QUOTE(ekona @ 2012 05 09, 10:29)
o kuris konkreciau, nes ju nemazai yra
ar bandet kazkuri is
situ ?
Parašysiu ką aš bandžiau iš Sally Hansen :
Diamond Strength nagų lakas turėjau du, tepė labai skystai ( spalvai įgauti reikėjo tept minimum 3 sluoksius!) Nepatiko, o ir nagam kažkokio poveikio nedarė. Nors kitos draugės labai jį gyrė.
No More Breaks Puikiai tiko kojų nagams ( nžn kodėl) kas nepatiko, tai kad kai nulakuoji, nagas įgauna žalsvą spalvą, o jei sugalvoji ant jo kokį kitą nagų laka panaudoti, tai kitą dieną jis šlykščiais lopais nueis.
Nailgrowth Miracle Kažkiek pastiprino, bet augti man greičiau nepadėjo. Man ricina labiau sustiprino juos
Age Correct Growth Treatment Naudoju kaip base, patinka. kažkokių stebuklų nedaro, bet nagų laką išlaiko gan ilgai.
Healthy Cuticles Now Šis man labiausiai patiko. prieš tai tikrai turėjau didelių bėdų dėl odelių, plyšdavo jos iki kraujų net
Bet kai pradėjau naudoti šį kremą viskas išsisprendė po ~ mėnesio kažkur. Be to ir nagai labai paaugo.
Insta-Dri Anti Chip Top Coat Vienas geriausių Top + laaaabai greitas džiūvimas net užtepus ant kelių sluoksnių lako!
Shea Butter Cuticle Balm Nepatiko. Labai riebus, po to viskas prie nagu kimba, tai vartoju kaip nagu kauke po manikiuro : užtepu, palaukau 10 - 15 min ir nuplaunu šiltam vandenį su muilu. MB jis labiau patiko nei man
Na manau viskas
Soriukas už tokį milžinišką post'ą