Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(eglegle @ 2014 06 05, 17:14)

Na va, nespėjau net pamatyti kas per grožis ten buvo, jau nebėr mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ir greit isgaravo... ne poison, bet tiesiog miracle blink.gif kazkoks nelikimas man su tuo poisonu.
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 06 05, 22:23)
nu ir greit isgaravo... ne poison, bet tiesiog miracle  blink.gif kazkoks nelikimas man su tuo poisonu.

Senuju reikia? Jei uzmatysiu, galiu duoti zinoti.

Beje, jau laukia dar vienas kvepiantis siek tiek didesnes talpos dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
Rutuliuk j, ta didesniji dalyka jau vyras atsieme. Nekantrauju greiciau grizt namo is darbo. clap.gif Aciukas dideliausias.
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2014 06 01, 14:05)
O kas cia???!!
Addict EDT

ar teko kam uostyti/ciupineti?? koks skirtumas lyginant su EDP?
ir kur gauti  biggrin.gif

Man Dior addict edt visiskai ne DIOR gaminys mano nosiai. Niekuo neuzkabinantis kvapas, jei addict 2, addict shine ar eau fraiche, jau nekalbant apie addict edp atpazinciau gatveje, tai sito niekaip. Beje labai trumpai laikosi ant mano odos.
Bet labai suzavejo naujoji tara su kamsteliais addictu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 07 birželio 2014 - 17:55
Mergaites, gal galite papasakoti, kuo skiriasi visos lengvesnes versijos ADDICT? nes parduotuveje, jei visas meginciau issuostyti, tai pamesciau uosle... doh.gif

ADDICT 2
ADDICT EAU FRAICHE
ADDICT EAU SENSUELLE
naujieji ADDICT EAU DELICE

IESKAU gaivaus kvapo (gali buti arbuzinis, juros gaivos), bet kad nebutu nuobodus, su charakteriu, paliekantis sleifa... o gal is siu variantu tokio nera..?
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 06 18, 06:16)
Mergaites, gal galite papasakoti, kuo skiriasi visos lengvesnes versijos ADDICT? nes parduotuveje, jei visas meginciau issuostyti, tai pamesciau uosle... doh.gif

ADDICT 2
ADDICT EAU FRAICHE
ADDICT EAU SENSUELLE

IESKAU gaivaus kvapo (gali buti arbuzinis, juros gaivos), bet kad nebutu nuobodus, su charakteriu, paliekantis sleifa... o gal is siu variantu tokio nera..?

O naujo Giorgio Armani Acqua di Gioia Eau Fraiche kvapą nebandėt? priskiriamas prie vasariškai gaivių rolleyes.gif
http://kvepalusala.l...oia-Eau-Fraiche
Atsakyti
Sveiki, norėjau paprašyti Dior gerbėjų, kurios turi J'ADORE. Ar užrašas ant buteliuko eau de toilette ir parfum yra mažosiomis ar didžiosiomis raidėmis. Mamytės, kurios atsiuntė foto buteliukų, užrašai skirtingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murka* @ 2014 06 18, 07:16)

ADDICT 2
ADDICT EAU FRAICHE
ADDICT EAU SENSUELLE

man charakteringiausias kvapas tai addict 2.
eau fraiche lengvesne jo versija, toks atrodo praskiestas kvapas lyginant su addict2.
tretieji ir ketvirtieji mano nosiai schmoll.gif net negaleciau objektyviai apibudint.Dar vieni verti demesio addict shine(nors ju nepaminejot)
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2014 07 16, 10:07)
Sveiki, norėjau paprašyti Dior gerbėjų, kurios turi J'ADORE. Ar užrašas ant buteliuko eau de toilette ir parfum yra mažosiomis ar didžiosiomis raidėmis. Mamytės, kurios atsiuntė foto buteliukų, užrašai skirtingi g.gif

Pas mane didziosios raides.
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2014 07 16, 16:01)
Pas mane didziosios raides.

ačiū, internete paklaidžiojau irgi abu variantai yra, susigaudyk, kad nori doh.gif
Atsakyti
Vis gi Dior - klasika, kaip gera grįžti į jos glėbį po klaidžiojimų iš parfumerijos labirintų, lyg namo thumbup.gif

user posted image
Atsakyti