Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

Man forver & ever visai patiko, kvapas turinintis savotiško žavesio, labai vasariški tokie, jaunatviški, nors antrą kart nepirkčiau, nes labiau subtilesnius kvapus mėgstu.
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 09 18, 13:03)
Keista, kad neprilipo...O kas juose tau nepatinka? Turiu Forever and ever Dior - ar panašūs, ar čia visiškai skirtingi kvapai?

Aš kaip tik praktiškai jau užbaigiau pažindinimąsį su Dioro asortimentu Lietuvoje. Liko tik Poison. Sužavėjo ir Adictas, ir Dune, ir Dolce Vita. Bet labiausiai tai pakerėjo - Midnight poison.
Gerai, kad nors Kalėdos sąlyginai greitai....  mirksiukas.gif

Turbūt suklydau rašydama pavadinimą - pas mane taip pat Forever and ever Dior smile.gif Nepatinka man tas citrininis-žalios arbatos kvapas verysad.gif Man labiau patinka Miss Dior cherie kompotėlis wub.gif Poisonai taip pat yra gėris wub.gif
Atsakyti
Aš irgi paikyrausiu dėl J'adore blush2.gif Gal kuriai teko susipazinti su šitais-J'adore Le Jasmin ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2008 09 18, 12:16)
Turbūt suklydau rašydama pavadinimą - pas mane taip pat Forever and ever Dior  smile.gif  Nepatinka man tas citrininis-žalios arbatos kvapas  verysad.gif  Man labiau patinka Miss Dior cherie kompotėlis  wub.gif  Poisonai taip pat yra gėris  wub.gif

Ne, tai aišku, kad lygint braškinį kompotą su pakalnutėm neverta mirksiukas.gif Aš citrinos nelabai užuodžiu, man aiškiau jaučiasi tas klasikinis ankstyvas diorinis švelnumas, neturintis nieko bendro su ryškiais poisonais. Visi šie kvapai tokie skirtingi, bet tuo ir žavūs. A vot kompotėlis iš jų mane žavi mažiausiai. Bet laiko.... Kvepinausi apie 12 val, iki šiol ant savęs užuodžiu...
O Forever and ever Dior nebejaučiu labai greitai...

QUOTE(mercedes @ 2008 09 18, 12:20)
Aš irgi paikyrausiu dėl J'adore  blush2.gif Gal kuriai teko susipazinti su šitais-J'adore Le Jasmin ?
user posted image

Turiu. Irgi iš tų švelnučiukų. Man labai tinka ir patinka, mielas toks. Bet tik ne tokiems šalčiams, dabar užplūdusiems. smile.gif
Papildyta:
P.S. Pažiūrėjau specialiai Forever and ever Dior natas - nėr ten citrusų. Frezija, jazminas, ieva....bet ne citrusai. mirksiukas.gif
Atsakyti
P.S. Pažiūrėjau specialiai Forever and ever Dior natas - nėr ten citrusų. Frezija, jazminas, ieva....bet ne citrusai. mirksiukas.gif
[/quote]
Vat aš irgi to tikėjausi, bet kadangi aš negaliu pakęsti nieko rūštaus nei valgyti, nei užuosti, todėl užuodžiu bent mažiausią rūgštumo kvapą, aš net midnight poison'uose kažkur giliai užuodžiau kažką .... doh.gif Todėl ir renkuosi tik saldžius kvapus, turbūt aš visai išprotėjus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 09 18, 21:32)

Turiu. Irgi iš tų švelnučiukų. Man labai tinka ir patinka, mielas toks. Bet tik ne tokiems šalčiams, dabar užplūdusiems. smile.gif

O kaip laikosi kvapas?Šalciams amunicija paruošta,o šituos pavasariui nusiziūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2008 09 19, 07:42)

Vat aš irgi to tikėjausi, bet  kadangi aš negaliu pakęsti nieko rūštaus nei valgyti, nei užuosti,  todėl užuodžiu bent mažiausią rūgštumo kvapą, aš net midnight poison'uose kažkur giliai užuodžiau kažką ....  doh.gif  Todėl ir renkuosi tik saldžius kvapus, turbūt aš visai išprotėjus  doh.gif  biggrin.gif

Tau gal ieva tą rūgštumą duoda... g.gif Nes daugiau, kaip ir nėr kam...Žinoma, jei mėgsti vien saldžius, tada šita Dioro linija visai ne tau. Kita vertus - a kodėl nepraplėtus parfumerinio akiračio ir nepabandžius įvairesnių variantų? mirksiukas.gif

QUOTE(mercedes @ 2008 09 19, 07:56)
O kaip laikosi kvapas?Šalciams amunicija paruošta,o šituos pavasariui nusiziūrėjau.

Su tuo laikymusi tai įdomiai čia.... Atrodė man, kad visai nesilaiko, nu, visai aš jo jau po pusvalandžio nebeužuodžiu. Bet, kai manęs kirpėjas užklausė, kuo čia kvepiu, pramušdama visus kirpyklos kvapus, tada savo požiūrį ėmiau keisti...Tai taip ir nežinau - lyg ir nesilaiko, bet laikosi... lotuliukas.gif Pavasariui pats tas. (jei jis išvis ateis...nebesitiki man kažkodėl g.gif ) Bet vartočiau dar ir žiemos pabaigon, kai jau kvepia pavasariu, bet požymių dar nėr...
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2008 09 19, 07:56)

Turiu juos ir aš - į paprastus J'Adore dar kliūstelėta jazminų. Man tinka ir patinka. Gerai neįskaičiau tavo nuotraukoj ant buteliuko, bet turbūt toks pat kaip mano - summer variantas. Tai bealkoholinis ir ne itin patvarus kvapas, man laikosi apie porą valandų (bet kirpykloj, kaip Heilė, netikrinau lotuliukas.gif )
O jais kur nors prekiaujama? Aš pirkau oro uosto Duty free (net testerio ten nebuvo), ir kiek radau info - tai niekur kitur ir neparduodami. Bet čia buvo lygiai prieš metus, gal kas pasikeitė...
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 09 23, 10:47)
.... (bet kirpykloj, kaip Heilė, netikrinau lotuliukas.gif )
O jais kur nors prekiaujama? Aš pirkau oro uosto Duty free (net testerio ten nebuvo), ir kiek radau info - tai niekur kitur ir neparduodami. Bet čia buvo lygiai prieš metus, gal kas pasikeitė...

O reikėjo. lotuliukas.gif Kirpykla turi didį ryšį su Dioru. Bo mano vyrui Pure poison asocijuojasi su kirpyklos kvapais, vis pasidomi, ar iš kirpyklos parėjau, kai jais kvepiu... lotuliukas.gif
Aš irgi pirkau duty free, testeris buvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 09 23, 11:47)
Turiu juos ir aš - į paprastus J'Adore dar kliūstelėta jazminų. Man tinka ir patinka. Gerai neįskaičiau tavo nuotraukoj ant buteliuko, bet turbūt toks pat kaip mano - summer variantas. Tai bealkoholinis ir ne itin patvarus kvapas, man laikosi apie porą valandų (bet kirpykloj, kaip Heilė, netikrinau lotuliukas.gif )

Taip,jie bealkoholiniai,limituoto leidimo.Radau StrawberryNet ir labai gundausi pavasariui įsigyti,juolab kad Dior'o kvapais dar neteko nusivilti rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai tik dabar pastebėjau, kad Adictas toks jaunas kvapas...Galvojau, jis priskirtas prie Dioro klasikos, bet, pasirodo, klydau...
O paskutiniais metais, po J'adoro ar buvo išleistas koks naujas kvapas, išskyrus vasarines visokių kvapų variacijas?
Papildyta:
Aha, jau radau - Forever and ever Dior ir Midnight poison. Abu kvapai verti dėmesio. Antrasis šiuo metu mano norėjimo sąraše Nr. 1. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Heilė @ 2008 09 24, 09:29)
Aš tai tik dabar pastebėjau, kad Adictas toks jaunas kvapas...Galvojau, jis priskirtas prie Dioro klasikos, bet, pasirodo, klydau...
O paskutiniais metais, po J'adoro ar buvo išleistas koks naujas kvapas, išskyrus vasarines visokių kvapų variacijas?
Papildyta:
Aha, jau radau - Forever and ever Dior ir Midnight poison. Abu kvapai verti dėmesio. Antrasis šiuo metu mano norėjimo sąraše Nr. 1. smile.gif

drinks_cheers.gif Iš moteriškų be limituoto leidimo Midnight Charm Eau de Noel - dar šių metų naujiena - Escale а Portofino mirksiukas.gif

user posted image

Tikrai vertas dėmesio Dior kūrinys, puikus vasariškas citrusinis (gal net daugiau tiktų apibūdinimas "citrininis") kvapas. rolleyes.gif Elegantiški citrusai - taip trumpai jį galėčiau pavadinti. smile.gif Jie šiuose kvepaluose atsiskleidžia ne sulčių pavidalu, o žievelių ir citrinmedžio lapelių - sausoki, žali, neturinys sultims būdingo saldžiarūgščio aromato. Pradinėse natose ryškiai jaučiasi bergamotė, citrina, petitgrain (citrinmedžio lapų aromatas, jis ir suteikia tą ryškų kiek citrusinės žalumos akcentą). Tokio tipo citrusai paprastai yra būdingi senesnių laikų kvepalams. Tai ir Guerlain Eau de Guerlain, Philtre d'Amour, ir Eau de Rochas, ir O de Lancome - retro citrusai (matyt retro stilius tampa aktualus ne tik drabužių, aksesualų, bet ir parfumerijos pramonėje biggrin.gif ) Vėliau citrusines natas papildo gėlinės, iš kurių ryškiau užsiuodžia baltos gėlės. Panašu į jazminus, nors jie sudėtyje nepaminėti. g.gif Šiuo metu pajutau šiek tiek panašumo su tokiais aromatais kaip M. Jacobs Blush ir GMV Woman. ax.gif Bazinėse natose kompoziciją papildančios medienos natos kvapo neapsunkina, jis išlieka ganėtinai sausas, nesaldus, saulėtas, gyvybingas ir dvelkiantis optimizmu, tarsi vasaros oras Italijos jūros pakrantėje.

O jų sudėtis tokia:

1. bergamotė, citrina, petitgrain
2. kartieji migdolai, apelsinų žiedai, kadagio uogos
3. kedras, baltasis muskusas, kiparisas
Atsakyti