Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

Sveikos kvepalų žinovės, ka tik skaičiau keliais postais aukščiau klausimą-atsakymą apie Miss Dior ir žemuogės, gal tada ką nors patartute iš dior arba ne tik smile.gif kas žemuogėmis kvepia smile.gif? Na kas dar turi panašumą į tą senajį Miss Dior Cherie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 03 06, 13:49)
Sveikos kvepalų žinovės, ka tik skaičiau keliais postais aukščiau klausimą-atsakymą apie Miss Dior ir žemuogės, gal tada ką nors patartute iš dior arba ne tik smile.gif kas žemuogėmis kvepia smile.gif? Na kas dar turi panašumą į tą senajį Miss Dior Cherie  4u.gif

Montale Roses Elixir labai panašūs ir kvepia žemuogėm (ar braškėm) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 06 kovo 2013 - 14:07
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 03 06, 14:49)
Sveikos kvepalų žinovės, ka tik skaičiau keliais postais aukščiau klausimą-atsakymą apie Miss Dior ir žemuogės, gal tada ką nors patartute iš dior arba ne tik smile.gif kas žemuogėmis kvepia smile.gif? Na kas dar turi panašumą į tą senajį Miss Dior Cherie  4u.gif

Burberry London smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2013 03 06, 18:45)

del zemuogiu tai nezinau, bet mano nosiai tai MDC neturi nieko panasaus su London 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2013 03 06, 20:45)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2013 03 06, 19:46)
del zemuogiu tai nezinau, bet mano nosiai tai MDC neturi nieko panasaus su London 4u.gif

drinks_cheers.gif Mano nosiai (ir pagal natas) žemuogių London'e nėra. Nors tas gėlinis saldumas gali sukurti tokią iliuziją.
Atsakyti
verysad.gif tris metus kvepinausi vien tik Dior Addict. Vakar nusipirkau atnaujintą , balta dėžutė , ne be tas kavapas gun_rifle.gif gun_rifle.gif kvapas ne be toks .
Atsakyti
QUOTE(fyga @ 2013 03 10, 16:20)
verysad.gif  tris metus kvepinausi vien tik Dior Addict. Vakar nusipirkau atnaujintą , balta dėžutė , ne be tas kavapas  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif kvapas ne be toks .

drinks_cheers.gif Ir labai gaila, reikes vel po visagali interneta "nardyti" lens.gif cray.gif
Atsakyti
Galiu kam nors perleisti Dior Poison 50ml. kvepalus, daugiau info į AŽ.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 03 06, 14:49)

Fragrantica raso,kad zemuogiu yra cia:

Fiori di Capri Carthusia

Night of Fancy Anna Sui (jie dabar kaip tik yra parduodami musu SM kvepalu isparduotuveje mirksiukas.gif )

smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 03 06, 12:49)

nu ikisiu ir as savo trigrasi, nes turiu as ta senaji dior miss cherie, tai jis man panasuma turi su coco mademoiselle EDT (turiu ir edp tai jau ne tas). Chanel nera jokiu zemuogiu ir apskritai gal net bendru natu bet man tas kvapas ir kvapo dvasia turi panasumo (gink die nesakau kad jie viens prie vieno ar itin panasus) 4u.gif
nes zemougiu natu yra ir galybeje kitu kvapu kurie isvis nieko bendro net neturi su MDC.

beje pagal fragrantica panasus yra sis (80 yes) nors as asmeninskai uoscius nesu
user posted image

kvepalai su zemuogiu nata cia
Atsakyti