Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(innuendo @ 2008 04 11, 00:17)
Mano meilė  wub.gif :
user posted image

Ir mano meile. patys megstamiausi.dar is dior myliu tiesiog dievinu Addict melyna prabanga wub.gif
Dior poison turejau miniuka, bet kazkaip atrode, jog senienom smirda, atidaviau sesei, o ji dabar nusipirko 30ml poisono,tai leksiu pasikvepint, gal si karteli patiks, nauji sakau senienom gal nesmirdes lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
Šiandien gavau mažuliuuuuką miniuką:
user posted image
Ujajaus, koks gėris. Visai, kaip seneji parfumai 4u.gif
Atsakyti
Aš kaip tik siunčuosi Dior Forever and Ever. Tikiuosi iki gegužės galo sulaukti. Kažkaip jaučiu kad vasarai tiks ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 04 14, 16:17)
Merginos jau pati susipainiojau Dior poisonu miniuku rinkinukai egzistuoja>?

Dior poison’ų miniatiūrų rinkinukai yra – vakar tokį įsigijau. Rinkinuką sudaro 4 kvapai:

Midnight Poison – sena mano simpatija. Pradžioje aštroko kvapo, kažkiek primena vyriškus (kažkuriuos vyro turėtus..), vėliau sušvelnėja, „išlenda“ vanilė - bet tokia švelni, prislopinta. Toks įvairių kvapų atspalvių mišinys – ir aštru, ir saldu, ir gaivu - visko po truputį viename. Tik va tos garsiosios juodosios rožės neužuodžiu... ax.gif Kvapas tinkamas šaltam, darganotam arba vėjuotam (kaip šiandien) orui arba vakarui; vasarą per karščius turėtų dusinti. Prieš kiek laiko labai jų norėjau, bet radau šiek tiek panašų kvapą (Perles de Lalique), tai gal kada nors, jei simpatija nedings - įsigysiu.

Pure Poison - mane ir žavi, ir atstumia kartu. Labai sterilus smile.gif Man jiems reikia tokios specifinės nuotaikos - tada puikiai jaučiuosi su šiuo kvapu, bet dažnai kvėpintis nenorėčiau ir negalėčiau. Beje, jazminų juose irgi nejaučiu blush2.gif Man atrodo tinkami įvairiems sezonams, tik nuotaikos atitinkamos reikia. Sulyginčiau juos su Chanel Cristalle - panašaus charakterio kvapai.

Hypnotic Poison – prabangus, minkštas, vanilinis kvapas, gal dar kokios vyšnios, prieskoniai, asociacija su kepintais migdolais (o gal panašu į kažkokį (vyšnių? ) likerį ar amaretą), ..? Man tai vakariniai kvepalai, nors gal tiktų ir žiemą per šalčius. Pradžioje galvojau, kad miniuko man per akis, bet ilgiau testuojant, manau, norėsiu ir didesnio buteliuko ateity...

Paprastas Poison ... Sunkus, persekiojantis blink.gif Kažkas jame erzina, pradinėse natose ypač, užuodžiu kažkokias gumos kvapo natas. Lyg ir ne mano... g.gif

Labai gaila, kad šiame rinkinyje nebuvo Tendre Poison verysad.gif Uoščiau oro uoste po daugelio kitų kvapų, įspūdis lyg ir neblogas, bet tiesą sakant dorai ir nepamenu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 06 gegužės 2008 - 18:48
QUOTE(Rimaz @ 2008 05 06, 19:45)
Labai gaila, kad šiame rinkinyje nebuvo Tendre Poison  verysad.gif Uoščiau oro uoste po daugelio kitų kvapų, įspūdis lyg ir neblogas, bet tiesą sakant dorai ir nepamenu...  unsure.gif

ne neblogas, o visiskas geris mirksiukas.gif siltas, minkstas, idealus kvapas pavasariui, siltai saulutei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 05 06, 18:45)
Dior poison’ų miniatiūrų rinkinukai yra – vakar tokį įsigijau. Rinkinuką sudaro 4 kvapai:

Duty Free pirkai? blush2.gif Labai ieskau Poison'u rinkinuko.... Kokia jo kaina mazdaug? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 06, 20:34)
Duty Free pirkai?  blush2.gif  Labai ieskau Poison'u rinkinuko.... Kokia jo kaina mazdaug?  rolleyes.gif

Ženevos Duty Free. Buvo 2 vienetai viso labo šalia krūvos kitų rinkinukų, kaina palyginus nemaža - jei gerai pamenu 36 eurai (kiti rinkinukai (ne Dior'o) pigesni).
Atsakyti
Aš vat neseniai gavau Midnight Poison. Kvapas mano wub.gif Pradžioj kaip kažkuri minėjo, kad gana intensyvus, bet poto sušvelnėja... O gale vos ne gaivūs. Žodž liuks. Turiu 50ml EDP. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 04 18, 13:25)
Šiandien gavau mažuliuuuuką miniuką:
user posted image
Ujajaus, koks gėris. Visai, kaip seneji parfumai 4u.gif

Apibūdinkite kas nors, prašau, Miss Dior (ne Cherie!!!) kvapą...
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2008 06 14, 14:05)
Apibūdinkite kas nors, prašau, Miss Dior (ne Cherie!!!) kvapą...

Klasikinis, elegantiškas, šiltas šipras. Pradžioje jaučiamos vos karstelėjusios samanos, kurios palaipsniui šiltėja, minkštėja, kartumas dingsta, bet nenusaldėja. Su šiuo kvapu gera ir jauku. Bet... Niekada nesikvepinu prie džinsų. Kvapas įpareigoja blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo straige: 14 birželio 2008 - 15:00
Is naujo atradau Dior Jadore EDP labai isimylejau si kvapa, o pries gerus metelius ji perleidau kitai, nes kazkoks neitiko mano uoslei. Turbut brestu-senstu(nors man tik 24 blink.gif ) lotuliukas.gif , kad tokie visokie rimtesni pradeda patikti drinks_cheers.gif
Atsakyti
ar esat kas susidurusi su Dioressence? rolleyes.gif
Atsakyti