Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip užsiauginti natūralius nagus?

QUOTE(karamella @ 2008 07 03, 22:57)
Labai labai ačiū, pagaliau ir aš jį išbandysiu, gal padės ir man užsiauginti stiprius nagus  thumbup.gif

mano manikiuriste dave gero lako, anksciau neuzugindavau nagu, dbr tokie tvirti kad ojojoj geresnis uz nail teka simta kartu:)
Nail vital microcell yra eurovaistinese savaitgali su nuolaida 40lt kainuoja thumbup.gif
Atsakyti
As tai naudoju is uzsienio kazkokias tabletes is mieliu berods ten dvieju menesiu kursas.. tai isties padeda ir dar toki gera stiprinamaji laka.. tai padeda sustiprina nagais aisku tuo piknaudziaut nereiketu ir su tais nagais zemiu neart lotuliukas.gif nes nulus kaip man , bet uzsiaugint nagucius tikrai padeda mirksiukas.gif patarciau is vaistines visokiu tabletyciu ir nagu lako stiprinancio tik nepagailek pinigu ir nepirk to uz kelis litus ax.gif
Atsakyti
As jau gal 4-5 metai naudoju NailTek thumbup.gif
cia didziausias mano isradimas biggrin.gif
Naguciu augimu niekada nesiskundziau, taciau jie sluoksniuodavosi, arba is sono
iplysdavo (nezinau ar aiskiai cia pasakiau g.gif ) ir tekdavo juos visus kirpti
NailTek II mano nagucius isgelbejo thumbup.gif
ji reikia 5 dienas is eiles tepti po viena sluoksni, o sesta diena viska valyti ir vel is naujo. Dabar kai jau mano naguciai stiprus as turiu ir NailTek III jis drekina naga, tai dabar pakaitomis lakuoju.
Ir dar :
viska namuose darau su pirstinemis, indus plaunu taip pat su pirtinemis, va mirksiukas.gif
Visoms linkiu ilgu, graziu ir sveiku naguciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grigute @ 2008 07 13, 16:48)
As jau gal 4-5 metai naudoju NailTek  thumbup.gif
cia didziausias mano isradimas  biggrin.gif
Naguciu augimu niekada nesiskundziau, taciau jie sluoksniuodavosi, arba is sono
iplysdavo (nezinau ar aiskiai cia pasakiau g.gif ) ir tekdavo juos visus kirpti
NailTek II mano nagucius isgelbejo  thumbup.gif
ji reikia 5 dienas is eiles tepti po viena sluoksni, o sesta diena viska valyti ir vel is naujo. Dabar kai jau mano naguciai stiprus as turiu ir NailTek III jis drekina naga, tai dabar pakaitomis lakuoju.
Ir dar :
viska namuose darau su pirstinemis, indus plaunu taip pat su pirtinemis, va  mirksiukas.gif
Visoms linkiu ilgu, graziu ir sveiku naguciu  4u.gif

kru tas nailtek parduodamas? ir kokia jo kaina? ax.gif
Atsakyti
smart enamel nagu kietintojas drekinantis yra tikras stebuklas thumbup.gif tokiu ilgu ir tvirtu nagu dar gyvenime neturejau. be to vienoj isparduotuvej kosmteikos visos smart enamel priemones iki 10lt kainuoja biggrin.gif as uz ta kietintoja 7lt su centais mokejau biggrin.gif bet geresnio dalyko nagams dar gyvenime neturejau thumbup.gif
Nors Nails tekas irgi tiko, bet prie jo negrisiu, liksiu ties smart enamel savo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 13, 20:32)
kru tas nailtek parduodamas? ir kokia jo kaina?  ax.gif

Medinese sukose jo yra, senesneje pakuoteje jis kainuoja jei neklystu 36 Lt, o naujesneje apie 50 Lt. As perku senesneje pakuoteje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avietia @ 2008 07 13, 21:58)
smart enamel nagu kietintojas drekinantis yra tikras stebuklas  thumbup.gif  tokiu ilgu ir tvirtu nagu dar gyvenime neturejau. be to vienoj isparduotuvej kosmteikos visos smart enamel priemones iki 10lt kainuoja  biggrin.gif  as  uz ta kietintoja 7lt su centais mokejau  biggrin.gif  bet geresnio dalyko nagams dar gyvenime neturejau  thumbup.gif 
Nors Nails tekas irgi tiko, bet prie jo negrisiu, liksiu ties smart enamel savo  biggrin.gif  thumbup.gif

kokia tai isparduotuve?
Atsakyti
QUOTE(Atiute @ 2008 07 13, 23:39)
kokia tai isparduotuve?

berods Aistruole vadinasi biggrin.gif
Atsakyti
Man ilgus nagus padėjo užsiauginti Sally Hansen "Nailgrowth miracle".Tiesą pasakius susigundžiau užrašu ant dėžutės blush2.gif dėžutę jau išmečiau, bet kiek prisimenu tai rašė:ilgi nagai per 5 dienas hihihi.gif tepti kas antrą dieną ir po 5 dienų jūsų nagai bus ilgesni, nustos sluoksniuotis ir panašiai..... vienžo stebuklas per savaitę hihihi.gif na kadangi tuo metu mano nagai buvo lb trumpi ir labai sluoksniavosi, lūžinėjo, tai ir susigundžiau tokia reklama ax.gif per 1,5 mėn nagai tikrai užaugo nerealiai ilgi,nustojo sluoksniuotis,stiprūs.Tiesa tikrai netepiau labai jau regguliariai.Net sesė stebėjosi iš kur pas mane tokie nagai , nes tikrai pirmą kartą gyvenime tokius ilgus užsiauginau.
Prieš savaitę teko visus nikirpti verysad.gif nes vieną nusilaužiau bedarydama mašinos dureles (tiksliau nutrenkiau).Tai dabar vėl teplioju tuo stiprintoju "stebuklingu" ir auginu nagus iš naujo.Gaila, kad neturiu vaizdinės medžiagos,kokie buvo prieš ir kokie kai užaugo rolleyes.gif
P.S. Jokių papildomų vitaminų skatinančių plaukų, nagų augimą negėriau tuo metu, tai darau prielaidą, kad tikrai tas Sally Hansen stebuklas padėjo nagams užaugti.Pirkau Droge, mokėjau apie 40Lt
Bandžiau ir Nailtek'ą, bet man nepatiko jo struktūra, man kažkoks jis per skystas pasirodė smile.gif bet sakiau reikės ir jį išbandyti, nes merginos labai giria ax.gif
Nu kaip iš reklamos čia pavariau lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu problemą - mano nago viršunėlėj per patį vidurį atsiranda tokia maža įdaubėlė, lyg įskilimas, bet nevisai. Sunku paaiškint, ir žodžiu, nesuprantu, ar tai yra sauso ir kieto nago požymis (tepu nail tel II, bet nepasakyčiau, kad nagas baisiai kietas) ar sluoksniavimosi požymis. Šonuose man nagas neskyla (kaip kad būna labai kietuose).
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 07 22, 14:29)
Turiu problemą - mano nago viršunėlėj per patį vidurį atsiranda tokia maža įdaubėlė, lyg įskilimas, bet nevisai. Sunku paaiškint, ir žodžiu, nesuprantu, ar tai yra sauso ir kieto nago požymis (tepu nail tel II, bet nepasakyčiau, kad nagas baisiai kietas) ar sluoksniavimosi požymis. Šonuose man nagas neskyla (kaip kad būna labai kietuose).

Nu gerai, tada kitas klausimas - ką daryti, kai dėl tam tikrų požymių nebežinai, ar nagas per minkštas ar jau per kietas?
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 07 23, 19:57)
Nu gerai, tada kitas klausimas - ką daryti, kai dėl tam tikrų požymių nebežinai, ar nagas per minkštas ar jau per kietas?

Ir man toks klausimas iškyla - kada jam trūksta drėgmės, kada jį kietinti ir t.t. ? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti