Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(Beštuliukas @ 2011 02 01, 17:24)
g.gif  ant manęs "Pure poison" EDP kuo nuostabiausiai laiko. O va YSL "Elle" ant manęs visiškai nekvepia  verysad.gif

Gal tas pats kvapas nekiekvienai tinka g.gif smile.gif
Atsakyti
ar labai skiriasi Dior Miss Dior Chérie EDP ir EDT? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2011 02 11, 16:14)
ar labai skiriasi Dior Miss Dior Chérie EDP ir EDT? ax.gif  4u.gif

Tikrai skiriasi....ir as nekalbu apie laikyma, tiesiog patys kvapai tarpusavyje siek tiek skiriasi. Kad pajaustumete, turite tuo paciu metu abu uostyti, nes kaip bebutu baze ta pati. Man labiau EDT patinka, o pvz mamai EDP. Dar pameginkite fraisher, bent man, patiko.
Atsakyti
Turiu tokį piniginį klausimą blush2.gif Sakykit, maždaug 170 lt už Pure Poison 100 ml originalų čia jau maža ane ir mažiau jau nelabai tikėtis, ane? ax.gif Kvepalai užsienyje... nors mačiau ir po 190 lt Lietuvoje pardavinėjo. Tai iš to ir mintis ar kas nors dar pigiau atiduotų g.gif Gal testeriai dar pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 28, 22:47)
Turiu tokį piniginį klausimą blush2.gif Sakykit, maždaug 170 lt už Pure Poison 100 ml originalų čia jau maža ane ir mažiau jau nelabai tikėtis, ane? ax.gif Kvepalai užsienyje... nors mačiau ir po 190 lt Lietuvoje pardavinėjo. Tai iš to ir mintis ar kas nors dar pigiau atiduotų g.gif Gal testeriai dar pigiau g.gif

manau, kad naivu tikėtis pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 02 28, 22:47)

Aš už 230 Lt. pirkau, ir tai... galvojau, kad pigiai paėmiau... g.gif ax.gif
kažin ar pigiau gausit g.gif
Atsakyti
Tikrai galima už tokią kainą kainą įsigyti originalą. aišku čia daugiau išimtis, nei taisyklė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 11 14, 23:54)
Gaila, kad „Remember Me“ yra jau nebegaminami. doh.gif Iš tiesų, nuostabus ir nepakartojamas kvapas – lengvas ir gėlinis aromatas, su citrusinių vaisių žiupsneliu. drinks_cheers.gif Švelniai glostasntis nosį, neįkyrus.

Aš ir su nostalgyja prisimenu šį kvapą wub.gif Labai taikliai apibudintas... Va kaip tik prasidėjus pavasariu gerai būtų vėl jį turėti.
Atsakyti
Jungiuosi prie Dior gerbėjų būrio smile.gif
Niekaip neapsisprendžiu kokį kvapą įsigyti pavasariui... ax.gif Vis nueinu patestuoti į parduotuves, tai kažkaip pastaruoju metu "svaigina" Dolce Vita, bet pavasariui nelabai kažkaip... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi*Kiki @ 2011 03 06, 20:46)
Jungiuosi prie Dior gerbėjų būrio  smile.gif
Niekaip neapsisprendžiu kokį kvapą įsigyti pavasariui...  ax.gif Vis nueinu patestuoti į parduotuves, tai kažkaip pastaruoju metu "svaigina" Dolce Vita, bet pavasariui nelabai kažkaip...  ax.gif

Kodėl ne? smile.gif Man kaip tik jie tokie vaisiniai ir pavasariški, net ir vasarą drąsiai nešiočiau. Nors, aišku, kaip ir viskas parfumerijoje, tai labai individualu...
Atsakyti
Mano mylimiausi Midnight Poison, nors anksčia mėgau tik labai lengvus kvapus... subrendau, matyt biggrin.gif O dabar įsigyjau Tendre Poison, man jie kažkodėl tinka pavasariui smile.gif
Atsakyti
Pavasariui pasirinkau dior addict shine šį kartą smile.gif na tai nežinau,iš pradžių pasikvėpinus kvapas kiek per saldus,vėliau jau pats tas thumbup.gif
Atsakyti