
jau antra savaite naudoju nail tek II, bet man rezultato jokio  g.gif

Po 'Nail Tek' norimų rezultatų nesulaukiau. Nustojus naudoti nagai toliau lūžinėjo ir tvirti atrodė tik tol kol naudoji.
Naudojau 'Nail Vital Micro Cell 2000', sulaukiau ko norėjau, nustojus naudoti nagai nei sluoksniavosi, nei skilinėjo. Matyt radau savo nagams tinkamą priemonę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2012 05 08, 08:14)
man sally hansen padejo smile.gif

o kuris konkreciau, nes ju nemazai yra ax.gif
ar bandet kazkuri is situ ?
Atsakyti
Merginos, ar yra koks liaudiškas būdas skatinantis nagų augimą? Užsiauginau nagus, nulūžo, o po savaitės užsirašiusi pedikiūrui doh.gif Būtų puiku bent truputėlį ataugint. Be natūralaus proceso sakau gal kokių extra būdų yra g.gif Kažkokios vonelės ar pan.
Atsakyti
Dažni manikiurai ir lakavimas - yra kelias į gražius tvirtus nagus.
Jokiu būdu nekirpkite odeliu, tik tai negyvus atserpetojimus.

Jei manikiuru pas specialiata neprivaiksciosit - darykite pati. Svarbu dėti pagrindą tinkanti jūsų nagu būklei gerinti, du sluosnius lako spalvos ir apsaugini paskutinį sluoksnį kuris dažniausiai dar ir gražiai svyti.

Lakuojami nagai tarsi pasidaro apsaugomi nuo aplinkos, issausejimo, jų 'trankymo' ir t.t.

Indus plaukite su pirstinem ir masazuokite odeles odeliu kremais/aliejais.

Papildyta:
QUOTE(*.Simona.* @ 2012 04 24, 18:16)
sakykit, kaip iškenčiat kol nagai nudžiūna? ax.gif
Nes jau negaliu, rodos nusilakuoju, išdžiovinu, o ryte vistiek su raštais atsikeliu.
Naudoju ir base'ą, ir top'ą. ax.gif
Gal ką rekomenduotumėt už padorią kainą?

Nusilakavus palauk kelias minutes tada pirštu pagalvelemis lengvai lieciant uztepk gausiai aliejaus. Tiks ir tas kur valgyt skirtas. Aliejus skatina dziovinima ir saugo nuo susitepimu. Pakartok kelis kartus jei nusisluostytu aliejus. Ir ypač pries miega jei šviežiai nulakuota.

Dar kiti sako fenu padziovinant padeda ir dar girdejus imerkti pirštus į ledini vandenį!

;-)
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2012 05 09, 10:29)
o kuris konkreciau, nes ju nemazai yra  ax.gif
ar bandet kazkuri is  situ ?

Parašysiu ką aš bandžiau iš Sally Hansen :
Diamond Strength nagų lakas turėjau du, tepė labai skystai ( spalvai įgauti reikėjo tept minimum 3 sluoksius!) Nepatiko, o ir nagam kažkokio poveikio nedarė. Nors kitos draugės labai jį gyrė.
user posted image

No More Breaks Puikiai tiko kojų nagams ( nžn kodėl) kas nepatiko, tai kad kai nulakuoji, nagas įgauna žalsvą spalvą, o jei sugalvoji ant jo kokį kitą nagų laka panaudoti, tai kitą dieną jis šlykščiais lopais nueis.
user posted image

Nailgrowth Miracle Kažkiek pastiprino, bet augti man greičiau nepadėjo. Man ricina labiau sustiprino juos unsure.gif
user posted image

Age Correct Growth Treatment Naudoju kaip base, patinka. kažkokių stebuklų nedaro, bet nagų laką išlaiko gan ilgai.
user posted image

Healthy Cuticles Now Šis man labiausiai patiko. prieš tai tikrai turėjau didelių bėdų dėl odelių, plyšdavo jos iki kraujų net doh.gif Bet kai pradėjau naudoti šį kremą viskas išsisprendė po ~ mėnesio kažkur. Be to ir nagai labai paaugo.
user posted image

Insta-Dri Anti Chip Top Coat Vienas geriausių Top + laaaabai greitas džiūvimas net užtepus ant kelių sluoksnių lako!
user posted image

Shea Butter Cuticle Balm Nepatiko. Labai riebus, po to viskas prie nagu kimba, tai vartoju kaip nagu kauke po manikiuro : užtepu, palaukau 10 - 15 min ir nuplaunu šiltam vandenį su muilu. MB jis labiau patiko nei man blush2.gif
user posted image

Na manau viskas smile.gif Soriukas už tokį milžinišką post'ą 4u.gif
Atsakyti
Kažkaip keistai pastebėjau, kad man pavyks nagučius užsiauginti tuomet, kai jie būna lakuoti. Keista, nes atrodo nagas turėtų pavargti, bet tikriausiai šiuo atveju lako sluoksnis veikia kaip barjeras nuo aplinkos smile.gif
Atsakyti
Gal galite pasiųliti nagų stiprinimo priemoniu klaipedoje? ir kurioje vietoje pirkote? nes pastaruoju metu nebeina užsiauginti nagų vis sluoksniuojasi ir lūžinėja.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HILALL: 22 liepos 2012 - 18:08
QUOTE(i2kas @ 2012 07 21, 15:55)

Healthy Cuticles Now Šis man labiausiai patiko. prieš tai tikrai turėjau didelių bėdų dėl odelių, plyšdavo jos iki kraujų net  doh.gif  Bet kai pradėjau naudoti šį kremą viskas išsisprendė po ~ mėnesio kažkur. Be to ir nagai labai paaugo.

Kur šią priemonę pirkot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 07 23, 15:13)
Kur šią priemonę pirkot? smile.gif

Pirkau čia Bet mačiau, kad ebay ir turi 4u.gif Mano nagai ir odelės tiesiog dievina šį kremuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 07 23, 15:32)
Pirkau čia Bet mačiau, kad ebay ir turi  4u.gif  Mano nagai ir odelės tiesiog dievina šį kremuką  wub.gif

Ačiū už nuorodą smile.gif Reikės ir man pabandyti, nes su odelėm didelė problema doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 07 23, 22:43)
Ačiū už nuorodą smile.gif Reikės ir man pabandyti, nes su odelėm didelė problema doh.gif

Nebandei mitybą reguliuoti? kuo daugiau vaisių, daržovių , ypač vasarą, kad vitaminų gautum 4u.gif

O jei dėl kramtymo turi bėdų tai šiame bloge idėją neblogą mačiau... man padeda blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2012 07 23, 22:37)
Nebandei mitybą reguliuoti? kuo daugiau vaisių, daržovių , ypač vasarą, kad vitaminų gautum  4u.gif

O jei dėl kramtymo turi bėdų tai šiame bloge idėją neblogą mačiau... man padeda blush2.gif   4u.gif

Valgau ir vaisių, ir daržovių. Aliejukais visokiais irgi tepu, bet kaip plyšta neblogai, taip plyšta smile.gif Na dabar kažkiek apsitvarkę, nieko nesakau.. ax.gif

O va dėl kramtymo, tai nee, tokių bėdų neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 24 liepos 2012 - 09:25