Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(juratyte26 @ 2008 10 29, 11:12)
help.gif  reikia zinoviu patarimo.. Vakar nakti uzsakinejau is internetines pardes kvepalus. Norejau Dolce Vita, o pusiau uzmerktom akim pasirodo uzsisakiau Eau De Dolce Vita  unsure.gif . Uzsakymo pakeist neimanoma. Gal kas gali sulygint kvapus? Ar labai prasoviau ? Atsiliepkit zinancios  4u.gif , nes sedziu ir nervuojuos baisiai , ner vaistu nuo zioplumo  lotuliukas.gif

Pagal mane jie labai skirtingi. Turiu Eau De Dolce Vita. Tai pakankamai lengvas vos salstelejas svelnus kvapas. O Dolce Vita tai saldus ir riskus kvapas.
Atsakyti
Man iš Dior - Addict eau Fraiche labai patinka, tada Dior Star, na galiu dar Addict purkštis.
Pastebėjau, kad labai ilgai išlieka Dior kvepalų kvapas thumbup.gif

Atsakyti
Dabar vis pažaidžiu su dioro miniukų rinkiniu, kuriame trys EDP ir du EDT, tai pastebėjau, kad žinoma, visi laiko puikiai arba beveik puikiai. Tačiau ryškiau jaučiu tuos, kurie man ne itin priimtini, nors jie yra EDT.

Kita vertus, tik Dior miniukų rinkinys mano uoslei buvo pats priimtiniausias. Visi kiti būtų verti dėmesio tik dėl vieno ar kelių kvapų.
Atsakyti
Sveikos,
Drąsiaigaliu pasakyti, jog Dior kuria geriausius kvepalus pasaulyje, mane jie žavi tuom, kad atitinka populiariausius pasaulio kvapus, bet yra išskirtiniai ie be galo malonūs. Pati turiu net 4 skirtingų rūšių kvepalus: Jadore, DolceVita, Dune ir Poison (raudonus). Jadore ir DolceVita naudoju dažniausiai. Malonu pasiimt iš spintos rūbą ir užuost save smile.gif
Tenka tik apgailestauti, jog kainos LT tikrai sukeltos, bet ka daryt..
Atsakyti
Į temą - Dioras yra gėris. Kaži, bus dar perspektyvoje koks Poisonas? ax.gif (kaip bebūtų keista, myliu visus Poisonus, išskyrus tą pagrindinį-motinimnį Poison. Nu, ne mano jis. Kažkada sėdėjau tetare šalia moters su Poisonu, nugis, atrodo, visai wub.gif tas Poisonas, ale ant manęs jis mane slegia...) Ir kaži, ar yra kokių naujovių toje Dior serijoje, kuri bus sudaryta iš atopstogoms idealių vietų kvapų...(turiu omeny Escale....Portofino.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 spalio 2009 - 22:55
na, gal ir ne pačios šviežiausios naujienos, bet šioje temoje lyg ir neminėtos biggrin.gif

Dior La Collection Particuliere (Passage N°4, N°8 & N°9)

user posted image

Christian Dior marks their 60th anniversary as a fashion house this year, and to celebrate, the house is jumping on the haute (luxury/exclusive/expensive) perfume trend. La Collection Particulière is a trio of limited edition perfumes created by designer John Galliano in collaboration with perfumer François Demachy.

La Collection Particulière Passage N°4 is described as a "sovereign rose, a fiery pimento, a journey, a garden".

La Collection Particulière Passage N°8 is described as a "velvet violet, a sophisticated iris, a dream, a burst of laughter".

La Collection Particulière Passage N°9 is described as a "dazzling tuberose, creamy woods, late nights, fireworks".

The fragrance bottles are based on an "original flacon designed for Miss Dior in 1947".

Christian Dior La Collection Particulière Passage N°4, N°8 & N°9 will be available at selected Christian Dior boutiques (30 worldwide) or online starting on November 19. The fragrances are €320 each for 75 ml Parfum. (first three quotes via fashion.dior, last quote via cosmeticnews)

Update: a few additional notes ~ orange, amber and musk for Passage N°4; ambrette for N°8; jasmine, pachouli and vanilla balsam for N°9. (via cosmeticsinternational)

Dior mėgsta kolekcijas, tiek kalbant apie rūbus, tiek apie parfumeriją biggrin.gif

išleista trilogija vyrams:

Christian Dior has launched Dior Homme Intense, the third fragrance in the trilogy that started with Dior Homme, followed by Dior Homme Cologne.
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 11 14, 12:52)
Kaži, bus dar perspektyvoje koks Poisonas?

Christian Dior has launched new elixir versions of their Poison flanker scents, featuring "all of the opulent base notes of the original Poison product, blended with individually selected flavours".

Midnight Poison Elixir ~ based on the original Midnight Poison fragrance, enhanced with "intense, voluptuous, flavorful notes of caramel - fruity and toothsome, with an appetizing "toasted" fragrance - and the mellow, enveloping aromas of vanilla".

Hypnotic Poison Elixir ~ based on the original Hypnotic Poison fragrance, enhanced with "a mixture [of] licorice-star anise".

There is also a Pure Poison Elixir, and I will add a description later if I can find one. It may turn out to be the same as the Pure Poison Elixir launched in 2006.

The Christian Dior Poison Elixirs are available in 30 and 50 ml Eau de Parfum.

-----------

Žiūriu, nemažai net ir garsių parfumerinių vardų mėgsta flankerius, ne išimtis ir Dior biggrin.gif

pvz. Miss Dior flankeriai:

Miss Dior (1947)
Miss Dior Cherie (2005)
Miss Dior Cherie Eau de Toilette (2007)
Miss Dior Cherie Eau de Printemps (2008)
Miss Dior Cherie Blooming Bouquet (2008)

pvz. Poison flankeriai:
Poison (1985)
Tendre Poison (1994)
Hypnotic Poison (1998)
Pure Poison (2004)
Midnight Poison (2007)
Pure Poison Elixir (2006)
Poison Elixirs (2008): Midnight Poison Elixir, Hypnotic Poison Elixir, Pure Poison Elixir (It may turn out to be the same as the Pure Poison Elixir launched in 2006).

2008 metų Dior kvapai:

Miss Dior Cherie Eau de Printemps (2008), Escale a Portofino (2008), Dior Addict 2 Summer Litchi (2008), Miss Dior Cherie Blooming Bouquet (2008), Dior Homme Sport (2008), Poison Elixirs (2008).
Atsakyti
o man super Dior kvapas JADORE........negaliu atsilaikyti jam...jau baiginesi,vel pikrsiu
Atsakyti
QUOTE(sponkute @ 2009 02 02, 10:33)
labai patiko, bet dar gryztant is keliones labai sugripavau, bloga buvo nuo visko, ir kvepaliukai man pradejo smirdet verysad.gif laukiau beveik visa menesi, gal prades kvepet man jie, bet nea..

Man buvo analogiškai su šitais pat kvepalais. Tik veiksmas vyko vasarą. Palaukiau iki žiemos, dabar jie visiškai kitaip atrodo mirksiukas.gif Pasimiršo, matyt, ta gripinė organizmo reakcija. Jei nedega, gal ir tu palauk, dar bent porą-tris mėnesius, mažu ir neteks pardavinėt.
Atsakyti
thumbup.gif drinks_cheers.gif tiesiog tobuli pasakyciau! smile.gif
QUOTE(madlena @ 2009 01 27, 20:08)
o man super Dior kvapas JADORE........negaliu atsilaikyti jam...jau baiginesi,vel pikrsiu

Atsakyti
Sakykit ar Dune būna edp koncentracijoj ar tik edt?
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2009 02 07, 16:56)
Sakykit ar Dune būna edp koncentracijoj ar tik edt?

Man rodos, tik EDT ir PP
Atsakyti