Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

Padekit man atsipaistyt. turiu miniuka roziniame buteliuke addict.
Man jie patinka, nes tokie saldoki.. noreciau nusipirkt, bet matau kad parduoda ir addict shine. g.gif
Gal cia tokie patys? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agotaite: 18 gegužės 2009 - 14:04
QUOTE(agotaite @ 2009 05 18, 15:03)
Man jie patinka, nes tokie saldoki.. noreciau nusipirkt, bet matau kad parduoda ir addict shine. g.gif

Roziniame buteliuke yra addict 2 ir addict shine, Ir regis addict shine Jums ir patinka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agotaite @ 2009 05 18, 15:03)

Gal yra galimybe nuotrauka cia ideti?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2009 05 15, 13:54)
Išbandžiau Dior Diorissimo. Grynos pakalnutės (kitas natas mano nosis sunkiai atranda šiuose kvepaluose). Tačiau tos pakalnutės ne pavasariškos. Man jos šaltos, "žudančios" kaip kažkuri rašė. Negalėčiau tokiais kvepalais kvepintis, nes sukelia įtampą biggrin.gif
Žodžiu, tikros "les fleurs du mal"...

Žudo kiekis rolleyes.gif Toks kvapas "pageidauja" ne purškimo, o tepimo. Jei purkštelėti vos vos, jis bus padoriai pakalnutiškas. Man jis mielas, kartais pažaidžiu. Nostalgija žydriesiems pakalnutiškiems Dior.
Atsakyti
kalbi apie Remember My? angel.gif
Atsakyti
dior addict 2 super kvapas,pavasariui kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 05 21, 12:53)
kalbi apie Remember My?  angel.gif

wub.gif o taip. Reikės pakartoti, jei dar yra prekyboje. Šie kvepalai tikras vyrų magnetas, traukia kaip katinus per morčių biggrin.gif
Atsakyti
O as pabandziau Dior Jadore ir tik gavus atomaizeri ir pauoscius, galvoju karsta.gif, gerai ,kad neuzsisakiau visos bonkutes... ploja.gif Nes man jie nepatiko schmoll.gif .....Bet .....Prabuvus ta dienele, poto po kazkeliu dienu-vel..., ziuriu, kad islindus is duso ..vel as noriu juos purksti doh.gif ... O dabar ax.gif - as jau laukiu kada gausiu kvietima i pasta pasiimt 100 ml Jadoriuku wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ir...Siandien gavau atomika su Dior Addict Shine ( aciu Lisik 4u.gif ) .Ryt testuosiu ... Ir atvirai sakau, tikiuos -nepatiks doh.gif (nors jau kiek uosciau ,tai atvirkstinis variantas)...Nes ryt vakarelis sioks toks(pasisedejimas), o zinau ,kad po ju gryzus , pagalvoju, ka...-negaliu sau leist ?,tipo newerta? biggrin.gif ir nekaltai susipaudineju klaviatura,kad uzsakyciau .. lotuliukas.gif biggrin.gif . Nes dabar jau pasizadejau , kad kazkuri laika nepirksiu kvepalu! Bet vis buna- na,tikrai sie paskutiniai ir pertrauka... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingkariuke: 28 gegužės 2009 - 23:30
QUOTE(ingkariuke @ 2009 05 29, 00:29)
Ir...Siandien gavau atomika su Dior Addict Shine ( aciu Lisik  4u.gif ) .Ryt testuosiu ... Ir atvirai sakau, tikiuos -nepatiks  doh.gif (nors jau kiek uosciau ,tai atvirkstinis variantas)...Nes ryt vakarelis sioks toks(pasisedejimas), o zinau ,kad po ju gryzus , pagalvoju, ka...-negaliu sau leist ?,tipo newerta?  biggrin.gif ir nekaltai susipaudineju klaviatura,kad uzsakyciau .. lotuliukas.gif  biggrin.gif . Nes dabar jau pasizadejau , kad kazkuri laika nepirksiu kvepalu! Bet vis buna- na,tikrai sie paskutiniai ir pertrauka...  doh.gif

Cia mano naujausi kvepalai - dabar labai jie man patinka (jau norejau ir didesni buteliuka pirkt, bet salia namu Sephoroj nebuvo, tai susilaikiau)... O su prisizadejimais nepirkt, tai man tas pats doh.gif Vakar prireike Annick Goutal (ir net 3 kvapu iskart - aisku vyrui tik apie viena uzsiminiau), tai teko pasigincyt truputi, bet galiausiai su keliais mano pazadais leido juos isigyt.... Nu bet pati susilaikiau ir pagalvojau, kad turiu kelis besibaigiancius kvepaliukus, tai juos isbaigsiu ir tada jau pirksiu naujo kazka...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 05 29, 01:35)
Vakar prireike Annick Goutal (ir net 3 kvapu iskart - aisku vyrui tik apie viena uzsiminiau), tai teko pasigincyt truputi, bet galiausiai su keliais mano pazadais leido juos isigyt....

Labai smalsu, kuriuos iš AG įsigyjai?
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2009 05 29, 10:15)
Labai smalsu, kuriuos iš AG įsigyjai?

Dar laikausi, bet artimiausi pirkiniai yra: 'Petite cherie' (parduotuvej prasydama pauostyt istariau kaip zodi 'cherry', tai is gedos galvojau numirsiu biggrin.gif ), 'eau d'hadrien' (situ turiu megini, tai man patinka tas medzio ir citrusu derinys), o situ nera kur pauostyt, tai zadu aklai pirkt 'eau du sud'.
Atsakyti