Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(vile999 @ 2014 01 18, 21:04)
man bent jau skiriasi, as saviski su violetiniu kamsteliu mielai keisciau i su baltu.
Cia kaip ir su dior addict, naujesnio leidimo pradingo ta tikroji kvapo dvasia:)

Pagalvojau gal man tik vienai jau rodosi, kad skiriasi truputi kvapas 4u.gif
Suradau parduodamus su baltu, bet galiojimas jau seniai ju baigesi ,pagaminti net 2007m verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2014 01 19, 08:48)
Pagalvojau  gal man  tik vienai jau rodosi,  kad skiriasi  truputi kvapas 4u.gif
Suradau parduodamus su baltu, bet galiojimas jau seniai ju baigesi ,pagaminti net 2007m verysad.gif

tinkamai laikomi kvepalai realiai kaip ir neturi konkretaus galiojimo laiko, as turiu ir 2002 ir 2006 pagamintus ir jiems viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2014 01 19, 12:35)
tinkamai laikomi kvepalai realiai kaip ir neturi konkretaus galiojimo laiko, as turiu ir 2002 ir 2006 pagamintus ir jiems viskas gerai ax.gif

as tai turejau omenyje, kad skiriasi skirtinguose leidimuose kvapai(taip kaip ir dior addict), o ne nuo laikymo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2014 01 18, 20:51)
Turiu abu. Lyginu juos dabar. Nu nežinau, kartais atrodo, kad identiški, kartais - kad senieji vos vos geresni. Bet tai gali būti ir psichologinė apgaulė. Juk jei galvoji, kad reformuluoti, tai ir užuodi kitaip. Oficialios informacijos, kad jie reformuluoti, niekur nemačiau.

Bent jau tikrai ne Miss Dior Cherie/Miss Dior atvejis schmoll.gif Addict nepatinka ir dėl jų nieko negaliu pasakyt, bet dėl PP dvasios, tai sakyčiau, hiperbolizuojat, ji tikrai niekur nepradingo biggrin.gif

nu gal kaip kieno nosiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2014 01 20, 11:29)
as tai turejau omenyje, kad skiriasi skirtinguose leidimuose kvapai(taip kaip ir dior addict), o ne nuo laikymo  4u.gif

o as turejau omeny blumchen posta, kad kvepalu pasibaiges galiojimas 2007metais..norejau pasakyt kad jei jie buvo tinkamai laikyti tai su jais viskas gerai ax.gif as cia ne apie kvapo skirtumus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 20 sausio 2014 - 15:14
QUOTE(mimi88 @ 2014 01 20, 16:11)
o as turejau omeny blumchen posta, kad kvepalu pasibaiges galiojimas 2007metais..norejau pasakyt kad jei jie buvo tinkamai laikyti tai su jais viskas gerai ax.gif as cia ne apie kvapo skirtumus  ax.gif

oi blyn kaip man ten atrode, kad mano posta pakomentavot, zliba visai biggrin.gif
o jusu teiginiams tai pritariu 100proc, cia ta koduku manija daugeli ismuse is pusiausvyros:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 20 sausio 2014 - 18:22
QUOTE(mimi88 @ 2013 12 02, 18:00)
gavau Midnight poison, tai ir tu man kvapas atrodo kazkiek pasikeites, tai ir tuos gal reformulavo? g.gif arba cia man atmintis apgaudineja, bet anksciau man jie tokie stipresni atrode, laikydavo lb ilgai..pradzioj tai net atrodo tokiu kamparu trenkdavo ir ta virsutine nata ilgiau laikydavo..o dabar, kazkoks svelnesnis man ju kvapas ir laiko kazkaip ne dioriskai, ant rieso po 3val nelb kas besijaucia  biggrin.gif

aš ir galvojau, kas man vis ne taip su naujais leidimais g.gif tikrai kvapas šiek tiek kitoks
Atsakyti
Gal ka domina dior poison, galima sakyti kelis sykius naudotas, bet vis dėl to esu gaivių kvapų megėja, o čia uošvis iš UK parvežė dovanų ir nepataikė su kvapu...
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 01 22, 23:25)
aš ir galvojau, kas man vis ne taip su naujais leidimais  g.gif tikrai kvapas šiek tiek kitoks

Vokieciu forume jau rudeni skambino varpais, kad Midnight Poison reformuluojamas, o HP Sensuelle isimamas is prekybos.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 01 23, 14:04)
o HP Sensuelle isimamas is prekybos.

Išleidžia vis naujus flankerius, todėl senesnių gamybą nutraukia.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 01 23, 16:17)
Išleidžia vis naujus flankerius, todėl senesnių gamybą nutraukia.

pasikeičiau naujus MP senais karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 01 23, 14:24)
pasikeičiau naujus MP senais karsta.gif

Turėjau omeny Hypnotic Poison flankerius smile.gif

MP senieji stipresni, o gal mano per ilgą laiką suintensyvėjo g.gif (žinia, taip būna su kvepalais). Ir dar pastebėjau, kad seni purkštukai plačiau ir daugiau kvepalų purškia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 23 sausio 2014 - 15:05
QUOTE(katalike @ 2014 01 23, 15:03)
Turėjau omeny Hypnotic Poison flankerius smile.gif

MP senieji stipresni, o gal manieji per ilgą laiką suintensyvėjo g.gif (žinia, taip būna su kvepalais). Ir dar pastebėjau, kad seni purkštukai plačiau ir daugiau kvepalų purškia.

Girdejau gandus, kad MP aplamai is prekybos isima g.gif Kiek cia tiesos, nezinau.
Atsakyti