Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(mr nobody @ 2009 04 17, 11:01)
g.gif  reikes spec snd i kristiana uzejt purkstelt paziuret kokios spalwos..Nes tikrai pas mane originalas,tik keista kad spalwa nebespalwe.O kalbu apie ta dior addact kur panasiame buteliuke kaip addict2 tik melynas buteliukas.

siaip man bonkoj atrodo ruzawas biggrin.gif bet kai pasipurski tikrai neduoda tos spalwos g.gif
Atsakyti
doh.gif buwau kristianoje spec purkstelejau ant rieso,na ir ka bespalwis g.gif Tuomet kyla klausimas,kas yra su manuoju,gal sakau paseno,kad ruzawas patapo,gal galu galiausiai blogomis salygomis laikiau ji.
Atsakyti
As ir Dior'u gerbeja ax.gif vieninteliai kvepalai ant kuriu galiu sakyt - mano kvapas. Tiksliau dveji tokie: Dune ir Addict.
Dune - saltojo sezono kvapas, nes man jis toks jaukus ir siltas. Visad miela malonu pasidaro ziemos salta ryta besirisant salika, kai pakvimpa wub.gif
o addict kazkodel man labai vasariniai, kai jau addict rankose, tai vadinas pavasaris sirdy. nors sako, kad cia daugiau vakariniai kvepalai ax.gif o ir butelkyte baisiai grazute
Dabar galvoju, kad man reik dar vienu, bet vis neissirenku kuriu.. susisuka galva beuostant, o ir kvapas atsiskleidzia po keliolikos minuciu tikrasis. Gal dune ir addict gerbejos patartu nuo kurio pradet?

J'adore vieninteliai Dior'ai kurie man nepatinka, ir net labai nepatinka
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 04 23, 20:06)

Dune - saltojo sezono kvapas, nes man jis toks jaukus ir siltas. Visad miela malonu pasidaro ziemos salta ryta besirisant salika, kai pakvimpa  wub.gif
o addict kazkodel man labai vasariniai, kai jau addict rankose, tai vadinas pavasaris sirdy.

Gal dune ir addict gerbejos patartu nuo kurio pradet?

Geeeras, man absoliučiai atvirkščiai, Adictas - ryškiai žieminis, Dune - vasarinis, gal bobvasarinis, bet naudoju jį esant saulėtam, sausam orui... mirksiukas.gif

Patarčiau Poisonus. Visus. Bent man mieliausi Hypnotic poison ir pirmieji Poison, abu labai ryškūs kvapai. Pure poison - (man) švelniai pavasarinis, Midnight poison man kažkuo primena Adictą.
Escale a Portofino - karstelėję greipfrutai lietuviškai vasarai.
Misių Diorių nemėgstu, tai nesiplėsiu čia apie jas.
Diorissimo - pakalnutės, bet tokios aštrokos.
Remember me - švelnios švelnios pakalnutės, bet prastokai laikosi.

Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2009 04 24, 07:44)
Geeeras, man absoliučiai atvirkščiai, Adictas - ryškiai žieminis, Dune - vasarinis, gal bobvasarinis, bet naudoju jį esant saulėtam, sausam orui... mirksiukas.gif

Patarčiau Poisonus. Visus. Bent man mieliausi Hypnotic poison ir pirmieji Poison, abu labai ryškūs kvapai. Pure poison - (man) švelniai pavasarinis, Midnight poison man kažkuo primena Adictą.
Escale a Portofino - karstelėję greipfrutai lietuviškai vasarai.
Misių Diorių nemėgstu, tai nesiplėsiu čia apie jas.
Diorissimo - pakalnutės, bet tokios aštrokos.
Remember me - švelnios švelnios pakalnutės, bet prastokai laikosi.

lotuliukas.gif Skirtingai zmones kvepalus jaucia pasirodo
Escale a Portofino visai man neregeti, reiks ieskot kur pauostyt, megstu greifruktus biggrin.gif Dabar ieskausi midnight ir hypnotic pasiziuret kaip prie manes lips, o jei nelips tada pure poison reiks imti vasarai, patinka man jie, bet neturi to ypatingo zavesio kaip dune

O dar pastebejau labai bjauru dalyka! diorams niekad nebuna nuolaidu didesniu mano stebimose internetinese parduotuvese biggrin.gif visiems kitiems ir po 30% ir daugiau nuolaidu pasitaiko, o sitiem per kokius 4 metus neikart nepamaciau daugiau nei keli svarai, ar keliolika lt
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 04 24, 12:06)
tada pure poison reiks imti vasarai, patinka man jie, bet neturi to ypatingo zavesio kaip dune

Oi, ne, turi jie žavesį, kiek kitokį, bet tikrai turi, ir ypatingą, tik atidžiau įsiuostyti, priprasti, pastebėti juos reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu. Kiek tu Addict buna? g.gif
kazkokiu miniuka turiu, bet ten be numerio, visai nieko... bet jei nuspresciau isigyt, tai kaip zinot? doh.gif
Cia turiu galvoj isparduotuve ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agotaite: 24 balandžio 2009 - 15:33
QUOTE(agotaite @ 2009 04 24, 15:33)
nieko nesuprantu. Kiek tu Addict buna? g.gif
kazkokiu miniuka turiu, bet ten be numerio, visai nieko... bet jei nuspresciau isigyt, tai kaip zinot? doh.gif
Cia turiu galvoj isparduotuve ax.gif

man atrodo, kad trys, addict melynas, addict 2 ruzavas ir addict fraiche (kazkaip panasiai rasos) tas lygtais melsvas
Papildyta:
As dar macius visokiu vasariniu versiju addict'u, bet nezinau kiek labai skirias nuo tevu
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 04 24, 17:22)
man atrodo, kad trys, addict melynas, addict 2 ruzavas ir addict fraiche (kazkaip panasiai rasos) tas lygtais melsvas
Papildyta:
As dar macius visokiu vasariniu versiju addict'u, bet nezinau kiek labai skirias nuo tevu

Mano adicct miniukas be skaiciu. roziniame. saldus tokie, bet nieko.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sleepy hat @ 2009 04 24, 16:22)
Papildyta:

yra dar addict shine, ir dar newienas leidimas galit pasiziureti cia:
http://www.fragranti...o...amp;x=0&y=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytea: 24 balandžio 2009 - 19:00
QUOTE(Hellga @ 2009 04 24, 20:11)
Manau Miss Dior Cherie

Kiek žinau, cherie reiškią "brangiąją", o ne "vyšnaitę" mirksiukas.gif
Atsakyti
Išbandžiau Dior Diorissimo. Grynos pakalnutės (kitas natas mano nosis sunkiai atranda šiuose kvepaluose). Tačiau tos pakalnutės ne pavasariškos. Man jos šaltos, "žudančios" kaip kažkuri rašė. Negalėčiau tokiais kvepalais kvepintis, nes sukelia įtampą biggrin.gif
Žodžiu, tikros "les fleurs du mal"...
Atsakyti