Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti natūralius nagus?

Nezinau, ar i ta tema pataikiau, bet gal kuri zinote, ar yra kokiu priemoniu naturaliems nagams, kad lakas laikytusi ilgai kaip ant priaugintu?
O kalbant i tema, mano nagams padeda priemones su siliciu, tiek tabletes, tiek nagu lakas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juo_2ke @ 2009 10 29, 09:38)
o man manikiurininke rekomendavo Nail Tek, mano nagai visada budavo silpni, luzinejo, puse buteliuko sutepliojau, dar gal ir tiek nereikejo ir mano nagai dabar ilgi, stiprus ir neluzineja thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš taip pat Nail Tek II pradėjau tepti, per pirmą savaitę nuskilo 2 nagai, bet dar tik pradžia, labai tikiuosi, kad padės 4u.gif
Atsakyti
rICINU ALIEJUS PATI GERIAUSIA PRIEMONE NAGAMS, TIK REIKIA TURETI KANTRYBES KAS VAKARA JUO TEPTI.mano nagai visada luzinejo ,nepavykdavo uzsiauginti ne trupucio, isbandziau ivairius maisto papildus, aliejukus, kremus ir t.t. Po to kazkas pasake apie ricinos alieju, ir tikrai sustikprejo po kiek laiko, dar tokiu nagu nebuvau uzsiauginusi, bet tepiau pamenu visa vasara saziningai kas vakara imasazuojant, neluzinejo , neskilinejo ir paugo, kazkokie storesni pasidare. kai nustojau juo tepliotis, po kiek laiko vel nutriuso
Atsakyti
Aciu uz ideja apie ricinos alieju, isbandysiu 4u.gif Mano nagai nera stiprus, reikia visokiu priemoniu papildomu. Siap iki siol FRENCHI firmos stiprinantys lakai geriausiai pasiteisino, as naudoju tik bespalvius apskritai. Ypac patiko Deimantinis nagu lako pagrindas su vit.A ir E. Naturaliai balina nagus ir neblogai laiko. Dar tos pacios firmos - nagu stipriklis su proteinais. Graziai blizga, naturaliai atrodo ir greit dziusta. Daugiau kolkas nesu isbandziusi. Tiesa dar nesenai nusipirkau net nezinau kokios firmos(ant buteliuko neraso, tik nuoroda i www.nail.lt) Odeliu prieziuros priemone. Glicerinas, marakuja(minkstina, drekina odeles), mineralai(slifuoja nagu ir odeliu pavirsiu). DROGE pirkau, apie 11lt. Patiko, nagus iskart isvale nuo visokiu atplaiseliu ax.gif Ir odeles graziau atrodo. 4u.gif
Atsakyti
pirmiausia stengiuos tinkamai maitintis, ziema vartoju vitaminus ilgesni kursa
o kiekviena diena masazuoju kokiu nors aliejuku nagus, rezultatas akivaizdus thumbup.gif auga kaip pasiute, senai pamirsau skilinejimus, luzinejimus (kad tik neprisigirciau blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(ingira @ 2010 01 05, 01:04)
pirmiausia stengiuos tinkamai maitintis,  ziema vartoju vitaminus ilgesni kursa
o kiekviena diena masazuoju kokiu nors aliejuku nagus, rezultatas akivaizdus thumbup.gif auga kaip pasiute, senai pamirsau skilinejimus, luzinejimus (kad tik neprisigirciau blush2.gif )

tai nelakuojate nagu niekad,ar trinate aliejus per laka?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 05, 04:23)
tai nelakuojate nagu niekad,ar trinate aliejus per laka?

tepu ir ant lako smile.gif ir masazuoju. o ir manikiura reciau darausi, karta per 2 ar 3men
Atsakyti
pati neturiu bedu su nagais, bet drauge giresi, kad siltos alyvuogiu aliejaus voneles jai padejo.
Atsakyti
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2009 11 23, 19:32)
Nezinau, ar i ta tema pataikiau, bet gal kuri zinote, ar yra kokiu priemoniu naturaliems nagams, kad lakas laikytusi ilgai kaip ant priaugintu?
O kalbant i tema, mano nagams padeda priemones su siliciu, tiek tabletes, tiek nagu lakas ax.gif

bigsmile.gif jūs čia senai apie silicį tauškiat thumbup.gif o aš jį taradau visai atsitiktinai.. žodžiu kartą bikši apsinuodijus buvau ir daktarytė man išrašė šito gėrio: http://www.100metu.l...rinimui/silicea
buvo man jis labai neskanus, bet puse bonkės per preivartą išgėriau ir ką gi.. pastebėjau, kad nagai staigaii tokie tvirti patapo.. tai ir gyriaus poto visoms, kad išrašė nuo pilvo , o pasitaisė nagai thumbup.gif
nu bet dėl prasto skonio atidaviau jį mamai smile.gif
galvoju, reik gal vėl nusipirkt...
Atsakyti
as naudojau Nail tek III,vietoj Nail tekII doh.gif ,tai matyt uztat niekuo ir nepadejo lotuliukas.gif

cia pasiskaicius apie ricinos alieju nutariau ji ispabandyti bigsmile.gif
Dekui mergytes uz patarimus,tikiuosi tai pades "susigrazinti" man nagus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(SeRi @ 2009 05 31, 20:10)

Ooo,kaip aciu uz tiek patarimu!user posted image
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 06, 23:23)
pati neturiu bedu su nagais, bet drauge giresi, kad siltos alyvuogiu aliejaus voneles jai padejo.

šiandien ir aš šitą dalyką išmėginau, bandysiu dažniau, jei laiko nepritrūks blush2.gif tik kaži ar teisingai dariau- pasišildžiau šlakelį alyvuogių aliejaus, isšipyliau į lėkštutę ir pamerkiau nagelius blush2.gif tik aliejus greit atvėso ax.gif
ir dar nusipirkau natūralios kosmetikos nagų laką Sante blush2.gif nepigus dalykas, tai bandysiu daryt ir gudraut taip- ant nagų tepti Sante, o ant viršaus jau kokį paprastesnį.
Kadangi darbe tokios taisyklės, tai man tegalimas tik paprastas prancūziškas manikiūras blush2.gif ta prasme faktiškkai negalima spalvos tept... blush2.gif
Žiūrėsim, ar pagerės nagiukų būklė...
Kažkada užsiauginau nagiukus Sally Hansen nagų lako pagalba (nail ten man visiškai netiko), bet paskui atleidau vadžias ir vėl pablogėjo unsure.gif
Papildyta:
Tiesa, tuo pačiu buvau pagriebusi ir Sante natūralų lako valiklį, aceton free g.gif kvapas toks įdomus, nusivalo sunkokai, bet svarbu, kad nebūtų toks žalingas ax.gif žiūrėsim, ar tik pinigus vėjais paleidau, ar tikrai natūrali kosmetika reikalinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 13 kovo 2010 - 18:20