Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(Ašara @ 2011 11 16, 02:49)

vienintelį iš Dior'ų kurį norėčiau išbandyti
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2011 11 03, 00:08)
Kol kas ir man panašiai, nors nedaug esu naudojusi, bet ką bandžiau - nelipo, tai dabar ir nesivarginu pasipurkšti.

Taip jau būna, kad vienų dizaino namų vos ne visi kvepalai arba patinka, arba ne. (na, bent jau man)
Dior - prie tų, kur patinka smile.gif Retai kurio kvapo nemėgstu. Kita vertus, gal per anksti taip teigti, kol visų visutėlių Dior'ų neišuosčiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 08 30, 15:39)
ADDICT  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  ir tik jis, na dar Midnight Poison, bet kur to Addict pigiau gauti, na ir taip kaip deficitas...

Pritariu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2011 11 16, 03:49)
user posted image

Keista g.gif šitų man rodos, aš net mačius nesu blush2.gif
Atsakyti
sveikutes

gal galit pasisakyt savo nuomone apie siuos kvepalus?
ziuriu tas pats cherie, bet skirtingi buteliukai g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ekona @ 2011 11 23, 10:45)
sveikutes

gal galit pasisakyt savo nuomone apie siuos kvepalus?
ziuriu tas pats cherie, bet skirtingi buteliukai  g.gif

user posted image
user posted image

nes vienas EDT o kitas EDP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 11 23, 10:22)
nes vienas EDT o kitas EDP  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ekona: 23 lapkričio 2011 - 14:35
sveiki 4u.gif žaviuosi dior parfumerija. Mylimiausias kvapas hypnotic poison. Labai pakelia nuotaika:)

Šiuo metu svajoju apie addict kvapa. Tik niekaip neisirenku kuris geriausias. Gal galit pasakyt ju skirtumus? (nueit i parduotuve ir pauostyt negaliu nes nosyte sugipsuota)

1. Addict 2
http://www.google.lt...=1t:429,r:0,s:0

2. Addict shine
http://www.google.lt... ...COBw&zoom=1

3. dior addict eau fraiche
http://www.google.lt... ...T8CQ&zoom=1
Atsakyti
Myliu Dior. turiu Pure Poison, Midnight Poison, Hypnotic Poison, Tendre Poison, Eau de Dolce Vita. Neatsisakyčiau Dune (kažkada turėjau atomiką). Miss Dior Cherie vėjavaikiškai žavingi. Tik vat su populiariuoju Addict nedraugaujam schmoll.gif nors ant kitų jis visai nieko. Bet vis tiek nesuprantu aš jo populiarumo, neatrodo jau toks crowd pleaser g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 15 gruodžio 2011 - 14:16
QUOTE(katalike @ 2011 12 15, 14:10)
Hypnotic Poison, Tendre Poison

situ, deja, nesu bandzius, bet visi kiti mineti mano megstami wub.gif netgi Addict smile.gif pirmieji susipazinimai su jais buvo "ne, tikrai ne man" schmoll.gif bet dabar taip patinka, kad kai ju pasiilgstu, atrodo aplinkoj juos uzuodziu vien pagalvojus doh.gif tik reikia ju nepadauginti, nes tokie atominiai jie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 15 gruodžio 2011 - 15:33
QUOTE(mylimaa @ 2011 12 15, 15:31)
situ, deja, nesu bandzius

na, Hypnotic Poison tai nupasakoti neįmanoma, turi jie kažkokią plastilino natą, kas juos išskiria iš visų oriental vanilla kvepalų. o Tendre Poison tai lengvesnis, žalesnis Poison palikuonis.
Atsakyti
[quote=Passero,2011 11 02, 23:08]
Kol kas ir man panašiai, nors nedaug esu naudojusi, bet ką bandžiau - nelipo, tai dabar ir nesivarginu pasipurkšti. Tiesa, planuoju susikaupti ir susipažinti su visais Poisonais - buteliukai gražuoliai, o aš nei vieno kvapo nežinau, nes kažkas iš pirmųjų netiko. [quote]

Atsiprašau atsiprašau atsiprašau Dior už nemeilę. Va pabandžiau kai kuriuos Poisonus ir radau savo meilę - Hypnotic. Ojjjjjjj kaip man nuo jų gera - negaliu atsiuostyti jų lipnaus tarsi varvančio saldumo, kuris prasideda tokia aštresne tikrai tarsi nuodinga nata, o baigiasi švelnia labai šilta vanile. Bet nevalgoma....

Hypnotic Sensuelle - nepatiko - gaivesnis ir mano akim sugadintas visas nuodingumas.
Taip pat iš bandytų patiko Midnight Poison - pasilikau atomiką. Kas keista - man labai nepatiko pradžia - pirmą karta nulėkiau nusiplauti. Bet labai greitai pa pradžia - kažkokie kadagiai - prasisklaidė ir išlindo toks šaltas saldumas. Mielas, bet ne tos savitas kaip Hypnotikas.

Senasis Poison irgi patiko. Sunkesnis, griežtesnis.

Tende poison nepatiko - per lengvas, per paprastas lyginant su kitais.
Pure poison dar nebandžiau.

Va, ataskaitą daviau biggrin.gif

Atsakyti