Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(sniege* @ 2010 03 10, 19:05)
Dior Jadore mano mylimiausi...

drinks_cheers.gif patys man jie geriausi,dabar jau i pabaiga eina,tai rupestis jau kila....del pirkimo,nes tikrai teks ax.gif
Atsakyti
Patys mylimiausia - Hypnotic poison wub.gif ilgai norėjau ir pagaliau įsigijau biggrin.gif
Ir dar iš Poison labai skanūs pure poison, irgi kolekcijoje menkoje turiu ax.gif
Atsakyti
Neseniai įsigyjau Dior "Miss dior cherie" ilgai jaukinausi šį kvapą, iki tol kol vieną dieną visai susuko galvą paskutinis pabandymas ir nutariau kad noriu dažniau jais kvepėti smile.gif

Bet dar labai norėčiau pasipildyti Dior " J'adore" kūrinėliu savo lentyną smile.gif Nes kažkoks lyg užburiantis kvapas doh.gif
Atsakyti
Jau trecia diena svaigstu nuo CD Addict. Per 8 metus nuo neapykantos iki meiles smile.gif
Atsakyti
Mano pirmieji "rimti" kvepalai, kuriuos nusipirkau uz pirmus pinigus gautus ir buvo Chr.Dior "Dolce Vita", tik va nepamenu ar apvaliame ar pailgame buteliukyje... bet ziauriai patiko ir man ir aplinkiniams tongue.gif
Dar J'Adore patinka.... Diorissimo - jei neklystu, toks lengvas jazminu kvapas (turejau kazkada mini rinkinuka visu Dior kvepaliuku)... Dune pasirode per aitroki, nors issikvepine ant odos neblogai kvepedavo ax.gif
Atsakyti
Aptikau pas mamą "Diorella", kuriems, anot mamos, apie 30 metų.
Atrodo maždaug taip: http://www.worthpoin...a-parfum-7-5-ml. BET užrašas ant dėžutės atrodo kitaip - t.y. tiesiog užrašyta Parfums Christian Dior ir apačioj Diorella, taip pat nenurodyta, nei kad tai atomaizeris, nei jų koncentracija (edp, edt). Taip pat buteliukas ne spray, o tiesiog atsukamas. Ar čia vinių sienoje ieškojimas, ar gali būti taip, kad ir maždaug to paties laikotarpio leidimai skyrėsi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brown Eyed @ 2010 05 05, 14:17)
Aptikau pas mamą "Diorella", kuriems, anot mamos, apie 30 metų.
Atrodo maždaug taip: http://www.worthpoin...a-parfum-7-5-ml. BET užrašas ant dėžutės atrodo kitaip - t.y. tiesiog užrašyta Parfums Christian Dior ir apačioj Diorella, taip pat nenurodyta, nei kad tai atomaizeris, nei jų koncentracija (edp, edt). Taip pat buteliukas ne spray, o tiesiog atsukamas. Ar čia vinių sienoje ieškojimas, ar gali būti taip, kad ir maždaug to paties laikotarpio leidimai skyrėsi?  ax.gif

Kaip tik maždaug tų metų leidmo turėjo mano mama Miss Dior. Irgi buvo ne spray, o splash. Manau, turėtų būti PP.
Atsakyti
sakykite , gal yra rinkinuku su visais dior poison kvapais (nedideli kiekiai kad butu)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 05 06, 13:11)
sakykite , gal yra rinkinuku su visais dior poison kvapais (nedideli kiekiai kad butu)? 4u.gif

Su visais kvapais, kad būtų nesu mačiusi, bet su 5 ar 6 buteliukais būna rinkinukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 05 06, 13:54)
Su visais kvapais, kad būtų nesu mačiusi, bet su 5 ar 6 buteliukais būna rinkinukų 4u.gif

Aciu 4u.gif idomu dar ar duty free bus g.gif na reikes paieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 05 06, 14:00)
Aciu 4u.gif  idomu dar ar duty free bus g.gif na reikes paieskoti mirksiukas.gif

Turėtų būt, sėkmės surasti 4u.gif
Atsakyti
Ar būna pure poison 10ml miniukas? Dažniausiai juk būna 5ml g.gif
Atsakyti