Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti natūralius nagus?

ko as tik neisbandziau, bet man niekas nepadejo. nei nailtek, nei micro cell... uztat atradau rusu gamybos nagu stiprikli, galiu si produkta apiebudinti vienu zodziu - STEBUKLAS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 02 14, 22:42)
ko as tik neisbandziau, bet man niekas nepadejo. nei nailtek, nei micro cell... uztat atradau rusu gamybos nagu stiprikli, galiu si produkta apiebudinti vienu zodziu - STEBUKLAS  biggrin.gif

Sudominai koks cia stipriklis ? ax.gif
nes man su nagais tai vien problemos doh.gif luzta, sluoksniuojasi, skilineja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meoow @ 2009 02 15, 13:04)
Sudominai koks cia stipriklis ? ax.gif
nes man su nagais tai vien problemos  doh.gif  luzta, sluoksniuojasi, skilineja  doh.gif

Jis vadinasi taip:
Professional
Smart Enamel
NAIL HARDENER

(su silko proteinais ir vitaminais B5 ir A)
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 02 15, 15:30)
Jis vadinasi taip:
Professional
Smart Enamel
NAIL HARDENER

(su silko proteinais ir vitaminais B5 ir A)

O kur jo yra pirkti? reiks ir man pabandyti, O Micro Cell, tiek matinis melyna etikete, tiek zalia etikete tikrai nepadejo, nors tikrai saziningai naudojau, ir sunaudojau. Antra karta nepirksiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrute 99 @ 2009 02 15, 15:30)
O kur jo yra pirkti? reiks ir man pabandyti, O Micro Cell, tiek matinis melyna etikete, tiek zalia etikete tikrai nepadejo, nors tikrai saziningai naudojau, ir sunaudojau. Antra karta nepirksiu. smile.gif

as pirkau Kauno Urmo Bazeje smile.gif
Atsakyti
as tai jau 4sav naudoju tai man nieko bet va uzvakar eme vien ir nuluzo verysad.gif
Atsakyti
http://fr.tinypic.co...?pic=5lrqro&s=5 va mano naguciai verysad.gif
Atsakyti
o kur buna pirkt sios produkcijos? g.gif
Atsakyti
eurovaistinese ir droge
Atsakyti
Akropolio Eurovaistinėje tikrai labai didelis šios produkcijos pasirinkimas
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 02 16, 00:06)
as pirkau Kauno Urmo Bazeje smile.gif

o kokia kaina mazdaug ? ir kaip atrodo nes nete maciau tai yra iv spalvu jie...
p.s. gal pameni kuriam sandely?
eiciau paieskot ax.gif
Papildyta:
kazkaip ziema pastebejau suprastejo mano nagiukai, galvoju kaip cia juos pastiprint.... g.gif
Atsakyti
Sveikos,man labai sustiprino nagus rinkinukas su negyvosios juros druskomis .Jais prekiauja prekybos centruose .Negaliu atsidziaugt savo naguciais thumbup.gif ,o buvo tikrai silpni,besisluoksniuojantys .
Atsakyti