Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(mylimaa @ 2012 04 25, 21:07)
kaip suprantu miss dior cherie edp yra dvieju leidimu, 2005m ir atnaujinti 2011m ax.gif 2012m isleido Miss Dior Eau Fraiche edt, bet cia, kaip mum reikia suprasti, kiti kvepalai, inicijuoti pagrindinio miss dior cherie, tokie kaip Miss Dior Cherie L`Eau, Miss Dior Couture Edition, Miss Dior Cherie Blooming Bouquet. painiava,  doh.gif
o koks kodukas? jau paciai idomu pasidare, kokie cia pas jus smile.gif
Papildyta:

jau esu pastebejusi, kad ten yra netikslumu su natom blush2.gif gaila, nepamenu su kokiais kvepalais dar. o kur butu galima tiksliai tokius dalykus susirasti? bigsmile.gif

kodas sito testerio 9P02, o kas del fragrantikos as ir esu klaidu pastebejus, su givenchy ange ou demon le secret pavyzdziui nes as turejau sample megineli kur ant pakuotes buvo surasytos natos ir jos gana nuo fragranticoj nurodytu skyresi, osmoz berods tada radau tokias pat kaip turi but
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimi88: 25 balandžio 2012 - 22:36
QUOTE(mimi88 @ 2012 04 25, 23:27)
kodas sito testerio 9P02, o kas del fragrantikos as ir esu klaidu pastebejus, su givenchy ange ou demon le secret pavyzdziui nes as turejau sample megineli kur ant pakuotes buvo surasytos natos ir jos gana zymiai nuo fragranticoj nurodytu skyresi, osmoz berods tada radau tokias pat kaip turi but

mistika ir ne kitaip, su tais miss dior cherie biggrin.gif man taip pat meta, kad pagaminti 2009m.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2012 04 25, 21:37)
mistika ir ne kitaip, su tais miss dior cherie biggrin.gif man taip pat meta, kad pagaminti 2009m.

tai jau tikrai, teks kazkokiu budu atsirinkinet pagal kvapa is visu tu leidimu blink.gif
Atsakyti
man is ju patys patys mylimiausi dior addict 2 ir addict shine. Nors kvapai siek tiek panasus. O jums kaip atrodo? Ypatingom progom kvepinuos dior hypnotic poison sensuele.(P.S. del ju sulaukiu daug komplimentu 4u.gif )

p.s. pasigirsiu dute free 100 ml dior addict 2 nuroviau uz 80 doleriu bigsmile.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif kazkokia ten akcija buvo g.gif
Atsakyti
Man tai galvos skausmas su Dior Miss Cherie edp.. uosciau Kristianoj.. galvoju nusipirksiu..mhm.. kai ismete 10 rusiu i daba zinok.. doh.gif doh.gif zmogau kad nori.. doh.gif doh.gif zodziu reiks eit vel uostyt.. bet man jie wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš taip susigyvenau su Dior Addict, kad esame 2 in 1, darbe visi žino, kur ir kada aš būnu ar iš nugaros prieinu, nors tikrai jų daug nepurškiu. Kiek ir ko bandžiau, vis grįžtu pas juos wub.gif IDEALAS wub.gif
Atsakyti
Gal pasakytumėte, kuo ir ar labai skiriasi Miss Dior Cherie EDT ir EDP?
Nereikėjo, o kai reformulavo kvapą beigis pavadinimą, labai prisireikė gi tų senųjų popkornų su žemuogėmis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2012 06 15, 16:49)
Nereikėjo, o kai reformulavo kvapą beigis pavadinimą, labai prisireikė gi tų senųjų popkornų su žemuogėmis biggrin.gif

koncentracija ax.gif vienas silpnesnis ir trumpiau laiko(tualetinis vanduo edt),kitas stipresnis ir ilgiau laiko(edp-parfumas)
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 05 22, 21:22)
man is ju patys patys mylimiausi dior addict 2 ir addict shine. Nors kvapai siek tiek panasus. O jums kaip atrodo? Ypatingom progom kvepinuos dior hypnotic poison sensuele.(P.S. del ju sulaukiu daug komplimentu 4u.gif )

p.s.

Mano skaniausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2012 06 15, 15:49)

tada tau reik EDP mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 16 birželio 2012 - 13:00
QUOTE(katalike @ 2012 06 16, 13:20)
tada tau reik EDP mirksiukas.gif

Ačiū didis.gif
Atsakyti
Man labai patinka Dior Addict 2 kvepalai wub.gif
Atsakyti