Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(limpopooo @ 2010 10 21, 08:48)
Labukas smile.gif Bandau atgaivinti tema ax.gif Gal kas gali pakomentuoti skirtuma tarp siu kvapu:

J'Adore L'eau Women by Christian Dior

ir

J'Adore Summer Women by Christian Dior

manau atruju tikrai Lietuvoj nerasiu pauostyt, gal kas juos bande? Aciu 4u.gif

Antruku neuosciau ax.gif bet L' Eau man per daug jazminais kvepiantys, nu labai jau saldus, pasikvepini ir jautiesi kaip vaiksciojantis pyragaitis doh.gif
Man labiausiai Christian Dior J'Adore for Women EDP smile.gif
Atsakyti
Laukiu, kol Lietuvoje atsiras šie „Dior" kvepalai, jeigu ne – tada teks kitur ieškoti. mirksiukas.gif

user posted image, user posted image, user posted image, user posted image, user posted image, user posted image, user posted image.

Pagal aprašymą mane sužavėjo, The Collection Couturier Parfumeur Mitzah (cinamonas, rožės, medus, prieskoniai...), The Collection Couturier Parfumeur Leather Oud (prieskoniai, sandalmedis, bičių vaškas, kedras, oda, patčiulė...Vyriški), The Collection Couturier Parfumeur Cologne Royale (citrusiniai vaisiai, nerolis, muskusas) ir The Collection Couturier Parfumeur Granville (sandalmedis, rozmarinas, citrina, apelsinas, pipirai, pušų sakai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 01 lapkričio 2010 - 16:41
Tą naująją Dior kolekciją traktuoju kaip bandymą neatsilikti nuo Chanel. Amžini konkurentai smile.gif O pauostyti išties bus labai įdomu.
Atsakyti

Labai smalsu butu isbandyti,auksciau parodyta kolekcija.Gal kas zino,kada pasirodys Lietuvoje?
Atsakyti
pagaliau isigyjau DOLCE VITA, juos uostau parduotuvese jau 10 metu ir niekaip nedrisau isigyti ax.gif nes apskritai nemegstu nesiotis kvapo su savim man, tai papildomas svoris, kvepalus renkuosi labai atsakingai arba isvis nesikvepinu (dazniausiai nesikvepinu, nes kvapai mane erzina). Taigi jau seniai DOLCE VITA - mano megstamiausi. Labai keista, bet paskaiciau tema nuo pradziu ir nepasirode kad tai itin populiarus kvapas tarp Jusu.
As esu didele pakalnuciu gerbeja, taigi reiks pabandyti pauostyti DIORISSIMO ir dar mane domina REMEMBER ME (pagal aprasyma tai ekskliuzyvas).
visi POISON man per sunkus, gal nebent POISON PURE. As lengvuju kvapu gerbeja. O DOLCE VITA kazkas tarp lengvo - sunkaus ir gaivaus - beprotiskas kvapas turintis ikvepimo gyventi nata, kaip kvepia laime? DOLCE VITA wub.gif ir as nesuprantu koks igridientas juose man taip patinka. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kshiste @ 2010 11 14, 20:06)
pagaliau isigyjau DOLCE VITA, juos uostau parduotuvese jau 10 metu ir niekaip nedrisau isigyti ax.gif nes apskritai nemegstu nesiotis kvapo su savim man, tai papildomas svoris, kvepalus renkuosi labai atsakingai arba isvis nesikvepinu (dazniausiai nesikvepinu, nes kvapai mane erzina). Taigi jau seniai DOLCE VITA - mano megstamiausi. Labai keista, bet paskaiciau tema nuo pradziu ir nepasirode kad tai itin populiarus kvapas tarp Jusu.
As esu didele pakalnuciu gerbeja, taigi reiks pabandyti pauostyti DIORISSIMO ir dar mane domina REMEMBER ME (pagal aprasyma tai ekskliuzyvas).
visi POISON man per sunkus, gal nebent POISON PURE. As lengvuju kvapu gerbeja. O DOLCE VITA kazkas tarp lengvo - sunkaus ir gaivaus - beprotiskas kvapas turintis ikvepimo gyventi nata, kaip kvepia laime? DOLCE VITA  wub.gif ir as nesuprantu koks igridientas juose man taip patinka. doh.gif

Gaila, kad „Remember Me“ yra jau nebegaminami. doh.gif Iš tiesų, nuostabus ir nepakartojamas kvapas – lengvas ir gėlinis aromatas, su citrusinių vaisių žiupsneliu. drinks_cheers.gif Švelniai glostasntis nosį, neįkyrus. Labiausiai užuodžiu gėles (hiacintus, pakalnutes ir jasminus) ir citrusnius vaisius. lotuliukas.gif 4u.gif cool.gif Nors EDT, bet man ilgai laikosi.
Gal kuri nors mamytė bandė šį aromatą: user posted image? Cruise Collection Escale Aux Marquises. Taip sudomina natos (citrusiniai vaisia, prieskoniai, ibieras, raudonieji piprai...), Gaila, bet neuoščiau. blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 11 14, 23:54)
Gaila, kad „Remember Me“ yra jau nebegaminami. doh.gif Iš tiesų, nuostabus ir nepakartojamas kvapas – lengvas ir gėlinis aromatas, su citrusinių vaisių žiupsneliu. drinks_cheers.gif Švelniai glostasntis nosį, neįkyrus. Labiausiai užuodžiu gėles (hiacintus, pakalnutes ir jasminus) ir citrusnius vaisius. lotuliukas.gif  4u.gif  cool.gif Nors EDT, bet man ilgai laikosi.
Gal kuri nors mamytė bandė šį aromatą: user posted image? Cruise Collection Escale Aux Marquises. Taip sudomina natos (citrusiniai vaisia, prieskoniai, ibieras, raudonieji piprai...), Gaila, bet neuoščiau. blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif

Bandziau tongue.gif turiu. Patiko. Bet turiu pazistama kuriai jie dar labiau patinka. Praso perleisti. Sau tuomet Addict 2 pasiimsiu. O vakarui Midnight Poison.
Atsakyti
QUOTE(eglejtree @ 2010 12 08, 20:51)
Bandziau  tongue.gif  turiu. Patiko. Bet turiu pazistama kuriai jie dar labiau patinka. Praso perleisti. Sau tuomet Addict 2 pasiimsiu. O vakarui Midnight Poison.

man sitie labai blogai laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 08, 22:24)
man sitie labai blogai laiko  ax.gif

Oi del laikymo negaliu pasakyti. Nes karta ant rieso pabandziau ir tiek. Isitikinau, kad kvepintis galima biggrin.gif
Bet aisku nera ko lyginti su sunkiaja Dior artilerija tongue.gif
Atsakyti
Sakykit, ar yra tokių, kurioms labai prastai laikytų Pure Poison Elixir? Pure Poison EDP irgi nekažin kaip laikė, bet Elixir išvis nugaravo kosminiu greičiu. Susinervinau, nuliūdau ir, kaip tikra lietuvė, tikiuosi, kad nesu viena tokia nelaimėlė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2011 01 27, 22:30)
Sakykit, ar yra tokių, kurioms labai prastai laikytų Pure Poison Elixir? Pure Poison EDP irgi nekažin kaip laikė, bet Elixir išvis nugaravo kosminiu greičiu. Susinervinau, nuliūdau ir, kaip tikra lietuvė, tikiuosi, kad nesu viena tokia nelaimėlė biggrin.gif

Na manieji Pure Poison EDP laiko, bet ne tiek ilgai kaip noretusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnytė: 01 vasario 2011 - 11:50
QUOTE(vyšnytė @ 2011 02 01, 11:49)
Na manieji Pure Poison EDP laiko, bet ne tiek ilgai kaip noretusi smile.gif

g.gif ant manęs "Pure poison" EDP kuo nuostabiausiai laiko. O va YSL "Elle" ant manęs visiškai nekvepia verysad.gif
Atsakyti