gal galite kokį kokį nelabai brangų nagų lako pagrindą pareklamuoti?
Daug priemonių išbandžiau, bet padėjo tik mikro gelis
QUOTE(fairynlovely @ 2010 06 17, 23:01)
grizau namo, tai ta proga sakau pasidarysiu inventorizacija kosmetikos
aptikau keleta seniai pamirstu NAIL SYSTEM gaminiu nagams stiprinti, kaip Jums jie?
As taip isivaizduoju, jie kazkokiu stebuklu nagams nepadarys, bet gal kam kitam sakau padejo
aptikau keleta seniai pamirstu NAIL SYSTEM gaminiu nagams stiprinti, kaip Jums jie?
As taip isivaizduoju, jie kazkokiu stebuklu nagams nepadarys, bet gal kam kitam sakau padejo
Man tai jie labai patinka jau daug metu su pertraukelem naudoju drauges man pavydi nagu, nors as eiline namu seimininke ir nori nenori tenka naudot visokius namu blizginimo chemikalus... ir as netepu ten kaip parasyta, kad kiekviena diena... kada prisimenu, tada nulakuoju..
Mano manymu nagai - tai jau igimtas dalykas. Tačiau norint juos pastiprinti manau reikia kuo maziau teplioti wisokiom nesamonem. Svarbu - nagu lako pagrindas, anksciau jo nenaudojau tai nagai tokie pageltonave buwo. As palyginus nedaznai dildinu tik jau kai reikia ir tiesa pasakius tik neseniai pirma karta nuejau pas manikiurininke.. ji sako o koks grozis. Dar svarbu naudoti valikli be acetono - nes acetonas irgi "geltonina" nagus.
Ir siaip man dar mama yra sakius... pas ja taip pat labai stiprus nagai - daznai juos lakuotis... nagu lakas kietina nagus ir jie maziau luzta.
Ir siaip man dar mama yra sakius... pas ja taip pat labai stiprus nagai - daznai juos lakuotis... nagu lakas kietina nagus ir jie maziau luzta.
papasakosiu kaip as sustiprinau savo nagus, nors pas mane jie visa gyvenima sluoksniavos ir luzinejo, bet dabar jau turiu paaugintus gerokai nagus, naudoju nagu stiprikli NAIL DOCTOR, tame rinkinyja ieina pagrindas ir virsutinis sluoksnis, lakuoju dabar beveik pastovei nagus, atstumiu su medinuke tokia odeles(niekad nekarpau ju), dildinu karta i savaite tik i viena puse, jokiu budu nebruzinu i visas puses ir kasdien naudoju odeliu kremuka ir naudoju bendrai ranku krema ir dar kai tik prisimenu , aisku stengiuos kazdien tai daryt, geriu biotina ir nakvisu alieju, nu zinokit tikrai matau rezultatus, nagai sutvirteja ir odeles grazios
Mano nagu 'istorija' ....nepamenu kada mano nagai buvo ilgi ir grazus Kad to pasiekti isbandziau nuo pigiu iki paciu brangiausiu priemoniu iskaitant vitaminus ir t.t.t niekas nepadejo. Pavargau nuo to ir nusprendziau nebekreipti i savo luzinejancius, besisluoksniuojancius iki skausmo nagus, tik kirpau juos, kirpau ir iskirus nukirpima nedariau, tad po geru gal dvieju menesiu pastebejau, kad istiesu jau turiu ka kirpti o po kurio laiko kirpima teko pakeisti i nagu formavima...uzaugo grazus naguciai (nago forma visada turejau puikia) tad neistverusi nulakavau juos. sia procedura tesiau koki menesi tiksliau iki tol kol vel mano naguciai virto nepavydetinos kokybes Istorija vel kartojosi jokio lako, jokios chemijos ir vel ataugo grazus nagai. Ka noriu pasakyti, kad asmeniskai man netinka jokios priemones nagui o ypac turbut netinka nagu lako nuemejas,(net jeigu naudoju pati nekalciausia) nes ji tenka vis vien naudoti, net jeigu lakuoji nagucius nailteku ar kitomis stiprinanciomis priemonemis. Tokia mano patirtis.
Sveikos
Mano nagai buvo labai silpni ir sluoksniavosi ir t.t... O labai norejo ilgesniu nagu,nes man rankos su manikiuru tai
Jau galvojau apie priauginima, bet tos papildymo kainos tai gasdino. Pries 5 metus buvau prisiauginus gelinius nagus, bet paskui pritruko pinigu ir nuemiau. Dabar uztat jau ilgai abejojau...
Ir per TV pamaciau reklama OPI NAIL ENVY... Bet galvojau,kad gal irgi tik reklaminis triukas. Bet gavau gimtadieniui kosmetikos parduotuves dovanu ceki ir nusprendziau nusipirkt priemoniu nagams. Ir pamaciau OPI ENVY, kaina tai nera maza, bet pagalvojau, kad jei internete daug geru atsiliepimu-reikia pabandyt... Tai va nuo rugsejo vidurio kai pradejau naudoti ta ENVY Original tai mano nagai sustiprejo, uzsiauginau kokiu norejau... Per 2 savaites jau pasijaute rezultatas, nes anksciau tai mano nagai nuskildavo uzsikabine uz kokio uztrauktuko ir panasiai...Puodu sveitimo irgi neatlaikydavo, o as dar nepernesu guminiu pirstiniu
Na man tas OPI ENVY tikrai,kad padejo... Manau,kad galit isbandyt...Ji pradzioj tepi 7 dienas is eiles. Pirma diena uztepi 2 sluoksnius, kita diena tik 1. Gali naudoti ir nagu laka. 7 dienas tepi ir nenuvalai, o po 7 dienu nuvalai ir vel tepi is naujo. Paskui gali naudoti,kaip pagrinda. Na tikrai,kad vertas savo kainos dalykas... Veliau gali daryt pertraukas ar naudot visa laika.
Pagugline rasit daug geru atsiliepimu apie ji... Tik va nepigus...Nors kai pagalvoji, kad jei 3 menesius pirkt kokius papildus nagams, odai ir plaukams tas pats iseina O mano nagams jokie papildai nepadejo Kaip skilinejo, sluoksniavosi taip ir toliau...
Mano nagai buvo labai silpni ir sluoksniavosi ir t.t... O labai norejo ilgesniu nagu,nes man rankos su manikiuru tai
Jau galvojau apie priauginima, bet tos papildymo kainos tai gasdino. Pries 5 metus buvau prisiauginus gelinius nagus, bet paskui pritruko pinigu ir nuemiau. Dabar uztat jau ilgai abejojau...
Ir per TV pamaciau reklama OPI NAIL ENVY... Bet galvojau,kad gal irgi tik reklaminis triukas. Bet gavau gimtadieniui kosmetikos parduotuves dovanu ceki ir nusprendziau nusipirkt priemoniu nagams. Ir pamaciau OPI ENVY, kaina tai nera maza, bet pagalvojau, kad jei internete daug geru atsiliepimu-reikia pabandyt... Tai va nuo rugsejo vidurio kai pradejau naudoti ta ENVY Original tai mano nagai sustiprejo, uzsiauginau kokiu norejau... Per 2 savaites jau pasijaute rezultatas, nes anksciau tai mano nagai nuskildavo uzsikabine uz kokio uztrauktuko ir panasiai...Puodu sveitimo irgi neatlaikydavo, o as dar nepernesu guminiu pirstiniu
Na man tas OPI ENVY tikrai,kad padejo... Manau,kad galit isbandyt...Ji pradzioj tepi 7 dienas is eiles. Pirma diena uztepi 2 sluoksnius, kita diena tik 1. Gali naudoti ir nagu laka. 7 dienas tepi ir nenuvalai, o po 7 dienu nuvalai ir vel tepi is naujo. Paskui gali naudoti,kaip pagrinda. Na tikrai,kad vertas savo kainos dalykas... Veliau gali daryt pertraukas ar naudot visa laika.
Pagugline rasit daug geru atsiliepimu apie ji... Tik va nepigus...Nors kai pagalvoji, kad jei 3 menesius pirkt kokius papildus nagams, odai ir plaukams tas pats iseina O mano nagams jokie papildai nepadejo Kaip skilinejo, sluoksniavosi taip ir toliau...
Keista, kaip nuo kokio lako žmonėms jau po 2sav. nagai pastiprėja. Aš su savo vargšais kankinuosi visą gyvenimą, o gydyti ėmiau prieš daugiau nei 5m. Padėjo maisto papildai nėščiosioms (padidintas vitaminų ir mineralų kiekis, nes kasmet naudodavau ir paprastus multivitaminus - nesirgdavau, bet plaukai ir nagai nedžiugino).
Esu išbandžiusi visus čia vardinamus lakus- stipriklius, aliejukus, sąžiningai juos naudodavau po mėn, vėliau ne taip reguliariai.
Po to atradau Futuros Silica - pradžioje 1 mėn gėriau po 3 kaps. per dieną, antrą mėn 2 kaps. per dien, dabar kas metai išgeriu po 2 dėžutes 1 kaps. per dien. Dar nusipirkau biotino ir gėriau jo žvėriškais (iš ties - šuniškais kiekiais, nes tik šunims skirto gryno biotino radau....)
Geriant maisto papildus nagai pasitaiso maždaug po 3 mėn. - tada, kai nuauga silpnasis, plonasis nagutis. Tiesa, dar vėliau ir ant galvos išdygo 'ežiukas' - dabar visad jį turiu - vieni plaukai krenta, kiti auga, ką padarysi, matyt, pas mane trumpa jų gyvavimo fazė, bet nepergyvenu, kad nupliksiu
Bet koks 'tištesnis' lakas nagučius tiesiog sutvirtina. Nail tekas man per skystas, S Hansen pusė bėdos, Delia like acril įtiko dėl kainos.
Vakar nusipirkau Eveline nagų augimo skatintoja, nežinau kiek skatins, bet patiko, kad greitai džiūna, duoda tokį balkšvą (ne skaidrų blizgantį) atspalvį ir yra tirštokas (nulakavus 2x nagas gerai pasistiprino). tseit šveicariška formulė, gal taip ir yra
Dabar dar gersiu NutriCaps kapsules - sudėtis gana nebloga...
Tiesa, mano nagams nepakenkė spec vonelė nagams - vadinasi arbata nagams, ten kažkoks druskų mišinys - tikrai pamirkius nagai taip nebesilanksto.
Esu išbandžiusi visus čia vardinamus lakus- stipriklius, aliejukus, sąžiningai juos naudodavau po mėn, vėliau ne taip reguliariai.
Po to atradau Futuros Silica - pradžioje 1 mėn gėriau po 3 kaps. per dieną, antrą mėn 2 kaps. per dien, dabar kas metai išgeriu po 2 dėžutes 1 kaps. per dien. Dar nusipirkau biotino ir gėriau jo žvėriškais (iš ties - šuniškais kiekiais, nes tik šunims skirto gryno biotino radau....)
Geriant maisto papildus nagai pasitaiso maždaug po 3 mėn. - tada, kai nuauga silpnasis, plonasis nagutis. Tiesa, dar vėliau ir ant galvos išdygo 'ežiukas' - dabar visad jį turiu - vieni plaukai krenta, kiti auga, ką padarysi, matyt, pas mane trumpa jų gyvavimo fazė, bet nepergyvenu, kad nupliksiu
Bet koks 'tištesnis' lakas nagučius tiesiog sutvirtina. Nail tekas man per skystas, S Hansen pusė bėdos, Delia like acril įtiko dėl kainos.
Vakar nusipirkau Eveline nagų augimo skatintoja, nežinau kiek skatins, bet patiko, kad greitai džiūna, duoda tokį balkšvą (ne skaidrų blizgantį) atspalvį ir yra tirštokas (nulakavus 2x nagas gerai pasistiprino). tseit šveicariška formulė, gal taip ir yra
Dabar dar gersiu NutriCaps kapsules - sudėtis gana nebloga...
Tiesa, mano nagams nepakenkė spec vonelė nagams - vadinasi arbata nagams, ten kažkoks druskų mišinys - tikrai pamirkius nagai taip nebesilanksto.
QUOTE(Mrs. R @ 2011 10 30, 19:09)
Mrs. R, del nagu, mano nuosirdus patarimas Jums - pabandykit bent puse metu laikytis tokio metodo: kasdien vaiksciokit su nulakuotais nagais. Neauga, luzta - nukirpkit trumpai bet vistiek lakuokit. KIEKVIENA DIENA lakas turi buti ant nagu. Apsilaupe lakas - nuvalot ir lakuojat is naujo. Dabar taip madinga trumpi, tamsiai, ryskiai lakuoti nagai, kiekviena su trumpiausiais nagais gali jaustis drasiai. Jei nemegstat tamsiu - lakuokit permatomai arba sviesiom, pastelinem spalvom. Kitas dalykas kuris yra labai svarbu - pirmiausiai ant nagu tepkit lako baze (base coat), po to - du sluoksnius pasirinktos spalvos lako, tada virsutinis sluoksnis (top coat) o dar geriau lako dzioviklis (quick dry top coat) Lako dzioviklis zymiai palengvins nagu lakavimasi nes nereikes ilgai laukti kol lakas isdzius, be to jis saugo laka kaip ir virsutinis sluoksnis. Kita diena ar po dvieju dienu galima dar pakartoti viena sluoksni permatomo lako - taip lakas ilgiau laikysis ant nagu, plius atsinaujins blizgesys. Tam tiesiog reikia paskirti laiko ir uzsispyrimo, jeigu jo turesit, pamatysit, tikrai dziaugsites tvirtais ir ilgais nagais.
As sakau tai is savo patirties, patikekit, zinau ka reiskia minksti luzinejantys nagai, taciau jau 10 metu kai yra viskas visiskai kitaip, jokiu vitaminu, nail teku ir kitu gudrybiu niekada nenaudoju nagams. Su plaukais irgi turiu bedu ir dar nezinau kaip jas isspresti, taciau su nagais jau viskas puiku. Taciau as juos ir toliau visa laika lakuoju. Dar kazkada kai minksti buvo tepdavau aliejukais, mirkydavau vonelese, niekas nepadejo kol nepradejau pastoviai lakuot.
Manau kad kai nagas "jaucia" kad kazkas ant jo uztepta, jis augina stora savo "oda". Vat ir visa paslaptis. Panasiai veikia ir nailtekas tik tiek kad jis dar turi savyje visokiu papildomu naudingu elementu, tai manau su juo nagus galima greiciau atsiauginti.
Beje, lakus pirkdavau pacius paprasciausius, ir baziniam sluoksniui, ir spalvas, ir virsutiniam sluoksniui, nekainuojancuis daugiau 5 lt. dazniausiai is Nail System, jie ypac turi nemaza nago lako pagrindu pasirinkima http://www.nails.lt/...care/nailsystem
O nagu lako dziovikli pamegau sita - Golden Rose Quick Dry
Jo nemazas kiekis, 12 ml, o tai reiskia kad ilgiau nesutirstes, be to ilgam uzteks, o kaina apie 9 Lt. Dabar naudoju Orly, bet kaitalioju su Golden Rose kuris sakyciau tikrai neblogas. Man dzioviklis yra tikras issigelbejimas kai norisi daznai lakuotis nagus ir reikia kad jie greitai isdziutu.
na man nagu lakas islaike be apsilupimu savaite, ir tai nusivaliau nes atsibodo spalva, o ir paaugo ... nusipirkau DURI nagu pagrinda-virsutini sluoksni 2in1, nezinau ar sutapimas ar tai sities nuostabi priemone, kol kas ispudi tikrai padere. na dar +pradejau pastoviai odeles patept aliejum, nagai tikrai pastiprejo ...
QUOTE(gloss @ 2012 02 02, 20:25)
na man nagu lakas islaike be apsilupimu savaite, ir tai nusivaliau nes atsibodo spalva, o ir paaugo ... nusipirkau DURI nagu pagrinda-virsutini sluoksni 2in1, nezinau ar sutapimas ar tai sities nuostabi priemone, kol kas ispudi tikrai padere. na dar +pradejau pastoviai odeles patept aliejum, nagai tikrai pastiprejo ...
o kur jus ta nagu pagrinda perkate? gal galite imesti paveiksliuka kaip atrodo jis?