Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

dauguma ju tokie skanus,kad net gaila kvepintis wub.gif
Atsakyti
Na taip,tikriausiai į juos reikia žiūrėti cool.gif
Atsakyti
renkuosi ypatingas progas,kad ir paprasta vakariene su draugu wub.gif

p.s. pvz dirbant anglijoj fabrike uzdirbama gerai,bet klausimas kur dziaugtis puikiu kvapu? zmogus turi tu pinigu,bet nestoves prie konvejerio su morkom rankose dvelkiantis ala dior midnigt poison lotuliukas.gif ,kai darbas nuo 18h iki 6h blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 06 23, 23:20)
bet klausimas kur dziaugtis puikiu kvapu? zmogus turi tu pinigu,bet nestoves prie konvejerio su morkom rankose dvelkiantis ala dior midnigt poison lotuliukas.gif ,kai darbas nuo 18h iki 6h blush2.gif

Aš kad ir namie viena būdama džiaugiuos,ir miegot eidama kartais pasidžiaugiu,o prie morkų galima prisiderint kvapą kuo puikiausiai,nebūtinai dior ax.gif Suprantu - sunkiai dirbat,bet man tada tuo labiau norėtųsi kvepėti gerais kvepalais - nuotaikai pakelti smile.gif
Atsakyti
nuotaika tai stipriai pakelia tie kvepalai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2012 06 24, 00:23)
Aš kad ir namie viena būdama džiaugiuos,ir miegot eidama kartais pasidžiaugiu,o prie morkų galima prisiderint kvapą kuo puikiausiai,nebūtinai dior ax.gif  Suprantu - sunkiai dirbat,bet man tada tuo labiau norėtųsi kvepėti gerais kvepalais - nuotaikai pakelti  smile.gif

Vat būtent - aš irgi sėdžiu namie su vaiku, bet man kvepėti būtina. Ir nesvarbu, kad keičiu šūdinus pampersus ar košes verdu.
Ir būtent su vaiku žaidimų aikštelėj vėjuotą dieną sėdėdama atradau, kad man Dior Poison labai gražiai skleidžiasi būtent tokiu oru - apie 19 šilumos ir didžiulis vėjas.
Atsakyti
gal kuri nors dior parfumerijos gerbeja galetu papasakot apie ka dior midnight poison elixir? ar jie labai panasus i iprastus midnight poison ir as jauciasi juose karamele ir vanile?
Atsakyti
Sveikos merginos, pastaruoju metu galvoju isigyti kvepalus dior j'adore, gal kurios juos turite? kiek laiko issilaiko ant kuno?
Teko isbandyt ivairius brangius parfumus nelikau suzaveta, kvapas skanus, o issigaruoja per pora valandu arba greiciau..
Atsakyti
QUOTE(vanilla77 @ 2012 08 07, 13:07)
Sveikos merginos, pastaruoju metu galvoju isigyti kvepalus dior j'adore, gal kurios juos turite? kiek laiko issilaiko ant kuno?
Teko isbandyt ivairius brangius parfumus nelikau suzaveta, kvapas skanus, o issigaruoja per pora valandu arba greiciau..

turiu siuos kvepalus bet laikymas yra labai indvidualu, kas vienai superiskai laiko kitai gali atrodyt kad visai nelaiko, pavyzdziui as visiskai ant saves nejauciu dior addict shine nors draugas visada pagiria juos kad kvepiu, taip kadmanau tiksliai atsakyt i jusu klausima butu sunku. nors man tiek edp tiek edt versija laiko gerai
Atsakyti
Liudnos zinios reformuluote jau apeme ir addict melynuosius cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 08 13, 14:30)
Liudnos zinios reformuluote jau apeme ir addict melynuosius cray.gif  cray.gif  cray.gif

rimtai? blink.gif reik užsipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2012 08 13, 14:30)
Liudnos zinios reformuluote jau apeme ir addict melynuosius cray.gif  cray.gif  cray.gif

o velniavele, o as pardaviau, galvodama, kam laikyt dvi butielkas unsure.gif
Atsakyti