Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(Faustina2000 @ 2011 08 16, 16:27)
mano kolege kvepinasi. Net galva skauda, kaip stipriai jauciasi tas kvapas  doh.gif

kvapas stiprus drinks_cheers.gif neseniai juos pastebejau ant vyresnio amziaus moters(+-45), keista, bet jai tiko, nors kitos jiems brezia amziaus ribas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 08 16, 16:27)
mano kolege kvepinasi. Net galva skauda, kaip stipriai jauciasi tas kvapas  doh.gif

O kad man taip tą jūsų kolegę pasodintų kabinete... wub.gif Cherie man niekada nebus per daug smile.gif
Atsakyti
ADDICT wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ir tik jis, na dar Midnight Poison, bet kur to Addict pigiau gauti, na ir taip kaip deficitas...
Atsakyti
Man skaniausi mano pirmieji kvepalai
Eau De Dior Relaxing Women by Christian Dior
user posted image
Tik nežinau kur juos rast įsigyt dabar doh.gif g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baling @ 2011 11 02, 16:49)
Man skaniausi mano pirmieji kvepalai
Eau De Dior Relaxing Women by Christian Dior
Tik nežinau kur juos rast įsigyt dabar  doh.gif  g.gif  verysad.gif

Nea, nu tamsta apsiraminkit. Kiek galima su tuo pačiu klausimu per visas temas eit??? Iš pradžių kokie kvepalai, paskui - kur gaut? Nebandėt pirmai pradžiai pagūglint???
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 07 24, 14:38)
Na su Dior parfumerija kažkaip nesusidraugauju

Kol kas ir man panašiai, nors nedaug esu naudojusi, bet ką bandžiau - nelipo, tai dabar ir nesivarginu pasipurkšti. Tiesa, planuoju susikaupti ir susipažinti su visais Poisonais - buteliukai gražuoliai, o aš nei vieno kvapo nežinau, nes kažkas iš pirmųjų netiko.
Bandžiau J'adore - nieko gero man, Miss Dior Cerie - pasirodė rūgštūs, Dolce Vita - per saldus. Dior Adict2 buvau nusipirkusi, bet sugebėjau įveikti 10 ml - nusibodo.
QUOTE(Gafsa @ 2011 07 26, 08:30)
Būtinai pabandykit nors Dune
http://www.fragranti...r/Dune-221.html
jie visai kitokie,bent man ,jokio saldumo smile.gif

Va Dune, man pasirodė kažkoks įdomiai keistas - sunkokas, bet toks ramus... Tiesa, bandriau tik kartą - reikėtų pakartoti.

Dar kažkuo patiko Eau de Dolce Vita. Kai pirmą kartą pabandžiau - sakau, laimės kvapas. Ypač pirmi akorai man tokie džiaugsmingi. Paskui tas įspūdis išnyko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Passero: 02 lapkričio 2011 - 23:09
QUOTE(Marokiete @ 2011 07 19, 17:49)
C. Dior Jadore  wub.gif

Man labai, labai, labai patinka šitie kvepalai wub.gif . Jau daug metų jais kvepinuosi smile.gif . Super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2011 11 03, 00:08)
Kol kas ir man panašiai, nors nedaug esu naudojusi, bet ką bandžiau - nelipo, tai dabar ir nesivarginu pasipurkšti. Tiesa, planuoju susikaupti ir susipažinti su visais Poisonais - buteliukai gražuoliai, o aš nei vieno kvapo nežinau, nes kažkas iš pirmųjų netiko.
Bandžiau J'adore - nieko gero man, Miss Dior Cerie - pasirodė rūgštūs, Dolce Vita - per saldus. Dior Adict2 buvau nusipirkusi, bet sugebėjau įveikti 10 ml - nusibodo.

Va Dune, man pasirodė kažkoks įdomiai keistas - sunkokas, bet toks ramus... Tiesa, bandriau tik kartą - reikėtų pakartoti.

Dar kažkuo patiko Eau de Dolce Vita. Kai pirmą kartą pabandžiau - sakau, laimės kvapas. Ypač pirmi akorai man tokie džiaugsmingi. Paskui tas įspūdis išnyko...

Mano likimo draugė biggrin.gif
Tiesa, aš išnadžiau ir pasilikau sau likučius tik Poison EDT ir Tendre Poison. Gal vėliau pratęsiu paieškas.
Atsakyti
o as labai draugauju su siais :
Addict 2,
Addict Shine,
Midnight Poison,
Hypnotic Poison Eau Sensuele

Su Midnight tai nesenai susidraugavau, o kitus tris myliu jau is seniau ir labai wub.gif wub.gif wub.gif Midnight pradzioj labai nelipo, sunkus ir aplamai nesupratau kas tai per bobuciu kvapas. Sorry kad taip pavadinau, nes dabar tai dievinu juos, man labai jie skleidziasi skaniai ir kvapas kinta ant manes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2011 07 19, 16:49)
C. Dior Jadore  wub.gif
Mano vienas megstamiausiu kvapu wub.gif Turiu ju n-aji butelaiti biggrin.gif Neatsibostantis kvapas wub.gif Ir siaip,daugelis Dior kvepalu man patinka wub.gif
Atsakyti
jadore yra mamos mėgstamas kvapas. tai esu prie jo pripratusi ir man jis mielas malonus. Pure poison, mano naktinio studentiško gyvenimo kvapas blush2.gif man jis patinka, kartais net ir pasipuškiu, nors turi negausiai. Nežinau, ar čia pasikeitė jų kokybė, kaip ir viso kito ne į gerąją pusę, bet Dior EDP labai jau trumpai išlaiko savo kvapą, kas man yra privalomas punktas. kelios valandos ir jų kaip nebūta schmoll.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
labiausiai patike is turetu ir turimu. kiti tai neeeeee. dar DOLCE VITA visai nieko buvo. HYPNOTIC POISON edp karsta meile baigesi, vos tik sunaudojau buteliuka, nuo tada ju nebemegstu, o anksciau atrode pats paciausias kvapas.
Atsakyti