Tai nuotrauką paėmiau iš ebay, bet ten kaina kosminė, už tiek čia nieks nepirks. Ten kita rinka. Norėjau sužinot už kiek įmanoma parduoti pas mus. Viena narė parašė,kad pirko už 50 lt., tai manau kad liks man...
QUOTE(mamile @ 2013 08 21, 07:25)
Tai nuotrauką paėmiau iš ebay, bet ten kaina kosminė, už tiek čia nieks nepirks. Ten kita rinka. Norėjau sužinot už kiek įmanoma parduoti pas mus. Viena narė parašė,kad pirko už 50 lt., tai manau kad liks man...
Pasiūlykit pirkti išparduotuvėje, ar kur norite, už tiek, kiek jums atrodo protingiausia. Kas per problema
QUOTE(mylimaa @ 2013 08 21, 11:01)
Pasiūlykit pirkti išparduotuvėje, ar kur norite, už tiek, kiek jums atrodo protingiausia. Kas per problema
Gal galetumete palyginti ADDICT (melyna buteliuka) ir HYPNOTIC POISON bei HYPNOTIC POISON SENSUELLE??
ADDICT turiu, patiko pradzioj labai, toks saldziai prabangus kvapas, apgaubiantis...bet dabar kazkokie man jie astriai saldus pasidare, noreciau taip pat prabangiai saldziu, bet ne astriu, o juose pradejau uzuosti kazka astraus...
ADDICT turiu, patiko pradzioj labai, toks saldziai prabangus kvapas, apgaubiantis...bet dabar kazkokie man jie astriai saldus pasidare, noreciau taip pat prabangiai saldziu, bet ne astriu, o juose pradejau uzuosti kazka astraus...
Taip Addict labai pasikeite, seno leidimo nepakartojamas, o naujas su sidabr.juostele jau nebe tas, nebera tokio astrumo, cinkelio
senas leidimas naujas leidimas
Dar didziausi komplimentai (ir pati daznai gaunu juos), siems kvepalams Bet addict niekas neatstos, laikau uzspaudus
o siuos dior likau nesupratus, man jie tusti
Dar didziausi komplimentai (ir pati daznai gaunu juos), siems kvepalams Bet addict niekas neatstos, laikau uzspaudus
o siuos dior likau nesupratus, man jie tusti
QUOTE(begge @ 2013 09 02, 15:35)
myliu siuos labai
Merginos, kur perkat uz gera kaina Christian Dior Escale a Marquises EDT?
pries kokius 10 metu, kai buvau 18 m "MOTERIS" zurnale buvo idetas Dior - Addict meginukas, tai kaip jis man nepatiko, saldus astrus nu tiesiog fui... o dabar praejus 10 metu, mainu budu gavau atomike kelis ml sio senojo leidimo, tai vau.. koks kvapas toks "turtingas, prabangus" nori vis kvepintis ir kvepintis, bet taupau Dar viena atsitiktine, bet nuostabi pazintis tai Midnight poison
QUOTE(begge @ 2013 09 02, 15:35)
Taip Addict labai pasikeite, seno leidimo nepakartojamas, o naujas su sidabr.juostele jau nebe tas, nebera tokio astrumo, cinkelio
O kristianoje tik naujieji yra pardavime? senųjų nėra jau?
QUOTE(begge @ 2013 09 02, 13:35)
turiu abejus, tiesa nauju 20tuka nesenai isigijau tai nuo buteliuko kvepia man jie taip pat, deja dar neturejau progos uzsipurksti naujuju..bet cia jauciu bus kaip cherie atveju - panasu bet nebe tas, kaip begge parase - be cinkelio
Papildyta:
QUOTE(jurgina@ @ 2013 09 19, 10:19)
O kristianoje tik naujieji yra pardavime? senųjų nėra jau?
Kristej deja naujieji (nors kokie jau jie naujieji jau pora metu )
QUOTE(mimi88 @ 2013 09 19, 12:44)
turiu abejus, tiesa nauju 20tuka nesenai isigijau tai nuo buteliuko kvepia man jie taip pat, deja dar neturejau progos uzsipurksti naujuju..bet cia jauciu bus kaip cherie atveju - panasu bet nebe tas, kaip begge parase - be cinkelio
Papildyta:
Papildyta:
na neturetu but dveji, dar tik antri nes nu 2012 pardavime http://www.fragranti...rfum-15270.html
dar klausimas, ar 318 lt už senųjų testerį nėra labai daug?