Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(vile999 @ 2012 08 15, 16:47)
o velniavele, o as pardaviau, galvodama, kam laikyt dvi butielkas unsure.gif

tikrai gaila, reik ieskot dar nusipirkt:4u:
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 08 13, 14:30)
Liudnos zinios reformuluote jau apeme ir addict melynuosius cray.gif  cray.gif  cray.gif

juos jau pakeitė, ar dar tik keis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 08 16, 09:26)
juos jau pakeitė, ar dar tik keis? unsure.gif

siandien issitraukiau pardavimui supakuotai butielkai pakeist dangteli, nes kruopsciai siuntimui ruosdama, per daug pasukau ta burbuliuka ir kazkas luzo doh.gif , tai galvoju pagal koda dar paziuresiu kuriu metu leidimo, nes man ju spalva buvo tokia sviesi(nebe bordo spalvos), ogi 2012.04 , turiu dar 2010 ir dar senesnius, man ju visu kvapai skiriasi kazkiek, man 2012 beje, gal patraukliausiai ir kvepia, taip subtiliai wub.gif ech iskart neisbandziau verysad.gif dabar jau nebegaliu apvilt pirkejos
tai va man irgi neaisku ar cia jau jie pakeisti ar ne ax.gif g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 16 rugpjūčio 2012 - 10:31
Kol kas svaigstu nuo Dune... wub.gif Lab mažai jų turiu, tai teks kažkaip pasirūpinti g.gif . O kažkada skrendant stiuardesė praėjime gražiai siūlė. Labai geri kvepalai... Labai gera kaina... ax.gif . Jauna ir kvaila buvau! doh.gif

Toks laimės, laisvės, vasaros atostogų kvapas. Kai guli smėlyje, ošia jūra, klykia rėksnės žuvėdros, kvepia saulėje įkaitę pušų kamienai.
Šalia - atverstas F. Sagan "Sveikas,liūdesy"
O prieš akis - visos atostogos... Ką ten atostogos - visas gyvenimas! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2012 08 16, 23:21)
Kol kas svaigstu nuo Dune... wub.gif

Aš jau senokai svaiginuosi šiais wub.gif
Beje, kokia Jūsų versija edt ar edp?
Man tai labai šildantis rudens kvapas, kitam nei vienam metų laikui netiko schmoll.gif Tobulas kvapas, kai kaklą dėl vėsumos tenka pridengti kvepiančia kaklaskare - niekur kitur ir niekaip kitaip jų neįsivaizduoju smile.gif Gelstantys lapai ir ryški, bet vėsi saulė - štai mano Dune.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 16 rugpjūčio 2012 - 21:45
QUOTE(Marokietė @ 2012 08 16, 22:42)
Aš jau senokai svaiginuosi šiais  wub.gif
Man tai labai šildantis rudens kvapas, kitam nei vienam metų laikui netiko  schmoll.gif Tobulas kvapas, kai kaklą dėl vėsumos tenka pridengti kvepiančia kaklaskare - niekur kitur ir niekaip kitaip jų neįsivaizduoju  smile.gif Gelstantys lapai ir ryški, bet vėsi saulė - štai mano Dune.

gal galite palyginti edp ir edt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2012 08 16, 22:42)
Man tai labai šildantis rudens kvapas, kitam nei vienam metų laikui netiko  schmoll.gif  Gelstantys lapai ir ryški, bet vėsi saulė - štai mano Dune.

Gražu wub.gif Manau, rudenį jie irgi bus kaip "priaugę" prie manęs. Myliu rudenį. Myliu Dune wub.gif . Manau, kad iš to kažkas išeis? smile.gif

Turbūt turiu edt versiją - turiu tik atomiką (labai taupau, kol neturiu didesnio kiekio ax.gif ), bet kai pirkau rods sakė, kad tai edt.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 08 17, 10:10)
gal galite palyginti edp ir edt?  ax.gif

Kvapo tonai tie patys, tik EDP - gilesnis ir sodresnis. Bent jau mano nosis neranda labai didelių skirtumų.

Papildyta:

QUOTE(bellete @ 2012 08 17, 12:21)
Manau, kad iš to kažkas išeis? smile.gif

Turbūt turiu edt versiją - turiu tik atomiką (labai taupau, kol neturiu didesnio kiekio ax.gif ), bet kai pirkau rods sakė, kad tai edt.

Žinoma, bandykite, eksperimentuokite.

O aš mielai pasipildyčiau edp, kad žinočiau, kur gauti bigsmile.gif edt man puikus pakaitalas, kurio atsargų užteks dar ne vienam rudeniui smile.gif

Man jie taip nesąmoningai suaugę su rudens laikotarpiu, kad keletą metų net mažiausia mintis neatėjo į galvą bandyti juos kitais metų laikais. Išradingumo pagauta biggrin.gif išsitraukiau juos šią vasarą, bet ne, nepasiteisino - netinka, niekaip netinka schmoll.gif Turbūt toks jau pripratimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 17 rugpjūčio 2012 - 10:52
QUOTE(Marokietė @ 2012 08 17, 11:49)
Kvapo tonai tie patys, tik EDP - gilesnis ir sodresnis. Bent jau mano nosis neranda labai didelių skirtumų.

vat, niekaip nepamenu kokius testavau, edt ar edp biggrin.gif beje, edp nebegaminami?? kažkur skaičiauų, tik nebepamenu kur, kad edp išimti iš gamybos g.gif
Atsakyti
QUOTE(bellete @ 2012 08 16, 21:21)
Kol kas svaigstu nuo Dune... wub.gif

perskaiciau ir tuoj pat nubegau pauostyt bigsmile.gif geris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MOja @ 2012 08 17, 17:12)
perskaiciau ir tuoj pat nubegau pauostyt bigsmile.gif geris wub.gif

Kaip gerai, kad gali nubėgti ir pauostyti! wub.gif
Norėčiau nubėgti ir pauostyti visus Poison'us. Deja, nėra kur bėgti... biggrin.gif
Man jų kažkaip daug, tad parduotuvėj praeinu su mintimi "kada nors kitą kartą".
Beje, Dolce Vita kažkada perleidau draugei kaip nesuprastus... Galėčiau ranką nusigraužt dabar... blush2.gif
Na, bet draugė buvo laiminga, ji įvertino! thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas gali paaiskinti, kodel vieni pure poison sviesiu kamsteliu, kiti tamsiu? Abu EDP. Turiu galvos skausma unsure.gif
Atsakyti