Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(rutuliukas j @ 2014 06 03, 15:46)
turiu galvoje ne kokius eliksyrus ar pan, o Midnight Poison. Yra senieji ir naujieji? As nesu ypatinga Poisonu fane, tai gal ka nors pramargalinau...

Ir as nesu fane, bet pastebejau, kad paskutiniai buvo isleisti kitoniski buteliukai. Nete yra atsiliepimu, kad ir ju turinys kiek kitoks.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 06 03, 16:46)
turiu galvoje ne kokius eliksyrus ar pan, o Midnight Poison. Yra senieji ir naujieji? As nesu ypatinga Poisonu fane, tai gal ka nors pramargalinau...

Taip, jie buvo reformuluoti. Turiu abu. Senieji man atrodo šiek tiek "gilesni", bet ne tiek, kad vaikyčiausi jų už astronominę kainą (net nežinau, kokia ta kaina, tiesiog teoriškai kalbu).
Pažiūrėjau ebay, tiesą sakant, galima rasti už normalią kainą:
http://www.ebay.com/...=item5b00d3c4f6
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 06 03, 11:34)
Man rods, as ju galiu gauti  rolleyes.gif
Ne staigiai, bet galiu.

O, prašau priimkite ir mane į Midnight Poison norėtojų sąrašą - kol pribręndau, jau dingo iš visų įmanomų pardavimo vietų :unsure unsure.gif
Žinoma, pirmenybė kuo senesnės gamybos datai, ačiū labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2014 06 03, 16:01)
Taip, jie buvo reformuluoti. Turiu abu. Senieji man atrodo šiek tiek "gilesni", bet ne tiek, kad vaikyčiausi jų už astronominę kainą (net nežinau, kokia ta kaina, tiesiog teoriškai kalbu).
Pažiūrėjau ebay, tiesą sakant, galima rasti už normalią kainą:
http://www.ebay.com/...=item5b00d3c4f6

baisoka pirkti iš Ebay, tokių istorijų prisiskaitau .... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bryzz @ 2014 06 03, 16:05)
O, prašau priimkite ir mane į Midnight Poison norėtojų sąrašą - kol pribręndau, jau dingo iš visų įmanomų pardavimo vietų  :unsure  unsure.gif
Žinoma, pirmenybė kuo senesnės gamybos datai, ačiū labai  wub.gif

Patykojus aukcionuose ju dar galima uztikti. Kaip bus po kokio penkmecio, nezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bryzz @ 2014 06 03, 16:07)
baisoka pirkti iš Ebay, tokių istorijų prisiskaitau  .... blink.gif

Baisoka, bet kas nerizikuoja, tas negeria šampano cool.gif Jus galvojate, as pirkciau MP is parduotuves? 80% mano kvepalu pirkti aukcionuose ir privaciai. Be to, visada galima paprasyti daugiau nuotrauku ir klausti forumo zinoviu nuomones.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 06 03, 16:50)
Ir as nesu fane, bet pastebejau, kad paskutiniai buvo isleisti kitoniski buteliukai. Nete yra atsiliepimu, kad ir ju turinys kiek kitoks.

aha, buteliukai yra siek tiek skirtingi, bet ju turinys tai ne ypac skiriasi g.gif pirmame variante paciule gilesne ir siek tiek saldesne. Bet as kazkokiu pritrenkianciu skirtumu nepastebiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2014 06 02, 23:49)

Nea ax.gif bet labai knieti, jauciu ryt degustuosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 06 04, 00:08)
aha, buteliukai yra siek tiek skirtingi, bet ju turinys tai ne ypac skiriasi  g.gif pirmame variante paciule gilesne ir siek tiek saldesne. Bet as kazkokiu pritrenkianciu skirtumu nepastebiu  unsure.gif

Kiek skaiciau atsiliepimu, tai isties labai didelio skirtumo nera. Turiu limituotos serijos leidimo grazuoli butelaiti, ko gero nereformuluotu dar, bet taip skupiju, kad tik po laseli kvepinuos. Man jie pakelia nuotaika smile.gif. Andorinha, jei kartais jusu aukcionuose butu gera kaina, tai smagu butu, kad galetumet pagelbeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varine: 03 birželio 2014 - 22:39
QUOTE(jura oshia @ 2014 06 03, 22:13)
Nea ax.gif bet labai knieti, jauciu ryt degustuosiu cool.gif

jei pavyktu- labai laukiu ispudziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2014 06 04, 08:07)
jei pavyktu- labai laukiu ispudziu smile.gif

Pabandziau ir nusivyliau, visiskai i adicct edp ni ni ni schmoll.gif - labai panasus i visus kt.vardinius gaivukus (kompotukus), ypac i Marc Jacobs Daisy unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 06 04, 20:33)
Pabandziau ir nusivyliau, visiskai i adicct edp ni ni  ni schmoll.gif -  labai panasus i visus kt.vardinius gaivukus (kompotukus), ypac i Marc Jacobs Daisy  unsure.gif

mmmm... gaila verysad.gif
Atsakyti
kas vis Midnighto ieško?
http://www.manodrabu...poison-kvepalai
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 06 05, 17:14)

Cia tai juokinga kaina bigsmile.gif Kur Varine, ji norejo.
Atsakyti