Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(Žalia Rūta @ 2012 10 26, 21:59)
Gal kas gali paaiskinti, kodel vieni pure poison sviesiu kamsteliu, kiti tamsiu? Abu EDP. Turiu galvos skausma unsure.gif

Skaiciau fragrantikoj, kad naujo leidimo dior pure poison su bordo spalvos kamsteliu. Ir tas atnaujintas dior'as daug kam nelabai... (pati neuosciau) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 26 spalio 2012 - 21:19
QUOTE(MilGana @ 2012 10 26, 22:14)
Skaiciau fragrantikoj, kad naujo leidimo dior pure poison su bordo spalvos kamsteliu. Ir tas atnaujintas dior'as daug kam nelabai... (pati neuosciau)  4u.gif

angel_sadangel.gif
Atsakyti
Gal kas turite parduoti J'adore eau de parfume 100ml ? Turiu visa kvepalu kolekcija,bet ziuriu kad tie jau visai baigiasi, noreciau atnaujinti si kvapa ant saves smile.gif Jis man tinka ir patinka smile.gif Bet butent sitas,ne kiti, nes yra kiti panasus. Parasykite i az.
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 10 26, 21:14)
Ir tas atnaujintas dior'as daug kam nelabai... (pati neuosciau)  4u.gif

eilinį kartą įsitikinau, kad geriau vieną kartą pauostyt, nei 10 kartų perskaityt. man jie kaip buvo, taip ir liko dieviški wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 10 29, 15:20)
eilinį kartą įsitikinau, kad geriau vieną kartą pauostyt, nei 10 kartų perskaityt. man jie kaip buvo, taip ir liko dieviški wub.gif

Nu va, kaip saunu bigsmile.gif O laikosi irgi taip pat?
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 10 29, 15:11)
Nu va, kaip saunu  bigsmile.gif O laikosi irgi taip pat?

vienas pšykas ant rankos permušė Versace Crystal Noir, kuriais buvau pasikvepinusi. o ir bloteris vis dar gana stipriai kvepia (nuo vakar) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 29 spalio 2012 - 16:03
QUOTE(katalike @ 2012 10 29, 16:27)
vienas pšykas ant rankos permušė Versace Crystal Noir, kuriais buvau pasikvepinusi. o ir bloteris vis dar gana stipriai kvepia (nuo vakar) smile.gif

Aciu 4u.gif Nu va, kiek zmoniu, tiek nuomoniu.
Atsakyti
sveikos merginos, turiu klausima Dior kvepalu ekspertems, kuom skiriasi Miss dior cherie EDP ir Miss dior EDP, naudoju cherie bet senaja pakuote o per kaledas MB sumaise ir padovanojo Miss dior, buvau uzejus i kelias parduotuves akropolio kristianoje mane tikino kad cherie nebegamina ir miss dior kvapas yra kaip cherie, ar gali tai buti tiesa? kvepaliukai nepradaryti,kas ten per kvapas ir nezinau del to ir klausiu gal kuri atsakys i man neduodanti gyventi klausima, aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(`lina @ 2013 01 11, 11:01)
sveikos merginos, turiu klausima Dior kvepalu ekspertems, kuom skiriasi Miss dior cherie EDP ir Miss dior EDP, naudoju cherie bet senaja pakuote o per kaledas MB sumaise ir padovanojo Miss dior, buvau uzejus i kelias parduotuves akropolio kristianoje mane tikino kad cherie nebegamina ir miss dior kvapas yra kaip cherie, ar gali tai buti tiesa? kvepaliukai nepradaryti,kas ten per kvapas ir nezinau del to ir klausiu gal kuri atsakys i man neduodanti gyventi klausima, aciu labai.

Taip, dabar Miss Dior Cherie vadinasi Miss Dior. Kvepalai irgi reformuluoti, nebesijaučia žemuogių sad.gif
Atsakyti

QUOTE(MilGana @ 2012 10 26, 22:14)
Skaiciau fragrantikoj, kad naujo leidimo dior pure poison su bordo spalvos kamsteliu. Ir tas atnaujintas dior'as daug kam nelabai... (pati neuosciau)  4u.gif

o man tas naujas patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krr: 14 sausio 2013 - 23:47
Sveikos panelytes.Pirmieji iš vyro gauti kvelapai buvo dior dolce vita, o dabar naudoju adic 2.Negaliu skusti patinka, taciau tik pagalvojusi apie dolce vita uzuoju svajinga kvapa, tai tikrai juos isigysiu smile.gif
Atsakyti
Siuo metu esu apsalusi nuo Midnight poison, paveluotai atbudusi meile wub.gif
Atsakyti