Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

QUOTE(Dolce Vita @ 2008 09 24, 11:07)
drinks_cheers.gif  Iš moteriškų be limituoto leidimo Midnight Charm Eau de Noel - dar šių metų naujiena - Escale а Portofino mirksiukas.gif 

Ačiū, Dolce Vita ( thumbup.gif aprašymas), buvau šitą primiršus. O jis gi yra ir lietuviškose parduotuvėse. Esu uosčius - tikrai labiau žievelės jaučiasi nei pats vaisius. Eičiau dar kartą testuoti atidžiau, ale kad piniginė baisiausiai priešinasi tokio pobūdžio pasivaikščiojimams. Pirmiasia - Midnight poison ir taškas. (čia aš save ir piniginę taip raminu lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 25 rugsėjo 2008 - 08:30
Ferrari, ačiū biggrin.gif bet iki knygos man dar uooj kaip toli. mirksiukas.gif
QUOTE(Heilė @ 2008 09 25, 09:29)
Eičiau dar kartą testuoti atidžiau, ale kad piniginė baisiausiai priešinasi tokio pobūdžio pasivaikščiojimams. Pirmiasia - Midnight poison ir taškas. (čia aš save ir piniginę taip raminu lotuliukas.gif )

Jo, Midnight Poison dar vienas gėris. drinks_cheers.gif Aš jais susižavėjau praeitą vėlyvą rudenį, tikiuosi gal kada nors ateis jų eilė. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 spalio 2009 - 22:49
Jei reiketu pasirinkti viena kvepalu gamintoj kompanija, nedvejodama rinkciaus Dior'us. Beveik visi kvapai geri thumbup.gif

O Addict 2 tai galeciau diena nakti uostyt..... wub.gif
Atsakyti
Sakykit, ar Midnight Poison atitinka šį aprašymą - "Midnight Poison pasirodo vidurnakti... kai siluetai, žvilgsniai, jausmai- viskas įgauna magiško gundančio patrauklumo, kai emocija transformuojasi į aistrą Midnight Poison istorija prasideda. Vidurnaktį moteris atskleidžia savo tikrąją gundytojos prigimtį." (Skaiciau viename puslapyje) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Canaria @ 2008 09 27, 13:01)
Sakykit, ar  Midnight Poison atitinka šį aprašymą - "Midnight Poison pasirodo vidurnakti... kai siluetai, žvilgsniai, jausmai- viskas įgauna magiško gundančio patrauklumo, kai emocija transformuojasi į aistrą Midnight Poison istorija prasideda. Vidurnaktį moteris atskleidžia savo tikrąją gundytojos prigimtį." (Skaiciau viename puslapyje)  smile.gif

čia kristianos aprašymas... su klaidom. kvapas tikrai "tamsus", bet pačoj pradžioj gal labiau. vėliau to tamsumo gal kiek mažiau lieka, bet kad gilus, išraiškingas, tai taip.
nu o gundytojos, ar ne gundytojos aistra, tai čia kievienam spręsti. man tokie epitetai nieko konkretaus nepasako, nes tas pats rašoma prie daugelio kvepalų smile.gif jeigu mėgsti pačiulę, tai turėtų patikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 09 27, 13:13)
čia kristianos aprašymas... su klaidom. kvapas tikrai "tamsus", bet pačoj pradžioj gal labiau. vėliau to tamsumo gal kiek mažiau lieka, bet kad gilus, išraiškingas, tai taip.
nu o gundytojos, ar ne gundytojos aistra, tai čia kievienam spręsti. man tokie epitetai nieko konkretaus nepasako, nes tas pats rašoma prie daugelio kvepalų smile.gif jeigu mėgsti pačiulę, tai turėtų patikti mirksiukas.gif

Taip, iš Kristianos psl paėmiau jį smile.gif Man įstrigo eilutė "Midnight Poison pasirodo vidurnaktį". Ieškau "naktinių" kvepalų - šiek tiek vėsesnio vasaros nakties kvapo. Nuo sunkių, vakarinių bei pernelyg gaivių įsiskausta galva. Teks toliau tęsti paieškas ax.gif
Atsakyti
Sveikos Dior kvepalu megejos smile.gif siuo metu mastau isigyti Dior kvepalus Miss Dior Cherie ir butu idomu suzinot ar sie kvepalai ilgai laiko,siaip kvapas man ju labai patinka bigsmile.gif tad noretusi,kad ilgai ir laikytu.Gal kas esat turejusios siuos kvepalus ir galetumet mane apsviest blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Canaria @ 2008 09 27, 12:28)
Ieškau "naktinių" kvepalų - šiek tiek vėsesnio vasaros nakties kvapo.

Tiesiai į dešimtuką - vasaros nakties kvapas. Mano asociacijomis - tikrai ne leituviškos vasaros, peitietiškos, bet jau link pabaigos, kai naktys nebe tvankios. Naktinė pieva su vos jaučiamomis gėlytėmis.

QUOTE(VioletZibuokle @ 2008 09 27, 13:14)
Sveikos Dior kvepalu megejos smile.gif siuo metu mastau isigyti Dior kvepalus Miss Dior Cherie ir butu idomu suzinot ar sie kvepalai ilgai laiko,siaip kvapas man ju labai patinka bigsmile.gif tad noretusi,kad ilgai ir laikytu.Gal kas esat turejusios siuos kvepalus ir galetumet mane apsviest blush2.gif  biggrin.gif

Puikiai laiko.
Atsakyti
QUOTE(VioletZibuokle @ 2008 09 27, 14:14)
Sveikos Dior kvepalu megejos smile.gif siuo metu mastau isigyti Dior kvepalus Miss Dior Cherie ir butu idomu suzinot ar sie kvepalai ilgai laiko,siaip kvapas man ju labai patinka bigsmile.gif tad noretusi,kad ilgai ir laikytu.Gal kas esat turejusios siuos kvepalus ir galetumet mane apsviest blush2.gif  biggrin.gif

Man šis kvapas ant odos laikėsi pakankamai ilgai smile.gif
Atsakyti
J'Adore - DIEVISKI KVEPALAI ! Kvapas be kurio negaliu..
Atsakyti
help.gif reikia zinoviu patarimo.. Vakar nakti uzsakinejau is internetines pardes kvepalus. Norejau Dolce Vita, o pusiau uzmerktom akim pasirodo uzsisakiau Eau De Dolce Vita unsure.gif . Uzsakymo pakeist neimanoma. Gal kas gali sulygint kvapus? Ar labai prasoviau ? Atsiliepkit zinancios 4u.gif , nes sedziu ir nervuojuos baisiai , ner vaistu nuo zioplumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 10 29, 10:12)
help.gif  reikia zinoviu patarimo.. Vakar nakti uzsakinejau is internetines pardes kvepalus. Norejau Dolce Vita, o pusiau uzmerktom akim pasirodo uzsisakiau Eau De Dolce Vita  unsure.gif . Uzsakymo pakeist neimanoma. Gal kas gali sulygint kvapus? Ar labai prasoviau ? Atsiliepkit zinancios  4u.gif , nes sedziu ir nervuojuos baisiai , ner vaistu nuo zioplumo  lotuliukas.gif

Deja, Eau de Dolce Vita nieko bendro su Dolce Vita neturi. schmoll.gif Natas abiejų galima pažiūrėti osmoz.com O gal įvyks stebuklas, ir Eau patiks labiau nei DV. smile.gif
Atsakyti