Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(agnele77 @ 2013 11 28, 13:23)
Sveikos,
ir aš noriu Dior'ų ir ieškau patarimo.
Noriu stipraus, iš tolo jaučiamo (su šleifu), geriau į saldumą kvapo žiemai. Turiu pasirinkimą iš:
J'adore EDT
Pure Poison EDP

Poison EDT
Miss Dior EDP/EDT
Miss Dior Le Parfum

Diorella EDT
Diorissimo EDT
Gal galėtumėt juos palyginti/patarti/parekomenduoti??

is Jusu isvardintu turiu tuos kuriuos paryskinau, jadore ir pure poison man asmeniskai labiau limpa pavasariui, o miss dior edt ir edp gerokai skiriasi nuo le parfum, pastarieji saldesni klampesni/tirstesni ir inensyvesni, man seip jau neitin ka bendro su miss dior turi..jei norit sleifinio ir saldaus, stipraus kvapo tai sakyciau le parfum.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(agnele77 @ 2013 11 28, 13:53)
Ačiū  4u.gif
o kuo jie skiriasi, gal paaiskintumet ?

skiriasi kvapu, as seip net nepasakyciau kad tai ta pati serija, na nebent le parfum butu gerokai subrendusi miss dior motina biggrin.gif man miss dior tokie gana zaismingi, man jie is tos operos kaip kad coco mademoiselle, o va le parfum tokie brandesni, sunkesni, moteriskesni..
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 11 28, 15:27)
is Jusu isvardintu turiu tuos kuriuos paryskinau, jadore ir pure poison man asmeniskai labiau limpa pavasariui, o miss dior edt ir edp gerokai skiriasi nuo le parfum, pastarieji saldesni klampesni/tirstesni ir inensyvesni, man seip jau neitin ka bendro su miss dior turi..jei  norit sleifinio ir saldaus, stipraus kvapo tai sakyciau le parfum.. g.gif
Papildyta:

skiriasi kvapu, as seip net nepasakyciau kad tai ta pati serija, na nebent le parfum butu gerokai subrendusi miss dior motina  biggrin.gif man miss dior tokie gana zaismingi, man jie is tos operos kaip kad coco mademoiselle, o va le parfum tokie brandesni, sunkesni, moteriskesni..

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes Dior gerbejos 4u.gif
As irgi viena is ju blush2.gif turiu keleta, o kai kurie ant palaukimo tongue.gif
Siandien parduotuveje norejau " paskanauti" poison hypnotic eau sensuelle,bet buvo paprastas raudonas poisonas.O kvapas mmmmmm wub.gif pasipurskiau ant rieso,dabar vaikstau ir uostau niam niam koks. Sakykite tas paprastas nuo sensuelle labai skiriasi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuname: 30 lapkričio 2013 - 15:42
Jei apie sita kalbat user posted image, tai man labai skiriasi. Antri- svelnesni, visad nuo ju gaunu komplimentus, ypac is vyriskos puses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 11 30, 18:21)
Jei apie sita kalbat user posted image, tai man labai skiriasi. Antri- svelnesni, visad nuo ju gaunu komplimentus, ypac is vyriskos puses smile.gif

Aha apie situos 4u.gif tai va anu nebuvo, na kur nors vistiek uzmatysiu,pabandysiu ir esensuelle
Atsakyti
Miss Dior Cherie dar gamina? Niekur neuzmatau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 11 30, 18:20)
Miss Dior Cherie dar gamina? Niekur neuzmatau  smile.gif

o Kristianoj nėra jų? g.gif lietuviškuose saituose neradau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 30 lapkričio 2013 - 20:56
QUOTE(abiga @ 2013 11 30, 18:20)
Miss Dior Cherie dar gamina? Niekur neuzmatau smile.gif

Dabar jie vadinasi Miss Dior
http://www.fragranti...new--17796.html

Atsakyti
Dievinu tik Dior Adicct wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2013 11 30, 14:41)
Sveikutes Dior gerbejos 4u.gif
As irgi viena is ju blush2.gif  turiu keleta, o kai kurie  ant palaukimo tongue.gif
Siandien parduotuveje norejau " paskanauti" poison hypnotic eau sensuelle,bet buvo paprastas raudonas poisonas.O kvapas mmmmmm wub.gif pasipurskiau ant rieso,dabar vaikstau ir uostau niam niam koks. Sakykite tas paprastas nuo sensuelle labai skiriasi? g.gif

skiriasi bet turi panasumo, hp as ivardinciau kaip sausai saldu kvapa, o hp eau sensuelle tas pats kvapas, tik dregnesnis, svelnesnis, nezinau ar cia kam nors aisku tas mano apibudinimas bet tikrai kaip upstau juos viens prie vieno man vieni tokia sausi (lyg koks kepintas cukrus), o kiti slapesnis, dregnesnis kvapas biggrin.gif man labiau patinka hp eau sensuelle, o mano sesiai atvirksciai iprastas hp..
Papildyta:
QUOTE(Salvince @ 2013 12 01, 16:27)
Dievinu tik Dior Adicct  wub.gif

kuriuos - senuosius ar naujuosius?
Papildyta:
beje penktadieni gavau Midnight poison, tai ir tu man kvapas atrodo kazkiek pasikeites, tai ir tuos gal reformulavo? g.gif arba cia man atmintis apgaudineja, bet anksciau man jie tokie stipresni atrode, laikydavo lb ilgai..pradzioj tai net atrodo tokiu kamparu trenkdavo ir ta virsutine nata ilgiau laikydavo..o dabar, kazkoks svelnesnis man ju kvapas ir laiko kazkaip ne dioriskai, ant rieso po 3val nelb kas besijaucia biggrin.gif (del originalumo jokiu abejoniu net nekyla, tiesiog galvoju ar praziopsojau kad ir situs reformulavo ar kaip minejau mane atmintis apgauna)
Papildyta:
ps, penktadieni netiketas atradimas man buvo MP ir MD le parfum natos
user posted image

natos beveik identiskos, tik kad mp dar bergamote yra, o kvapas visiskai skirtingas
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 12 02, 16:00)
ps, penktadieni netiketas atradimas man buvo MP ir MD le parfum natos
user posted image

natos beveik identiskos, tik kad mp dar bergamote yra, o kvapas visiskai skirtingas

Neatskleidžia jie visų natų schmoll.gif Dar vienas argumentas, kodėl nereikėtų pirkti, remiantis vien natomis.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 12 02, 15:21)
Neatskleidžia jie visų natų schmoll.gif Dar vienas argumentas, kodėl nereikėtų pirkti, remiantis vien natomis.

aiškuma, na as pagal natas labai retai kada aklai perku ar taip ar taip, čia netyčia pastebėjau tokį panašumą smile.gif
Atsakyti