Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti natūralius nagus?

O per kiek tau uzaugo nagai
Atsakyti
pirma karta girdziu apie toki
gal kas nuotraukyte galetu ideti 4u.gif
Atsakyti
isivesk i google micro cell nail vital kur yra vaizdu paieska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mukyte69 @ 2009 01 26, 11:11)
O per kiek tau uzaugo nagai

Aš irgi ji naudojau, tai labai padėjo. pirmą kartą kasdien tepiau 3 savaites, tai mazdaug po 2 jau matėsi, kad nagai darosi tvirtesni smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat jau 10 dienų naudoju stipriklį nagams, žiūrėsiu kaip bus. Tikiuosi, kad padės, nes nagai tragiškos būklės.
Norėjau paklausti tų kas naudoja seniau - ar po nuvalymo lako nuėmėju užtepate tą pačią dieną stipriklį, ar tik kitą dieną?
Atsakyti
nuvalau ir ta pacia diena tepu.mano tai daba nagai pusiiilgiai bet dar noriu ilgesniu kazin per kiek laiko jie man uzaugs verysad.gif
Atsakyti
Kaip jums frenchi stirpikliai?
Atsakyti
as jau koks pusmetis naudoju micro cell ir esu labai patenkinta. Pries tai naudojau Nailteka, tai jis man asmeniskai nepatiko, nors kitom ir padeda.
Atsakyti
o kazin ar geras micro cel nail vital light white? unsure.gif
Atsakyti
Aš nesenai pradėjau tepliotis su Micro Cell 3000.Na kol kas patinka thumbup.gif Tai ir nagams turi patikti mirksiukas.gif
Atsakyti
per kiek jums uzaugo nagai su micro cell? unsure.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ilgesnį laiką naudojančių micro cell stipriklį - instrukcijoje buvo pasakyta, kad stipriklį naudoti 2-3 savaites. Po to kiek suprantu reikia daryti pertrauką. Po kurio laiko vėl galima kartoti kursą?
Atsakyti