Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(eglegle @ 2014 06 05, 18:14)

Čia man rodos tas naujasis leidimas. Na, bent jei tikėt forumais, auksinės raidės vietoj sidabrinių, jei gerai primatau. Bet kaina vis tiek labai gera.
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2014 06 05, 17:41)
Čia man rodos tas naujasis leidimas. Na, bent jei tikėt forumais, auksinės raidės vietoj sidabrinių, jei gerai primatau. Bet kaina vis tiek labai gera.

Kiek as zinau, tai naujojo leidimo pavadinimo "Midnight Poison" raides vienodo dydzio. Bet jei merginos sako, kad leidimai skiriasi nezymiai, tai koks skirtumas - naujasis ar senasis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 05 birželio 2014 - 17:46
QUOTE(andorinha @ 2014 06 05, 18:43)
Kiek as zinau, tai naujojo leidimo pavadinimo "Midnight Poison" raides vienodo dydzio. Bet jei merginos sako, kad leidimai skiriasi nezymiai, tai koks skirtumas - naujasis ar senasis  g.gif

Dėl dydžių nežinau, kai ieškojau sau papildymo, pamenu, kad skaičiau, kaip spalvas nagrinėjo smile.gif Šiaip aš naujojo neuosčius, tai dėl skirtumų nieko negaliu pasakyti. Šiaip sau parašiau, jei kažkam būtų principinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2014 06 05, 17:51)
Dėl dydžių nežinau, kai ieškojau sau papildymo, pamenu, kad skaičiau, kaip spalvas nagrinėjo smile.gif Šiaip aš naujojo neuosčius, tai dėl skirtumų nieko negaliu pasakyti. Šiaip sau parašiau, jei kažkam būtų principinga smile.gif

Hmmm... pataisykite jei klystu, bet man rods, kad Egleles nuorodoje senasis MP.
Atsakyti
Naujas leidimas ten.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 06 05, 18:00)
Naujas leidimas ten.

Rimtai, tai raidziu dydis nera tas kriterijus, i kuri reikia atsizvelgti sprendziant?
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 06 05, 19:01)
Rimtai, tai raidziu dydis nera tas kriterijus, i kuri reikia atsizvelgti sprendziant?

Dabar kažkaip nepavyksta rasti su nuotraukomis, bet pvz. čia nagrinėja tą temą:
Midnight Poison - reformulated version

Kiek visi sako, tai kad "The newer one has a gold coloured bottle neck and print, I believe the box also. The original one had it in silver." Apie raidžių dydį lygtai nieko nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 06 05, 19:01)

Senas
http://www.parfum24....ods/og19hpx.jpg
Naujas
http://i.ebayimg.com...QYpQ~~60_12.JPG
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2014 06 05, 18:07)
Dabar kažkaip nepavyksta rasti su nuotraukomis, bet pvz. čia nagrinėja tą temą:
Midnight Poison - reformulated version

Kiek visi sako, tai kad "The newer one has a gold coloured bottle neck and print, I believe the box also. The original one had it in silver." Apie raidžių dydį lygtai nieko nėra  g.gif

Na, ok, bes sita uzrasa kaip paaskinti g.gif anksciau tokio nepastebejau, su did. raidemis turiu omeny.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2014 06 05, 18:09)

Su didziausia pagarba pasakysiu, kad vokieciu parfumerijos forume sakoma atvirksciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 06 05, 19:11)
Na, ok, bes sita uzrasa kaip paaskinti  g.gif anksciau tokio nepastebejau, su did. raidemis turiu omeny.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2014 06 05, 18:09)

Su didziausia pagarba pasakysiu, kad vokieciu parfumerijos forume sakoma atvirksciai g.gif

A, va, radau dar su fotkėm:
Dior

Na, pas mane yra 50 ml, raidės sidabrinės ir vienodo dydžio, o versija tikrai senesnė, pirktas dar prieš kalbas apie reformuluotes.
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2014 06 05, 18:15)

dekui, zinot, dabar net apsidziaugiau, kad MP ne mano skonio biggrin.gif Galvos del jo leidimu subtilybiu neskauda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 06 05, 19:11)

Na, tegu jie sako, ką nori tongue.gif Aš pati turiu abu ir žinau, ką sakau. Vieni pirkti 2007 m., kiti - 2013 m.
Su sidabrinėm raidėm ir kakliuku - 100% senieji.
Atsakyti