Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti natūralius nagus?

as tepu daba umnaja emal ,nueme geli,tai tokie plonyciai ir trumpi verysad.gif
Atsakyti
Visą praėjusį rudenį ir žiemą kankinaus su besusluoksniuojančiais, lūžtančiais ir trumpais nagais, nors prieš tai porą metų būdavo ilgi, stiprūs. Vienu žodžiu vargau kiek begalėjau doh.gif pavasarį vitaminų "Grožvita" lietuviškų ne super iš brangiausių nusipirkau lotuliukas.gif nu galvoju pamėginsiu lotuliukas.gif gerdama juos nereguliariai prie anksesnių nagų grįžau wub.gif ilgu, stiprūs ir jau pussę metų nė vieno nenulūžo/nuskilo ar susisluoksniavo bigsmile.gif gal labiau saugau, o irpaskutiniu metu vitaminų nebegeriu ax.gif reiks pradėt iš naujo. Dėžutėje 80 piliulių buvo, po 2 per dieną, tai per pusantro mėnesio turėjau sunaudot, bet dar ant dugno riebiai jų yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2008 07 19, 00:13)
Man ilgus nagus padėjo užsiauginti Sally Hansen "Nailgrowth miracle".Tiesą pasakius susigundžiau užrašu ant dėžutės blush2.gif  dėžutę jau išmečiau, bet kiek prisimenu tai rašė:ilgi nagai per 5 dienas hihihi.gif  tepti kas antrą dieną ir po 5 dienų jūsų nagai bus ilgesni, nustos sluoksniuotis ir panašiai..... vienžo stebuklas per savaitę hihihi.gif  na kadangi tuo metu mano nagai buvo lb trumpi ir labai sluoksniavosi, lūžinėjo, tai ir susigundžiau tokia reklama ax.gif  per 1,5 mėn nagai tikrai užaugo nerealiai ilgi,nustojo sluoksniuotis,stiprūs.Tiesa tikrai netepiau labai jau regguliariai.Net sesė stebėjosi iš kur pas mane tokie nagai , nes tikrai pirmą kartą gyvenime tokius ilgus užsiauginau.
Prieš savaitę teko visus nikirpti verysad.gif  nes vieną nusilaužiau bedarydama mašinos dureles (tiksliau nutrenkiau).Tai dabar vėl teplioju tuo stiprintoju "stebuklingu" ir auginu nagus iš naujo.Gaila, kad neturiu vaizdinės medžiagos,kokie buvo prieš ir kokie kai užaugo rolleyes.gif
P.S. Jokių papildomų vitaminų skatinančių plaukų, nagų augimą negėriau tuo metu, tai darau prielaidą, kad tikrai tas Sally Hansen stebuklas padėjo nagams užaugti.Pirkau Droge, mokėjau apie 40Lt
Bandžiau ir Nailtek'ą, bet man nepatiko jo struktūra, man kažkoks jis per skystas pasirodė smile.gif  bet sakiau reikės ir jį išbandyti, nes merginos labai giria  ax.gif
Nu kaip iš reklamos čia pavariau lotuliukas.gif

Nusipirkau ir aš šį "stebuklą" biggrin.gif ir noriu paklausti, kaip jūs jį naudojot?
Parašyta, kad reikia tepti kas antrą dieną, bet ar reikia kas kart tepant naują sluoksnį senąjį nuvalyti, ar ant to pačio tepti?
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2008 07 18, 22:13)
Man ilgus nagus padėjo užsiauginti Sally Hansen "Nailgrowth miracle".

QUOTE(pumpulpulka @ 2008 07 30, 13:41)
Nusipirkau ir aš šį "stebuklą" biggrin.gif  ir noriu paklausti, kaip jūs jį naudojot?
Parašyta, kad reikia tepti kas antrą dieną, bet ar reikia kas kart tepant naują sluoksnį senąjį nuvalyti, ar ant to pačio tepti?

vat butent, kaip ji naudoti? nes buvau priversta gelinius nagucius nusiimti (nes du ziauriai skaudziai nudauziau su stalcium) tai susinervavus visus nusikirpau ir pati nusidildziau... o vyriuka issiunciau i Droga, kad parveztu kazka naguciam stiprint 4u.gif tai va ir parveze man ta "stebukla" ax.gif
tik va su jo naudojimu tai neaisku g.gif as pora dienu tepiau ant virsaus, o sian nuvaliau ir nauja sluoksni uztepiau .. kazi cia gerai ar ne? g.gif
svelni atsiliepk!

beja, Droge dabar akcija ir "stebuklas" kainuoja pigiau biggrin.gif atrodo 24 ar 26 Lt jeigu neklystu ax.gif

tiesa, esu naudojus Nail tek II, pries 4 metus, bet man nepadejo schmoll.gif
ir vis tik manau truputi pailsinsiu nagelius ir vel prisiauginsiu gelinius ax.gif ir grazu ir patogu ir lakas gerai laiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kioske: 07 rugpjūčio 2008 - 07:19
Pastebėjau, ka vasarą ypač gerai ir greitai man auga nagai nail.gif Atostogaudama jūroje mirkiau tiek rankas, tiek kojas, nes skaičiau, kad būtent jūros vanduo, kuriame yra jodo, mineralinių druskų, ypač teigiamai veikia nagų augimą. Rekomenduojama ir namuose daryti jodo ir jūros druskos voneles nagams stiprinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 07 rugpjūčio 2008 - 11:28
va butent, po juros ir mano naguciai labai sustipreja thumbup.gif
Atsakyti
Papasakosiu kaip man būna: galiu užsiauginti gana ilgus nagus. Jeigu koks vienas nulūžta tada trumpinu visus. Kurį laiką palaikau trumpus, dildinu aliejuką naudoju, prie odelių masažuoju. Paskui pradedu auginti ir vėl užsiauginu. Nebūnu visada su ilgais nagais.

Girdėjau, kad spausdinimas klaviatūra skatina kraujo apytaką pirštų galiukuose, o tai turi įtakos nagų augimui. Tai pastebėjau ir pati, nes prieš sesiją kai būna daug rašto darbų tada turiu ilgus nagus ir jie žymiai greičiau auga.

Beje, viename kalendoriuje tokį liaudišką patarimą skaičiau, kad norinčioms turėti elastingus nagus reikia vartoti daugiau žalatinos turinčių produktų. Šito asmeniškai nesu išbandžiusi...
Atsakyti
Jeigu noretumete daugiau informacijos apie Orly nagu priemones, kainas ar kitus VITRINA atstovaujamus kosmetikos prekiu zenklus galite apsilankyti oficialiame vitrinos tinklalapyje www.jums.lt . Ten rasite informacija apie visas nagu, plauku ar veido problemas bei priemones kaip siu problemu isvengti. Taip pat galeite gauti realaus laiko nemokama konsultacija per SKYPE arba uzduoti klausimus e-mailu. Tinklalapyje taip pat nuolatos vyksta ir yra skelbiamos produktu akcijos bei nuolaidos. www.jums.lt
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2008 07 18, 23:13)
Man ilgus nagus padėjo užsiauginti Sally Hansen "Nailgrowth miracle

va sita priemone ir as tik pagirti galiu thumbup.gif o naudoti ja reikia kas antra diena: nuvalai senaji su valikliu be acetono ir tepi vel, ir taip kas antra diena. Is pradziu savaite taip ir dariau, bet paskui gal karta i savaite "zaisdavau". Rezultatas tikrai matyti thumbup.gif rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2008 07 30, 13:41)
Nusipirkau ir aš šį "stebuklą" biggrin.gif  ir noriu paklausti, kaip jūs jį naudojot?

QUOTE(kioske @ 2008 08 07, 07:14)
tik va su jo naudojimu tai neaisku  g.gif  as pora dienu tepiau ant virsaus, o sian nuvaliau ir nauja sluoksni uztepiau .. kazi cia gerai ar ne?  g.gif
svelni atsiliepk!

aš ir keletą kartų tepu vieną sluoksnį ant kito,o pvz trečią kartą kai reikia tepti nuvalau ax.gif kartais kiekvieną kartą tepant prieš tai nuvalau seną sluoksnį.
Atsakyti
sveikos,as niekada neturejau nagu ilgu savu,nes matyt kramtydavau.. blush2.gif doh.gif nesiojau gelinius,pries kelais savaites nusiemiau ir man jie jau ataugineja ,beveik puse nuaugo.tepu umnaja emal,sally hansen,nail teku,kaip kada...taip pat tepu toki aliejuka su vitaminais kasdien,pasitepu citrina,dar reiks pradet daryt voneles su juros druska ir dar i alyvuogiu silta alieju kist,noriugraziu nagu...dar geriu kalci magni ir tokias tokius vitaminus "nagams,odai,plaukams",beto dabar nebeturiu kaip ir kramtyt tuos nagus,nes uzdejo breketus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglincia: 10 rugpjūčio 2008 - 15:42
Orly neblogas "Nail Defense" man padėjo, paskui draugės parekomendavo "Nail grow miracle", tai planuoju pastarąjį nusipirkt smile.gif
Atsakyti