Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

[quote=Passero,2011 12 17, 17:19]
[quote=Passero,2011 11 02, 23:08]
Kol kas ir man panašiai, nors nedaug esu naudojusi, bet ką bandžiau - nelipo, tai dabar ir nesivarginu pasipurkšti. Tiesa, planuoju susikaupti ir susipažinti su visais Poisonais - buteliukai gražuoliai, o aš nei vieno kvapo nežinau, nes kažkas iš pirmųjų netiko. [quote]

Atsiprašau atsiprašau atsiprašau Dior už nemeilę. Va pabandžiau kai kuriuos Poisonus ir radau savo meilę - Hypnotic. Ojjjjjjj kaip man nuo jų gera - negaliu atsiuostyti jų lipnaus tarsi varvančio saldumo, kuris prasideda tokia aštresne tikrai tarsi nuodinga nata, o baigiasi švelnia labai šilta vanile. Bet nevalgoma....

Hypnotic Sensuelle - nepatiko - gaivesnis ir mano akim sugadintas visas nuodingumas.
Taip pat iš bandytų patiko Midnight Poison - pasilikau atomiką. Kas keista - man labai nepatiko pradžia - pirmą karta nulėkiau nusiplauti. Bet labai greitai pa pradžia - kažkokie kadagiai - prasisklaidė ir išlindo toks šaltas saldumas. Mielas, bet ne tos savitas kaip Hypnotikas.

Senasis Poison irgi patiko. Sunkesnis, griežtesnis.

Tende poison nepatiko - per lengvas, per paprastas lyginant su kitais.
Pure poison dar nebandžiau.

Va, ataskaitą daviau biggrin.gif
[/quote]
man pradzia su jais buvo ta pati. Ui kaip nepatiko. O po kurio laiko kvapas ant kuno eme keistis ir pajutau jiems tokia meile. dievinu dabar si kvapa wub.gif
Atsakyti
sveikos, gal žinote ar šioje parduotuvėje originalūs kvepalai, labai jau noriu užsisakyti, Christian Dior Addict kiek žiūrėjau internete tai čia pigiausiia su siuntimu i LT

http://www.ezonesale...spray-995-p.asp

Atsakyti
QUOTE(Zuikisss @ 2011 12 20, 14:53)
sveikos, gal žinote ar šioje parduotuvėje originalūs kvepalai, labai jau noriu užsisakyti, Christian Dior Addict kiek žiūrėjau internete tai čia pigiausiia su siuntimu i LT

http://www.ezonesale...spray-995-p.asp

Na sitie labai kvepia wub.gif
Atsakyti
daugiausia komplimentu sulaukiu iš dior kvepaliuku:)labai skanus dauguma jų ir kiek turėjus labai puikiai išsilaiko.
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 26, 10:51)
saldus tai tikrai, sau leidziu ne daugiau dvieju papurskimu. karta teko sedeti laukiamajame, kur salia buvo miss dior cherie prisikvipinus mergina, nu tai ne tas zodis kaip nebuvo kuo kvepuoti doh.gif

biggrin.gif aš tai esu įsimylėjusi miss dior cherie, su jais jaučiuosi tokia pakylėta wub.gif wub.gif
pradžiai sunaudojau edt, dabar einu į pabaigą su edp, ir visgi edt kvapas kažkuom mielesnis, toks ypatingesnis, tik gaila, kad trumpai laikosi.. verysad.gif o dėl saldumo, tai šie kvepalai man tokie mielai saldūs, visiškai neerzinantys smile.gif
ir aš sau leidžiu tikrai daugiau nei du papurškimus, nes man jų niekad negana biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo venus*from*mars: 15 kovo 2012 - 09:48
Gal kuri esat bandziusi ar naudojat J`adore L`eau Cologne Florale Dior
user posted image
Ar labai jauciasi citrusai, kaip laikosi kvapas? j'adore edt man labai patinka todel ir sitas gundo labai 4u.gif
Atsakyti
kam patinka senos formulės Miss Dior Cherie (su žemuogėm, karamele ir popkornu) būtų pats laikas imti kaupti atsargas, nes 2011 m. jie buvo reformuluoti, o paskui lyg dar kartą reformuluoti (dėl šito nesu tikra) ir pavadinti Miss Dior (senieji Miss Dior tapo Miss Dior Originale) ir prarado nemažą dalį savo žavesio. jie jau ne tokie saldūs, ne tokie žaismingi, o iš žemuogių likęs tik prisiminimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 30 kovo 2012 - 11:32
QUOTE(katalike @ 2012 03 30, 11:29)

performuluotos abi koncentracijos, ar tik edp?
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 03 30, 13:23)
performuluotos abi koncentracijos, ar tik edp?

EDT išleisti 2007 m., reformuluoti 2010 m., dabar jie kaip ir EDP vadinasi Miss Dior, tai manau, kad vėl reformuluoti.

user posted image

user posted image

naujas flankeris
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 03 30, 13:10)

O varge, kaip sudetinga.
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 03 30, 15:10)
EDT išleisti 2007 m., reformuluoti 2010 m., dabar jie kaip ir EDP vadinasi Miss Dior, tai manau, kad vėl reformuluoti.

user posted image

user posted image

naujas flankeris
user posted image

O kas uostet naujaji? Kaip kvapas? ax.gif
Atsakyti
Gal kuri matėte Vilniaus parduotuvėse, Dior Midnight Poison kvepaliukus, parfumą. Butent toki kaip nuotraukoje.

http://www.perfumeno...rait-btl765.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovilė-Elena: 09 balandžio 2012 - 10:33