Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(venus*from*mars @ 2011 03 22, 18:17)
visko gali būti biggrin.gif  aš tai pirkau membershop.lt, atsikėliau 10val. ir ramiausiai pasiėmiau juos  biggrin.gif

as irgi is ten, bet kadangi nezinojau kvapo tai pabijojau, paskui kai jau pauosciau, tai jau nebebuvo 100 ml o tik 50 ml tai pasiemiau bent tuos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 22 kovo 2011 - 19:23
QUOTE(Endži @ 2011 03 22, 20:22)
as irgi is ten, bet kadangi nezinojau kvapo tai pabijojau, paskui kai jau pauosciau, tai jau nebebuvo 100 ml o tik 50 ml tai pasiemiau bent tuos biggrin.gif

na aš tai ištiesų rizikavau, nes niekad nebuvau jų uosčius blush2.gif bet kiek teko girdėt apie juos, tai jie man tiesiog privalėjo patikt biggrin.gif ačiū dievui taip ir buvo rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
As irgi jungiuosiu prie Dior gerbeju. Labai patinka Dior addict 2. Kaip tik ieskau pirkti, gal patartumete kur pigiau Dior originalius kvepalus parduoda?
Atsakyti
C. Dior Jadore wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokiete: 19 liepos 2011 - 15:50
Bandziau ir as susiskaiciuoti, kiek Dior'iuku turiu, tai berods 7 priskaiciavau g.gif Man tai kaip vieno brand'o jau gana daugokai...
Miss Dior Cherie (patys paciausi)
Miss Dior Cherie Blooming Bouquet (truputi nuvyle)
Midnight Poison (tik isskirtinems progoms su isskirtine publika)
Hypnotic Poison (iki siol nesuprantu, myliu as juos, ar nekenciu... Bet kad amareto jame nerandu, tai faktas)
Eau de dolce vita (kazkodel labai taupau)
Star (kasdieniniai)
I love Dior (prie dzinsiuku, taip kaip ant butelioko nupiesta)

Na, o atomiku neskaiciavau... O reiketu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliukas1022 @ 2011 07 19, 15:43)
As irgi jungiuosiu prie Dior gerbeju. Labai patinka Dior addict 2. Kaip tik ieskau pirkti, gal  patartumete kur pigiau Dior originalius kvepalus parduoda?

Kaip as ant ju pykstu..taip skaniai kvepia o ne velnio nesilaiko cool.gif

QUOTE(Marokiete @ 2011 07 19, 15:49)
C. Dior Jadore  wub.gif

Tik vienas wubzikas matyt nepatinka jums sis kvapas verysad.gif

QUOTE(dovile01 @ 2011 07 19, 20:22)
Bandziau ir as susiskaiciuoti, kiek Dior'iuku turiu, tai berods 7 priskaiciavau g.gif Man tai kaip vieno brand'o jau gana daugokai...
Miss Dior Cherie (patys paciausi)
Miss Dior Cherie Blooming Bouquet (truputi nuvyle)
Midnight Poison (tik isskirtinems progoms su isskirtine publika)
Hypnotic Poison (iki siol nesuprantu, myliu as juos, ar nekenciu... Bet kad amareto jame nerandu, tai faktas)
Eau de dolce vita (kazkodel labai taupau)
Star (kasdieniniai)
I love Dior (prie dzinsiuku, taip kaip ant butelioko nupiesta)

Na, o atomiku neskaiciavau... O reiketu  g.gif

As irgi Dior`u turiu daugiausiai, net 4 kvapus. (Miniukas iskaiciuotas).
Atsakyti
mane Dior parfumerija zavi, ne su visais draugauju, bet jie mane traukia smile.gif labai patinka moteriskumo persisunke buteliukai wub.gif
turiu tik tris Diorus(iskaiciuotas ir vienas miniukas), bet jei galeciau, tureciau ju daaaaug lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimaa: 20 liepos 2011 - 09:24
Sveikos,gal kuri norit user posted image gavau dovanų,nepatinka man kvapas doh.gif 100ml Kvepalai atvežti iš argentinos,ne mūsų pilstymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutao @ 2011 07 23, 15:33)
ne mūsų pilstymo  biggrin.gif

o kur Lietuvoj pilsto?
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 07 23, 15:40)
o kur Lietuvoj pilsto?

Ka nezinai? blink.gif Tai gi Kristes ir Sarmos sandeliuose.
Atsakyti
aaaa, gi rimtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2011 07 23, 15:40)
o kur Lietuvoj pilsto?

Gal kokiam slaptam fabrikėly topsecret.gif
Atsakyti