Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(Langoza @ 2008 07 18, 23:48)
ar esat kas susidurusi su Dioressencerolleyes.gif

Aš susidūriau ir netgi turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 07 19, 22:45)
Aš susidūriau ir netgi turiu biggrin.gif

and... rolleyes.gif
gal gali savo ispudzius papasakot ax.gif

as jau norejau kai ka is dior'o pirkt, kai paskutine minute uz kasos pamaciau Dioressence buteliuka ir pauosciau... atidejau savo pirkini. ir dabar mastau, kad noriu ju doh.gif man toks zalias kvapas... ir meta... nors sudetyje kiek ziurejau, jos nera, bet man tokia vesinanti salta meta... butinai testuosiu dar karta ir turbut, kad bus mano pirkinys kitas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 07 20, 00:21)
and... rolleyes.gif
gal gali savo ispudzius papasakot  ax.gif

as jau  norejau kai ka is dior'o pirkt, kai paskutine minute uz kasos pamaciau Dioressence buteliuka ir pauosciau... atidejau savo pirkini. ir dabar mastau, kad noriu ju  doh.gif man toks zalias kvapas... ir meta... nors sudetyje kiek ziurejau, jos nera, bet man tokia vesinanti salta meta... butinai testuosiu dar karta ir turbut, kad bus mano pirkinys kitas  doh.gif

Kad žalias, tai sutinku. Bet ta žaluma toookia tiršta. Mėtos ir vėsumo nejaučiu schmoll.gif
Tikrai labai gražus klasikinis kvapas su "močiutišku" prieskoniu smile.gif
Mano uoslei jis pats tikriausias šipras (reiktų pasižiūrėt, kokiai grupei priskiriamas kvapas).
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 07 22, 14:58)
Kad žalias, tai sutinku. Bet ta žaluma toookia tiršta. Mėtos ir vėsumo nejaučiu schmoll.gif
Tikrai labai gražus klasikinis kvapas su "močiutišku" prieskoniu smile.gif
Mano uoslei jis pats tikriausias šipras (reiktų pasižiūrėt, kokiai grupei priskiriamas kvapas).

Chypre - Floral

top note
Aldehydes, Green Note, Orange, Bergamot

middle note
Carnation, Geranium, Rose, Cinnamom

base note
Benzoin, Patchouli, Oakmoss, Vanilla
Atsakyti
ar galit apibūdinti Forever and Ever kvapą? smile.gif aprašymas labai geras bet įdomu koks jis real
Atsakyti
noreciau isigyti "Forever and ever " bet nerandu , galite pasakyti kur jus pirkote sawuosius ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 07 24, 19:03)
ar galit apibūdinti Forever and Ever kvapą? smile.gif  aprašymas labai geras bet įdomu koks jis real

Turėjau kažkada žydrąjį Remember ME user posted image. Jo dėka viliojau pačius geriausius savo gyvenimo vyrus. Gėlės, pakalnutės, vasariškas kvapas. thumbup.gif Kiek teko uostyti, jie visi gėliniai, vasariški, pakalnutiški.
Papildyta:
QUOTE(dziunka @ 2008 08 05, 23:03)
noreciau isigyti  "Forever and ever " bet nerandu , galite pasakyti kur jus pirkote sawuosius ? ax.gif

Paskutinį kartą jį sutikau Vilniaus oro uosto duty free
Atsakyti
QUOTE(dziunka @ 2008 08 05, 23:03)
noreciau isigyti  "Forever and ever " bet nerandu , galite pasakyti kur jus pirkote sawuosius ? ax.gif

Ieškok duty free ir internetinėse parduotuvėse.

Atsakyti
O tos pakalnutės - kokios? Normalios, t.y. - švelnios? Ar tokios aštrokos, kaip Diorissimo?
Atsakyti
Žydriuko pakalnučių nebematau, matyt jie "persikvalifikavo" į rožinius "Forever". Nesu profė asė kvepaluose, bet ten kitokios pakalnutės. Gal kiek pakalnutiškesnės, vasariškesnės. Diorissimo daugiau priemaišų, nėra tokio lengvumo grynumo.

Šiandien Sarmoje apsipurškaliojau Jadore lengviausiu. Labai gerai laikosi. Gal jau kažkam nebemadingi, bet aš juos iš naujo atradau. Reiks įsigyti.
Atsakyti
Iš Dior teturėjau tik Jadore kvepalus,bet jeis buvau ir esu patenkinta,jau turbut pas mane jau trečias buteliukas jų yra. Juos iškvėpinus,kokius metus žiūrėk ir neperku,bet paskui vėl jų užsimanau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2008 07 24, 19:03)
ar galit apibūdinti Forever and Ever kvapą? smile.gif  aprašymas labai geras bet įdomu koks jis real

Va neseniai pabaigiau "Forever and ever", turėjau "limited edition" tai labai gražus buteliukas:
user posted image
o kvapas tai gryn vasariškas, gaiviai saldus (bet neįkyriai saldus), labai jaunatviškas. Man jie patiko smile.gif
Atsakyti