Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(rutao @ 2011 07 23, 15:11)
Gal kokiam slaptam fabrikėly  topsecret.gif

O kodel jis slaptas? unsure.gif
Atsakyti
Na su Dior parfumerija kažkaip nesusidraugauju ir jau išsipardaviau arba dar dalinuosi, o gal ir galutinai parduosiu. Dolce Vita man kaip ir Dior Addict labai saldu, Miss Dior Cherie taip pat, J'adore bei J'adore L'eau Cologne Florale kažkaip blanku. Pure Poison nesupratau. Su šia parfumerija jaučiuosi kaip analfabetė - nemoku jos suvokt, nei galiu įskaityt, kad kvėpiuosi schmoll.gif Nesuprantu. Atrodo senesniųjų laikų a.a. dizaineris, kaip ir YSL ar Givenchy, bet va jo parfumerijos nesuprantu blush2.gif Tai bandyt dar neišbandytų kvepalų jau kaip ir nesinori. Kol kas apsiriboju 6 kvapais blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 24 liepos 2011 - 14:41
jungiuosi ir as prie Dior myletoju
1. JADORE
2. ADDICT 2
3. MISS DIOR CHERIE
4. Siuo metu naudojamiausi ESCALE A PORTOFINO dieviskas kvapas wub.gif wub.gif
Atsakyti
user posted image
turėjau šiuos , bet man kvapas truputį aštrokas atrodė ax.gif
Atsakyti
O man labai patinka Pure Poison wink.gif
user posted image
Atsakyti
Šiandien gavau tetos atsiųstą Miss dior cherie, tai jomajo, koks dieviškas kvapas! Dabar turbūt yra svajonė įsigyt didelį buteliuką, bet turbūt tai bus laaabai negreit;/
Atsakyti
QUOTE(Driade @ 2011 07 24, 18:00)
O man labai patinka Pure Poison wink.gif
user posted image

aš irgi šiuos turiu. Man tas kvapas tai nerealus smile.gif
Atsakyti
Man tai šiek tiek per saldus Miss Dior Cherrie. Gal ne tai kad per saldus, bet tiesiog kvapą užgniaužia. biggrin.gif Labai norėjau, kad jis man patiktų, bet tikrai nepasakyčiau, kad mano kvapas...
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 07 24, 15:38)
Na su Dior parfumerija kažkaip nesusidraugauju ir jau išsipardaviau arba dar dalinuosi, o gal ir galutinai parduosiu. Dolce Vita man kaip ir Dior Addict labai saldu, Miss Dior Cherie taip pat, J'adore bei J'adore L'eau Cologne Florale kažkaip blanku. Pure Poison nesupratau. Su šia parfumerija jaučiuosi kaip analfabetė - nemoku jos suvokt, nei galiu įskaityt, kad kvėpiuosi  schmoll.gif Nesuprantu. Atrodo senesniųjų laikų a.a. dizaineris, kaip ir YSL ar Givenchy, bet va jo parfumerijos nesuprantu  blush2.gif Tai bandyt dar neišbandytų kvepalų jau kaip ir nesinori. Kol kas apsiriboju 6 kvapais  blink.gif

Būtinai pabandykit nors Dune
http://www.fragranti...r/Dune-221.html
jie visai kitokie,bent man ,jokio saldumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2011 07 25, 23:32)
Man tai šiek tiek per saldus Miss Dior Cherrie. Gal ne tai kad per saldus, bet tiesiog kvapą užgniaužia.  biggrin.gif Labai norėjau, kad jis man patiktų, bet tikrai nepasakyčiau, kad mano kvapas...

saldus tai tikrai, sau leidziu ne daugiau dvieju papurskimu. karta teko sedeti laukiamajame, kur salia buvo miss dior cherie prisikvipinus mergina, nu tai ne tas zodis kaip nebuvo kuo kvepuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokiete @ 2011 07 19, 16:49)
C. Dior Jadore  wub.gif

thumbup.gif wub.gif gaila tik kad nedaug jau liko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 07 26, 10:51)
saldus tai tikrai, sau leidziu ne daugiau dvieju papurskimu. karta teko sedeti laukiamajame, kur salia buvo miss dior cherie prisikvipinus mergina, nu tai ne tas zodis kaip nebuvo kuo kvepuoti doh.gif

mano kolege kvepinasi. Net galva skauda, kaip stipriai jauciasi tas kvapas doh.gif
Atsakyti