Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(andorinha @ 2014 01 23, 15:05)
Girdejau gandus, kad MP aplamai is prekybos isima  g.gif Kiek cia tiesos, nezinau.

Aha, buvo gandai, ir jie net buvo dingę iš oficialaus Dior puslapio. Bet dabar vėl atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 01 23, 15:07)
Aha, buvo gandai, ir jie net buvo dingę iš oficialaus Dior puslapio. Bet dabar vėl atsirado smile.gif

reiskia tiesa yra gandas, kad jie bus reformuluoti - moteriskesni ir "mielesni" uz senuosius.
prisiskaiciau cia visko:
Parfumo.de
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 23 sausio 2014 - 15:10
QUOTE(andorinha @ 2014 01 23, 17:08)
reiskia tiesa yra gandas, kad jie bus reformuluoti - moteriskesni ir "mielesni" uz senuosius.
prisiskaiciau cia visko:
Parfumo.de

hihihi.gif moteriškesni ir mielesni - t.y. beveidžiai?
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 01 23, 15:22)
hihihi.gif moteriškesni ir mielesni - t.y. beveidžiai?

teisiai sviesiai, kaip pirstu i aki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 01 23, 13:24)
pasikeičiau naujus MP senais  karsta.gif

Jums pasiseke, pavydziu ax.gif
Atsakyti
Gal kas gali pakomentuoti apie siu panasumus/skirtumus? gal senuosiuose jauciasi kokosas? nes naujuose tai man ne su ziburiu ax.gif
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
laba vakareli bukite geros patarkite kur galima butu isigyti christian dior jadore pp.labai laukiu i az
Atsakyti
QUOTE(ligitukas @ 2014 05 07, 20:49)
laba vakareli bukite geros patarkite kur galima butu isigyti christian dior jadore pp.labai laukiu i az

Siand.kvepalu isparduotuvej maciau mirksiukas.gif
Atsakyti
nusipirkau CRISTIAN DIOR naujuosius MISS DIOR BLOOMING BOUQUET 4u.gif pasakiskas kvapas toks svelnutis viliojantis ax.gif bet...ar jis nesilaiko ilgai ar as jo neuzuodziu greitai g.gif
Atsakyti
Visos temos dar neperskaičiau, bet į domus pastebėjimas - SARMA neturi Dior kvepalų!
Buvau Panoramoje, Vilniuje, gan didelis PC, o dėl Dior sako, kad neprekiauja, eikit į Douglas. Įdomu kodėl? Gal iš gamintojo kokie nors super reikalavimai parduotuvėm? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bryzz: 28 gegužės 2014 - 13:06
QUOTE(Bryzz @ 2014 05 28, 14:05)
Visos temos dar neperskaičiau, bet į domus pastebėjimas - SARMA neturi Dior kvepalų!
Buvau Panoramoje, Vilniuje, gan didelis PC, o dėl Dior sako, kad neprekiauja, eikit į Douglas. Įdomu kodėl? Gal iš gamintojo kokie nors super reikalavimai parduotuvėm? wub.gif

Nes "Douglas" valdo abu tinklus. Juk ir vadinasi dabar "Sarma by Douglas", o ne tiesiog "Sarma", todėl ir asortimentas sumažėjęs.
Atsakyti
Sveikos,
esu besalygiska Dio Addict gerbeja ir myletoja, bet vat vasarai norisi kažko panasaus taip pat iš Dior, bet lengvesnio, gal kiek gaivesnio - gal ką patartumėt?? 4u.gif
Atsakyti