Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti natūralius nagus?

QUOTE(svetelis @ 2008 11 05, 10:39)
o ar yra kokiu nagu stiprikliu, bet kad su siokiu tokiu atspalviu butu: smelinis, ar persikinis? nes permatomas man netinka, labai geltoni nagai. tai vat noriu su spalva, bet kol kas nieko neradau. gal kuri matete?

Yra ir pasteliniu spalvu nagu stiprikliu. Maciau is Deborah, bourjois, Manhetten.Yra yra, tereikia tik paieskot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2008 08 13, 17:08)
eglincia o tu gal pagerk kokiu b grupes vitaminu jei noresi vel nagus kramtyti ir yra specialus tepaliukas nagams, jis toks kartus, jei ikisi i burna krimstelt naga tai po to ilgai spjaudysiesi. B grupes vitaminu pagerk tam,kad nervukus pastiprintum, nes dazniausiai nagus kramto jautrus zmones, kai nervuojasi. 4u.gif

Glamour kur galima isigyti to tepalo nagams, kad negrauzt?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olichka @ 2008 11 05, 12:43)
Glamour kur galima isigyti to tepalo nagams, kad negrauzt?smile.gif

Beveik kiekviena lakus gaminanti firma turi specialius lakus nagu grauztukems ax.gif Vajar droge maciau laka is Pretty Woman firmos "No Bite." Kaina-iki 10lt
Atsakyti
Man tikrai patiko ir padėjo Nail Tek Hydration II, bet užaugo nagučiai ir pradedėjo po vieną įlūžinėt doh.gif , naudojau ir Miracle Growth, irgi patiko thumbup.gif , bet vat,kad atauga tie nagai,jau tikrai buvo ilgi ir gražūs, ir vėl įskyla ir tenka kirpti...žiauru.Naudoju karatis Nail Tek Hydration III, bet...Dabar bandysiu Frenchi Nail hardener.Ydomu kaip ant jo lakas laikosi g.gif Man ant Nail Tek nelabai gerai džiūdavo lakas.
Atsakyti
O man kazkodel sluoksniuojasi tik desines rankos du nagai g.gif didysis ir rodomasis rolleyes.gif kaip tai suprasti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapute33: 10 lapkričio 2008 - 14:37
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 05, 23:29)
Man tikrai patiko ir padėjo Nail Tek Hydration II, bet užaugo nagučiai ir pradedėjo po vieną įlūžinėt doh.gif , naudojau ir Miracle Growth, irgi patiko thumbup.gif , bet vat,kad atauga tie nagai,jau tikrai buvo ilgi ir gražūs, ir vėl įskyla ir tenka kirpti...žiauru.Naudoju karatis Nail Tek Hydration III, bet...Dabar bandysiu Frenchi Nail hardener.Ydomu kaip ant jo lakas laikosi g.gif Man ant Nail Tek nelabai gerai džiūdavo lakas.

gal perkietinai g.gif visgi gal pertrauka vertetu padaryti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Turiu ir as problema del luztanciu ir besisluoksniuojanciu nagu verysad.gif Bandziau Nail Tec II, du buteliukus sunaudojau, bet nieko nepadejo doh.gif
Drauge patare pabandyti LCN nagu stiprikli su farmaldegidu. Ir, zinokit, padejo smile.gif bet jau sunaudojau savo buteliuka, o kita nezinau, kur galima gauti, drauge kazkur buvo gavus, o dabar ten nebeprekiauja unsure.gif

Gal vis gi kas nors zino, kur Vilniuje galima nusipirkti LCN priemoniu?
Atsakyti
Jeigu kam nors nesunku butu nurodyti adresa kaune kur butu galima isigyti Frenchi firmos smart enamel laka, buciau labai dekinga.(kur rast pigiau nei sarmoj)

Nusiemiau vakar geli (jis buvo uzlietas ant naturaliu) tai naguciai, labai nusilpe ir isploneje, auginsiuosi savo dabar, nors maniskiai visada labai silpnuciai buvo visada.
Atsakyti
QUOTE(agnytia_number1 @ 2008 12 21, 10:00)
Jeigu kam nors nesunku butu nurodyti adresa kaune kur butu galima isigyti Frenchi firmos smart enamel laka, buciau labai dekinga.(kur rast pigiau nei sarmoj)

Nusiemiau vakar geli (jis buvo uzlietas ant naturaliu) tai naguciai, labai nusilpe ir isploneje, auginsiuosi savo dabar, nors maniskiai visada labai silpnuciai buvo visada.

Isparduotuveje Aistruole - laisves al, priesais centrini pasta.
Atsakyti
Ar geri micro cell ar jis padeda uzsiauginti nagus?
Atsakyti
Sveiki, nauja tema tad sveikinu 4u.gif , Man asmeniskai Micro gelis visiskai nepadejo dabar jau baigiu sunaudoti antra matini, tai tikrai nebepirksiu daugiau kaip skilinejo taip skilinej. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mukyte69 @ 2009 01 25, 20:53)
Ar geri micro cell ar jis padeda uzsiauginti nagus?

As tik su juo ir uzsiauginau naturalius nagus thumbup.gif naudojau ne geli ,o toki kaip laka,super.nors pries tai dar ir visokiu kitokiu bandziau stiprikliu (orly,nail tek).Bet zinoma,kas tinka vienam,nebutinai tiks ir kitam,bet siulyciau pabandyt,nors jis ir is brangesniu....
Atsakyti