Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

j'adore - pasaka. dior namai - uztikrinta kokybe. man patinka. turbut labiausiai. rolleyes.gif
Atsakyti
Šiaip pritarčiau v-i-k-a'i ax.gif
Skaitant temas apie kvepalus tai norisi ir išsamumo.

Dabar va visaip galvojau ir vis tiek nusprendžiau, kad Dior parfumerija man vistik priimtiniausia. Nesilygiuoju į parfumekspertes, o pasikliauju tik savo nosimi. Kas mane džiugina Dioro kvapuose, kad jie yra subtilūs, ne per saldūs, gerai laikosi, ir tiesiog mano nosiai patinka.
Pvz. J'adore tai išvis žavi, nes nesuprasi kas kvepia, vet kvapas malonus ir švelnus. Tinka ir dienai ir vakarui.
Addict 2 - man kelionių kvapas: kai norisi gaivos. Jis gaivus, be ne "tūliko gaiviklis" kaip koks Cppl watter...
Poisonai visi įdomūs savotiškai. Ypač midnight: paslaptingi tokie, sodrūs, bet vėlgi nėr saldūs.
Dior Star - gaivūs, jaunatviški, bet vėlgi: nepigiena ir nesikvepina kas antra.
Atsakyti
Gal kam teko patestuoti, kokie atsiliepimai? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 10 19, 21:40)
Gal kam teko patestuoti, kokie atsiliepimai?  smile.gif
user posted image

As irgi noreciau atsiliepimu.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2009 12 05, 15:02)
As irgi noreciau atsiliepimu.... drinks_cheers.gif

Jau testavau juos smile.gif gaivus su trupuciu saldumo vaisiu kokteilis, lengvai jauciasi oda, primena Jadore, tik daugiau saldumo juose, tinkamas pavasariui-vasarai kvapas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ginariukas @ 2009 12 05, 15:19)
Jau testavau juos  smile.gif gaivus su trupuciu saldumo vaisiu kokteilis, lengvai jauciasi oda, primena Jadore, tik daugiau saldumo juose, tinkamas pavasariui-vasarai kvapas.  thumbup.gif

Dabar sugundet....patinka man Jadore, manau ir sie patiku. O jau apie buteliuko grozi nekalbu...
Atsakyti
Ir buteliukas žiauriai gražiai atrodo mmmm...Reikia nulėkt pačiai testą atlikti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snzk: 05 gruodžio 2009 - 18:35
QUOTE(Snzk @ 2009 12 05, 19:35)
Ir buteliukas žiauriai gražiai atrodo mmmm...Reikia nulėkt pačiai testą atlikti  rolleyes.gif

Kur testuosite? ax.gif nesu maciusi as ju parduotuvese Lt g.gif
Atsakyti
Ginariukas kažkur surado g.gif maniau kad Douglase arba Kristej tikrai bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2009 12 06, 04:16)
Ginariukas kažkur surado... g.gif maniau kad Douglase arba Kristutej yra...  unsure.gif

Nera ju mergaites pardese, gavau i atomika kelis laselius. smile.gif
Atsakyti
Bliamba kaip uzstreikavo kompas doh.gif kiek vienodu prirasiau atsakymu....nuejau miegot, galvodama kad nei vieno neissiunciau... swoon.gif

Ginariukas ar verti jie to kad uzmerktom akim juos pirkt? Nes per tarpininke gaunasi sumele virs 200Lt....
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norejau paklausti, ar yra koks nors kvapo skirtumas tarp Midnight Poison ir Midnight Poison Elexir? blush2.gif
Atsakyti