Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

Prieš kokius 6-7 metus gavau dovanų Dolce Vita. Sunaudojau iki paskutinio lašo, bet pati pirkusi nebūčiau. Dabar prisiminiau kvapą, norėtųsi dar kartą ant savęs jį užuosti, bet tik kartelį...
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 22, 23:21)
Reikia pripažinti, kad beveik visi Dior'o kvepalai labai nusisekę  rolleyes.gif

Iš jų turiu Poison, Hypnotic Poison  wub.gif , Miss Dior Cherie, Addict, Dolce Vita ir Chris 1947  smile.gif

Gal jau kurei rasei apie juos, bet neuzmaciau rolleyes.gif Idomu butu isgirsti tavo nuomone apie juos smile.gif (juolab, kad nugvelbei man is panoses biggrin.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Straipsnelis iš vieno rusų tinklapio:

Miss Dior: pirmieji kvepalai Dior,pristatyti amforos formos buteliuke,pagamintame iš Bakaros krištolo. Buvo išleista tik 200 vienetų šito egzemplioriaus atsiradimo metais ir tapo puikiu taikiniu kolekcionieriams. Vėliau sekė kitoks modelis iš dviejų krištolo sluoksnių.
Kvepalai buvo kuriami keturis metus ir rezultatas pranoko pats save-nepakartojamas šipro kvapas,atspindėjęs New-Look.
Atsakyti
Aciu, Dolce Vita, uz puikia tema 4u.gif
Ankstyvoj jaunystej su sese dalindavomes Diorella ir Miss Dior.
Siuo metu turiu Midnight Poison. O jau eileje stovi Diorissimo, Pure Poison ir J'adore. (ir kur buvo mano protas, kai tik pradejau skaitineti kvepalu puslapius??? Reikejo tuoj pat isjungti sita velnio televizoriu, ir gyventi sau ramiai su 2 bonkem kvepalu doh.gif )
Atsakyti
O aš tai temą, prašom:
Pirmieji mano kvepalai buvo Diorai. Ir pirmoji MB dovana. Ir pirmasis įsigytas miniukas buvo Dioras. Ir pirmasis (ir vienintelis) parduotas kvepalas irgi buvo Dioras. Dar belieka numirt, kvepiant Dioru, ir bus jis paženklinęs visus svarbius mano gyvenimo įvykius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 spalio 2009 - 22:34
QUOTE(Africa @ 2008 01 26, 17:05)
Nežinau, ar bus pas mus Dior Poison Pure, Hypnotic trejetukas gražiuose buteliukuose.  Kvapai tie patys... kaina nuo 64 iki 74 eurų... user posted image doh.gif Čia kolekcininkams...

tikiuosi, kad Africa nepyks, jog idejau is kitos temos jos post'a apie limituota Dior'o Poison'u leidima blush2.gif

Laaaaabai grazu wub.gif
Atsakyti
Turiu tik Addict 2, bet noriu ir kitokių. Dabad sąrašiuke pirmas laukia Dior Miss Cherie biggrin.gif Nu dar Poison'ų norėtau lotuliukas.gif
Atsakyti
Artimiausiu metu Dior planuoja išleisti Miss Dior Cherie versiją pavasariui:
Miss Dior Cherie Eau de Printemps ax.gif

user posted image

Išvertus iš prancūzų kalbos, kvepalų pavadinimas - Pavasario vanduo. Esminė kvapo kompozicija išliks tokia pati kaip ir pirmųjų Miss Dior Cherie, tačiau ją papildys vetiveris ir apelsino žiedų ekstraktas. Kvapo autorių manymu, tai bus gaivesnė ir jaunatviškesnė kompozicija. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 15 vasario 2008 - 03:48
Pauosčiau savaitgalį Dior Dolce Vita...Įspūdis - subtili prabanga, saldu, bet ne per daug, daug atspalvių...Jaučiu, kad papildys šie kvepalai mano kolekciją... doh.gif
Atsakyti
iš Dior'o antrą buteliuką naudoju J'adore ir labai patinka wub.gif dar iš dior labai norėčiau "pure poison", tai reikės kada nusipirkti ax.gif Midnight poison man pasirodė per sunkūs. Dolce vita-tikrai neblogas kvapas smile.gif man kvepia vyšnių kauliukais, nors neparašyta, kad kurioje nors natoje būtų vyšnių biggrin.gif bet ant mano odos laikosi neilgai verysad.gif Dune-savotiškas kvapas, labiau patiko velesnės natos, pirmoji nelabai, vėliau jaučiu kažkokias alyvas maišytas su maltom aguonom biggrin.gif addict'as pasirodė labai ilgai besilaikantis ir įdomus kvapas, bet gaila ne mano smile.gif Išvada: iš uostytų Dior'ų patiko: J'adore ir pure poison thumbup.gif dar dolce vita neblogas smile.gif aišku dar liko daug neuostytų, tai dar bus noselei darbelio biggrin.gif
Atsakyti
Isimylejau po testavimu Midnight Poison wub.gif Labai noriu wub.gif Kovo 8 ne uz kalnu biggrin.gif
Atsakyti
Norėčiau šių visų (t.y. dvejus turiu, dar 2) ir dar Midnight wub.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 23, 12:11)
Gal jau kurei rasei apie juos, bet neuzmaciau rolleyes.gif Idomu butu isgirsti tavo nuomone apie juos smile.gif (juolab, kad nugvelbei man is panoses biggrin.gif  biggrin.gif )

Sorry, Gardenija, tik dabar pamačiau, kad klausei blush2.gif

Nuprikau ir stovi jie nenaudojami kol kas smile.gif Lengvučiai tokie, kvepia spanguolėm ir švara rolleyes.gif Na lyg būtum ką tik nusiprausus spanguolių dušo žele bigsmile.gif Iš tiesų, grynai vasarinis, neįpareigojantis, lengvas kvapas rolleyes.gif
Atsakyti