QUOTE(vvioletta55 @ 2010 06 08, 23:36)
o man nailtekas joks stebuklas, nes geriausiu atveju vos pusdieni islaikydavo o paskui nusilupdavau nuo nago kaip zemelapi ir tiek. Tiesa, mano nagai ir taip gana tvirti bei auga gerai, nusibosta taip daznai dildziuot.
Man geriausia priemone uzsiaugint ilgus nagus, kaip kad auksciau kazkas rase, visad lakuot (nesvarbu kokiu laku) ir nedaryt kvadratines nagu formos. Tik tiek. Draugiu rate pabandem, tai lyg ir veiksminga pasirode
O jei kurios nagai sluoksniuojasi - paprasciausiai ju nelaupyt, o jei jau atplyso kazkiek, tada nutrumpint iki tos vietos, nuo kurios atplyso ir tada jau laukuot, lakuot, lakuot...
Man geriausia priemone uzsiaugint ilgus nagus, kaip kad auksciau kazkas rase, visad lakuot (nesvarbu kokiu laku) ir nedaryt kvadratines nagu formos. Tik tiek. Draugiu rate pabandem, tai lyg ir veiksminga pasirode
O jei kurios nagai sluoksniuojasi - paprasciausiai ju nelaupyt, o jei jau atplyso kazkiek, tada nutrumpint iki tos vietos, nuo kurios atplyso ir tada jau laukuot, lakuot, lakuot...
Na nepadejo, nes nereikejo Kaip pati rasote, kad ir taip jusu naguciai stiprus.Tik va apie kvadratine nagu forma tikrai nieko nezinojau, idomu kodel