Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(Bryzz @ 2014 06 01, 15:03)
Dabar aišku, kodėl visai nėra pasiūlymų juos pirkti... wub.gif

Ne vieną kartą dėjau ir pirkėjų vos vos atsirado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 06 01, 14:01)
Ne vieną kartą dėjau ir pirkėjų vos vos atsirado  biggrin.gif

Na, tokiam pirkiniui reikia subręsti smile.gif ieškau kuo senesnės laidos 2007 -2009 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bryzz: 01 birželio 2014 - 15:46
kol subręsit, žiū ir kainuos išprotėjusius pinigus smile.gif jei jau norisi ir žinoma, kad nebegaminami, reikia griebt.
gerai, kad man jų nei vienų nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 01, 15:47)
kol subręsit, žiū ir kainuos išprotėjusius pinigus smile.gif jei jau norisi ir žinoma, kad nebegaminami, reikia griebt.
gerai, kad man jų nei vienų nereik  biggrin.gif

Sutinku wub.gif
Bet taip jau gavosi, kad lyjant lietui pasigylinau į tuos Poison'us ir tik šiandien sužinojau, kad tiu-tiu ...traukinys nuvažiavo 4u.gif
Bet jei negausiu į kolekciją, ir toliau kaifuosiu nuo Pure Poison'o smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnele77 @ 2014 06 01, 14:05)
O kas cia???!!
Addict EDT

ar teko kam uostyti/ciupineti?? koks skirtumas lyginant su EDP?
ir kur gauti  biggrin.gif

Klp siandien maciau Kristutej 4u.gif Tai jau galima nosytes ikist biggrin.gif
Atsakyti
eglele, varvinau as seile i jusu Midnight poison - man jis is visu poisonu - vienintelis, kurio noriu, bet tuo metu viena internetine parduotuve zadejo gauti, bet, deja, negavo, taip ir likau it muse kandus, tuomet mums gerai zinomas " kvepalu berniukas" zadejo gaut po menesio, bet...menuo praejo, o ziniu jokiu... cray.gif Na gal dar gaus...
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 06 03, 00:18)
eglele, varvinau as seile i jusu Midnight poison - man jis is visu poisonu - vienintelis, kurio noriu, bet tuo metu viena internetine parduotuve zadejo gauti, bet, deja, negavo, taip ir likau it muse kandus, tuomet mums gerai zinomas " kvepalu berniukas" zadejo gaut po menesio, bet...menuo praejo, o ziniu jokiu... cray.gif Na gal dar gaus...

Visko būna 4u.gif Gal ir atsiras..
Atsakyti
QUOTE(jura oshia @ 2014 06 02, 21:27)
Klp siandien maciau Kristutej 4u.gif  Tai jau galima nosytes ikist biggrin.gif

neuostet?
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 06 02, 22:18)

Man rods, as ju galiu gauti rolleyes.gif
Ne staigiai, bet galiu.
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 06 02, 23:18)

Midnight Poison? Pas mus jie kolkas visose pardese yra
Irgi vienintieliai is Poisonu, kuriems jauciu pakankama simpatija
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2014 06 03, 12:03)
Midnight Poison? Pas mus jie kolkas visose pardese yra
Irgi vienintieliai is Poisonu, kuriems jauciu pakankama simpatija

Ar turite galvoje senuosius Midnight Poison? Ka tik perverciau visus savo pirkimo "taskiukus" - senuju NEBERA! Teks medzioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 03 birželio 2014 - 12:05
QUOTE(andorinha @ 2014 06 03, 13:04)
Ar turite galvoje senuosius Midnight Poison? Ka tik perverciau visus savo pirkimo "taskiukus" - senuju NEBERA! Teks medzioti.

turiu galvoje ne kokius eliksyrus ar pan, o Midnight Poison. Yra senieji ir naujieji? As nesu ypatinga Poisonu fane, tai gal ka nors pramargalinau...
Atsakyti