Paauglysteje del jodo trukumo gerdavau periodiskai juros dumbliu tabletes, kartu labai sustipredavo nagai. Visai neseniai, kai po nevykusio nagu priauginimo po keliu dienu teko nuimti juos, is nagu buvo nelike NIEKO. Vietomis buvo nutarkuoti iki mesos, pirmom dienom norejosi kaukti, nes nagai buvo be proto jautrus Kai prisimenu, dar dabar silpna darosi, kaisakant sekmes darbuose "profei" manikiuristei Tai lakavau nailteku (grynai kaip apsaugai), o paraleliai geriau laminariju tabletes. Nu ir zinokit ataugo nagai tokie, kad nespeju karpyt Stori, lygus, neluzinejantys ir be jokio nagu lako puikiai atrodo
QUOTE(mamucis @ 2009 09 23, 13:18)
. Nu ir zinokit ataugo nagai tokie, kad nespeju karpyt Stori, lygus, neluzinejantys ir be jokio nagu lako puikiai atrodo
Liuks- bet laminarijos tai ne tas pats kas jūros kopūstai?
Girdejau kad padeda ricinos aliejukas.. bet reikia saziningai ji imasazuoti i nagucius kiekviena diena..
Papildomų maistinių medžiagų nagams galima duoti vartojant biotiną 500mcg + MSM (Methyl Sulfonyl Methane) 1000mg + kolageną 3000mg. Tokia formulė būtų skiriant maksimalų kiekį veikliųjų medžiagų, kurį pajėgus įsisavinti organizmas; nagų stiprinimui pakanka naudoti vien tik biotiną, arba jį su mažesniais kitų medžiagų kiekiais.
QUOTE(Ditutea @ 2009 09 28, 17:11)
Girdejau kad padeda ricinos aliejukas.. bet reikia saziningai ji imasazuoti i nagucius kiekviena diena..
taip, tikRAI PADEDA. ISBANDYTA
as nagucius atsiauginau naudodama sally hansen lakus man tikrai padeda bet reik pastovei lakuot
O aš pasidaviau- niekas man nepasiteisino o norėjau greito rezultato- turiu dabar nuostabius akrilinius nagučius
Manikiūrininkė minėjo kad iš papildų jai padėjo Pantogar. bet čia daugiau plaukučiams pagalba.
Manikiūrininkė minėjo kad iš papildų jai padėjo Pantogar. bet čia daugiau plaukučiams pagalba.
QUOTE(gutė* @ 2009 10 28, 19:27)
O aš pasidaviau- niekas man nepasiteisino o norėjau greito rezultato- turiu dabar nuostabius akrilinius nagučius
o man manikiurininke rekomendavo Nail Tek, mano nagai visada budavo silpni, luzinejo, puse buteliuko sutepliojau, dar gal ir tiek nereikejo ir mano nagai dabar ilgi, stiprus ir neluzineja
QUOTE(love_spell @ 2009 09 30, 22:41)
as nagucius atsiauginau naudodama sally hansen lakus man tikrai padeda bet reik pastovei lakuot
Kokia SH priemone naudojat?
Mano nagučiai auga ir nieko nedarau
Man tai patinka Nailtekas