Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(tralialia @ 2009 12 13, 14:58)
Sveikos merginos 4u.gif Gal galit is savo patirties pasakyti kiek mazdaug laiko (apytiksliai valandomis) Poisonai?

Turiu Hypnotic Poison kvepalus. Išbandžiau ant kambario užuolaidų, tai kankinaus geras 2 paras doh.gif , kol kvapas išgaravo. Nors ir 3 dieną dar pakankamai gerai jautėsi. Kai pirkau juos, tai jie man labai patiko, tokie įdomūs atrodė rolleyes.gif . Net gailėjau naudot, o kai praėmiau, tai pradėjo jie man visai nelipt nors tu ką doh.gif . Nebežinau ką daryt, įsigijau tikrą galvos skausmą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana Ūke @ 2010 01 10, 01:26)
Turiu Hypnotic Poison kvepalus. Išbandžiau ant kambario užuolaidų, tai kankinaus geras 2 paras doh.gif , kol kvapas išgaravo. Nors ir 3 dieną dar pakankamai gerai jautėsi. Kai pirkau juos, tai jie man labai patiko, tokie įdomūs atrodė rolleyes.gif . Net gailėjau naudot, o kai praėmiau, tai pradėjo jie man visai nelipt nors tu ką doh.gif . Nebežinau ką daryt, įsigijau tikrą galvos skausmą lotuliukas.gif

Na manau idejus i isparduotuve greitai atsirastu susidomejusiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2009 05 27, 11:13)
O as pabandziau Dior Jadore ir tik gavus atomaizeri ir pauoscius, galvoju  karsta.gif, gerai ,kad neuzsisakiau visos bonkutes...  ploja.gif Nes man jie  nepatiko  schmoll.gif .....Bet .....Prabuvus ta dienele, poto po kazkeliu dienu-vel..., ziuriu, kad islindus is duso ..vel as noriu juos purksti  doh.gif ... O dabar  ax.gif - as jau laukiu kada gausiu kvietima i pasta pasiimt 100 ml Jadoriuku  wub.gif  wub.gif  wub.gif

man tas pas su J'adore, nu nesuprantu aš jų, paslaptis didžiausia, kai tik pasikvepinu kur nors kristianoj, tai man jie nepatinka, o po kelių dienų, kai kvapas išsisklaido ant megztinio lieka tooooks skanus aromatas kad atrodo nežinau kaip patinka ax.gif tada jau galvoju kai nuvarysiu į kristianą vėl nusipirksiu ir nemažą kiekį, bet pasipurškiu ir vėl nepatinka, o po kelių dienų tas pats, jaučiu reik imt ir nusipirkt kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tralialia @ 2010 01 10, 11:05)
Na manau idejus i isparduotuve greitai atsirastu susidomejusiu ax.gif

Jei jau niekaip jų nepavyks prisijaukinti, tai ko gero teks ieškot kitos globėjos tiems kvepaliukams lotuliukas.gif
Atsakyti
Jūs neįsivaizduojate kokiu prisiminimus man sukelia Dior Pure Poison. supermama.gif
Atsakyti
Su addict jau susitvarkiau, pradėjo patikt, tai dabar noriu Midnight poison, iš viso pastaruoju metu visko noriu doh.gif
Kas turit šį kvapą gal galit apibūdinti? blush2.gif ar labai "sunkūs"?
Atsakyti
Is dioro labai patinka Addic 2, Miss dior cherie in printemps, Jadore edp wub.gif
Atsakyti
Jadore man patys paciausi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif neatsibostantys! 4u.gif
Atsakyti

Dievuliau, nabagės moteriškės - kaip kankinasi su kvepalais, koks skausmingas pratinimosi procesas rolleyes.gif Pašaliniai reiškiniai kaip nuo kokios vakcinos - tai pykina, tai galvą rauna nuo pečių. Grynas vargas.
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 10, 15:19)
man tas pas su J'adore, nu nesuprantu aš jų, paslaptis didžiausia, kai tik pasikvepinu kur nors kristianoj, tai man jie nepatinka, o po kelių dienų, kai kvapas išsisklaido ant megztinio lieka tooooks skanus aromatas kad atrodo nežinau kaip patinka  ax.gif  tada jau galvoju kai nuvarysiu į kristianą vėl nusipirksiu ir nemažą kiekį, bet pasipurškiu ir vėl nepatinka, o po kelių dienų tas pats, jaučiu reik imt ir nusipirkt kada  biggrin.gif

nesupykit už tokį patarimą, bet perskaičiau štai jau kelintą pasisakymą apie pastangas prisijaukinti vieną kitą kažkur populiaresnį (?) kvapą...
Kodėl gi nepadarius paprasčiau ir nepasidomėjus žadorų/kitų sudedamosiomis dalimis, o ypač būtent tomis mažiausiai lakiomis,kurias jaučiate likusias paskiausiai.
Tuomet vėlgi kiek pasidomėjusi rastumėte gal ne būtinai linijinio tipo bet bent tokį kvapą, kuriame tokios natos dominuotų. Bet nebūtų žadorų/kitų to taip sunkiai prijaukinamo sunkumo.
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 01 28, 11:40)
nesupykit už tokį patarimą, bet perskaičiau štai jau kelintą pasisakymą apie pastangas prisijaukinti vieną kitą kažkur populiaresnį (?) kvapą...
Kodėl gi nepadarius paprasčiau ir nepasidomėjus žadorų/kitų sudedamosiomis dalimis, o ypač būtent tomis mažiausiai lakiomis,kurias jaučiate likusias paskiausiai.
Tuomet vėlgi kiek pasidomėjusi rastumėte gal ne būtinai linijinio tipo bet bent tokį kvapą, kuriame tokios natos dominuotų. Bet nebūtų žadorų/kitų to taip sunkiai prijaukinamo sunkumo.
4u.gif

Bet žinokit koks azartas paima juos jaukinantis biggrin.gif Ir ieškoti panašaus kvapo nesinori, nes yra vieninteliai tokie, kitas kvapas nebus toks, jeigu būtų, tai visi ir padirbinėtų originalias formules, o ne tik panašias, tame ir slypi garsiųjų mados namų kvepalų paslaptis ax.gif man asmeniškai tuo ir žavi Dior, kad reikia kvapus prisijaukinti, jie nėra iš lengvųjų, bet po to tai jau veikia kaip narkotikas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kissable_lips: 28 sausio 2010 - 16:02
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 01 28, 16:01)
man asmeniškai tuo ir žavi Dior, kad reikia kvapus prisijaukinti, jie nėra iš lengvųjų,

nereikia jų jaukintis. patinka arba ne. ne veltui jų ir yra daugybė smile.gif
iš tų "jaukinimųsi" jokios naudos, saviapgaulė ir tiek (kai tuo tarpu galėtum pilnavertiškai žavėtis tikrai patinkančiais kvepalais) tongue.gif
Atsakyti