Nezinau, ar i ta tema pataikiau, bet gal kuri zinote, ar yra kokiu priemoniu naturaliems nagams, kad lakas laikytusi ilgai kaip ant priaugintu?
O kalbant i tema, mano nagams padeda priemones su siliciu, tiek tabletes, tiek nagu lakas
QUOTE(juo_2ke @ 2009 10 29, 09:38)
o man manikiurininke rekomendavo Nail Tek, mano nagai visada budavo silpni, luzinejo, puse buteliuko sutepliojau, dar gal ir tiek nereikejo ir mano nagai dabar ilgi, stiprus ir neluzineja
Aš taip pat Nail Tek II pradėjau tepti, per pirmą savaitę nuskilo 2 nagai, bet dar tik pradžia, labai tikiuosi, kad padės
rICINU ALIEJUS PATI GERIAUSIA PRIEMONE NAGAMS, TIK REIKIA TURETI KANTRYBES KAS VAKARA JUO TEPTI.mano nagai visada luzinejo ,nepavykdavo uzsiauginti ne trupucio, isbandziau ivairius maisto papildus, aliejukus, kremus ir t.t. Po to kazkas pasake apie ricinos alieju, ir tikrai sustikprejo po kiek laiko, dar tokiu nagu nebuvau uzsiauginusi, bet tepiau pamenu visa vasara saziningai kas vakara imasazuojant, neluzinejo , neskilinejo ir paugo, kazkokie storesni pasidare. kai nustojau juo tepliotis, po kiek laiko vel nutriuso
Aciu uz ideja apie ricinos alieju, isbandysiu Mano nagai nera stiprus, reikia visokiu priemoniu papildomu. Siap iki siol FRENCHI firmos stiprinantys lakai geriausiai pasiteisino, as naudoju tik bespalvius apskritai. Ypac patiko Deimantinis nagu lako pagrindas su vit.A ir E. Naturaliai balina nagus ir neblogai laiko. Dar tos pacios firmos - nagu stipriklis su proteinais. Graziai blizga, naturaliai atrodo ir greit dziusta. Daugiau kolkas nesu isbandziusi. Tiesa dar nesenai nusipirkau net nezinau kokios firmos(ant buteliuko neraso, tik nuoroda i www.nail.lt) Odeliu prieziuros priemone. Glicerinas, marakuja(minkstina, drekina odeles), mineralai(slifuoja nagu ir odeliu pavirsiu). DROGE pirkau, apie 11lt. Patiko, nagus iskart isvale nuo visokiu atplaiseliu Ir odeles graziau atrodo.
pirmiausia stengiuos tinkamai maitintis, ziema vartoju vitaminus ilgesni kursa
o kiekviena diena masazuoju kokiu nors aliejuku nagus, rezultatas akivaizdus auga kaip pasiute, senai pamirsau skilinejimus, luzinejimus (kad tik neprisigirciau )
o kiekviena diena masazuoju kokiu nors aliejuku nagus, rezultatas akivaizdus auga kaip pasiute, senai pamirsau skilinejimus, luzinejimus (kad tik neprisigirciau )
QUOTE(ingira @ 2010 01 05, 01:04)
pirmiausia stengiuos tinkamai maitintis, ziema vartoju vitaminus ilgesni kursa
tai nelakuojate nagu niekad,ar trinate aliejus per laka?
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 05, 04:23)
tai nelakuojate nagu niekad,ar trinate aliejus per laka?
tepu ir ant lako ir masazuoju. o ir manikiura reciau darausi, karta per 2 ar 3men
pati neturiu bedu su nagais, bet drauge giresi, kad siltos alyvuogiu aliejaus voneles jai padejo.
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2009 11 23, 19:32)
Nezinau, ar i ta tema pataikiau, bet gal kuri zinote, ar yra kokiu priemoniu naturaliems nagams, kad lakas laikytusi ilgai kaip ant priaugintu?
O kalbant i tema, mano nagams padeda priemones su siliciu, tiek tabletes, tiek nagu lakas
jūs čia senai apie silicį tauškiat o aš jį taradau visai atsitiktinai.. žodžiu kartą bikši apsinuodijus buvau ir daktarytė man išrašė šito gėrio: http://www.100metu.l...rinimui/silicea
buvo man jis labai neskanus, bet puse bonkės per preivartą išgėriau ir ką gi.. pastebėjau, kad nagai staigaii tokie tvirti patapo.. tai ir gyriaus poto visoms, kad išrašė nuo pilvo , o pasitaisė nagai
nu bet dėl prasto skonio atidaviau jį mamai
galvoju, reik gal vėl nusipirkt...
as naudojau Nail tek III,vietoj Nail tekII ,tai matyt uztat niekuo ir nepadejo
cia pasiskaicius apie ricinos alieju nutariau ji ispabandyti
Dekui mergytes uz patarimus,tikiuosi tai pades "susigrazinti" man nagus
cia pasiskaicius apie ricinos alieju nutariau ji ispabandyti
Dekui mergytes uz patarimus,tikiuosi tai pades "susigrazinti" man nagus
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 06, 23:23)
pati neturiu bedu su nagais, bet drauge giresi, kad siltos alyvuogiu aliejaus voneles jai padejo.
šiandien ir aš šitą dalyką išmėginau, bandysiu dažniau, jei laiko nepritrūks tik kaži ar teisingai dariau- pasišildžiau šlakelį alyvuogių aliejaus, isšipyliau į lėkštutę ir pamerkiau nagelius tik aliejus greit atvėso
ir dar nusipirkau natūralios kosmetikos nagų laką Sante nepigus dalykas, tai bandysiu daryt ir gudraut taip- ant nagų tepti Sante, o ant viršaus jau kokį paprastesnį.
Kadangi darbe tokios taisyklės, tai man tegalimas tik paprastas prancūziškas manikiūras ta prasme faktiškkai negalima spalvos tept...
Žiūrėsim, ar pagerės nagiukų būklė...
Kažkada užsiauginau nagiukus Sally Hansen nagų lako pagalba (nail ten man visiškai netiko), bet paskui atleidau vadžias ir vėl pablogėjo
Papildyta:
Tiesa, tuo pačiu buvau pagriebusi ir Sante natūralų lako valiklį, aceton free kvapas toks įdomus, nusivalo sunkokai, bet svarbu, kad nebūtų toks žalingas žiūrėsim, ar tik pinigus vėjais paleidau, ar tikrai natūrali kosmetika reikalinga