Įkraunama...
Įkraunama...

Dior parfumerija

Vieną dieną netikėtai priėjau išvadą, kad Dior kvepalai greičiausiai bus tie, iš kurių man patinka beveik visi. Vieni galbūt mažiau, kiti daugiau, bet bent jau tarp tų kuriais prekiaujama mūsų šalyje turbūt nelabai atsirastų tokių, kuriais nesinorėtų nors retkarčiais pasikvepinti. rolleyes.gif Jų kvapai įsimenantys, buteliukai įspūdingi, o reklaminiai plakatai traukiantys akį. O kaip jums? mirksiukas.gif

user posted image

Šiek tiek istorijos:

1947 metais Paryžiuje buvo pristatyta pirmoji Christian Dior (1905 – 1957) mados namų kolekcija pavadinta „New Look“ kas reiškė naują požiūrį į moters drabužį. Elegancija, moteriškumas ir prabanga tapo šių namų simboliu. Tuoj pat po pirmosios drabužių kolekcijos pristatymo Cristianas įkurė mados namų padalinį „Parfums Christian Dior“ ir netrukus išleido pirmuosius kvepalus – „Miss Dior“, po kurių sekė Diorama, Diorissimo ir kiti. 1966 metais sukuriamas pirmasis vyriškas aromatas „Eau Sauvage“.
Po Christian mirties vadovavimą perėmė Yves Saint Laurent, vėliau Marc Bohan, o nuo 1996 metų Dior mados namams vadovauja John Galliano.

user posted image

Parfumerijos kūriniai ir jų kūrėjai:

Bois d'Argent (2004) created by Annick Menardo
Chris 1947 (2003)
Cologne Blanche (2004) created by Francis Kurkdjian
Diorama (1948) created by Edmond Roudnitska
Dior Addict (2002) created by Thierry Wasser
Dior Addict 2 (2005)
Dior Addict 2 Summer Peonies (2007)
Dior Addict Eau Fraîche (2004) created by Thierry Wasser
Dior Addict "Dior Twist" (2004)
Dior Dior (1976) created by Edmond Roudnitska
Diorella (1972) created by Edmond Roudnitska
Dioressence (1969) created by Guy Robert
Dior Homme (2005) created by Olivier Polge
Dior Homme Cologne (2007) created by François Demachy
Diorissimo (1956) created by Edmond Roudnitska
Diorling (1963)
Dior Me, Dior Me Not (2004)
Dolce Vita (1995) created by Pierre Boudon and Maurice Roger
Dune (1991) created by Jean-Louis Sieuzac
Dune Sun (1996)
Dune pour Homme (1997) created by Jean-Pierre Bethouart and Olivier Cresp
Eau de Dolce Vita (1998)
Eau Fraîche (1955) created by Edmond Roudnitska
Eau Noire (2004) created by Francis Kurkdjian
Eau Sauvage (1966) created by Edmond Roudnitska
Eau Sauvage 100% Glaçon (2001)
Eau Sauvage Extrême (1982)
Eau Sauvage Fraîcheur Cuir (2007)
Eau Svelte (1995)
Fahrenheit (1988) created by Jean-Louis Sieuzac
Fahrenheit 0 Degrés (2002)
Fahrenheit 32 (2007) created by François Demachy and Louise Turner
Fahrenheit Fresh (2004) created by Bertrand Duchaufour
Fahrenheit Summer (2001)
Forever and Ever (2001) created by Jean-Pierre Bethouart
Forever and Ever Dior (2006) created by Jean-Pierre Bethouart
Higher (2001) created by Olivier Gillotin and Olivier Pescheux
Higher Black (2002) created by Olivier Gillotin and Olivier Pescheux
Higher Energy (2003) created by Nathalie Gracia-Cetto and Carlos Vinals
Hypnotic Poison (1998) created by Annick Menardo
I Love Dior (2002) created by Frank Voelkl
J'Adore (1999) created by Calice Becker
J'Adore Anniversaire En Or (2004)
J'Adore L'Absolu (2007)
Jules (1980)
Lily (1999) created by Florence Idier
Lily Dior (2004)
Miss Dior (1947) created by Jean Carles and Paul Vacher
Miss Dior Chérie (2005) created by Christine Nagel
Miss Dior Chérie Eau de Toilette (2006) created by Françoise Caron and François Demachy
Midnight Charm (2006)
Poison (1985) created by Edouard Flechier
Pure Poison (2004) created by Carlos Benaïm, Olivier Polge and Dominique Ropion
Pure Poison Elixir (2006)
Remember Me (2000)
Tendre Poison (1994) created by Edouard Flechier
Midnight Poison (2007)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 22 sausio 2008 - 21:31
žinai, Dolce Vita, kai BlackDee buvo padariusi mini apklausėlę ir tenai buvo variantas - "kolekcionuočiau vieno kurio nors gamintojo kivepalus", tai aš būtent ir pagalvojau, kad tai būtų Christian Dior. man irgi prie širdies (o kai kurie netgi labai prie širdies biggrin.gif ) visi, kuriuos uosčiau.
Atsakyti
super tema, pati kazkada norejau sukurt apie Dior, bet taip graziai nebuciau sugebejus ir beabejo tingejus aprasyt 4u.gif

Man is Dior irgi praktiskai visi kvapai patinka, arba negaleciau ne vieno isskirti kuris nepatiktu. Nesu uosciusi visu, bet turejusi nemazai.
Visi Poisonai patinka, Remember Me gyliai sirdy istrige, Forever and Ever..., Dolce Vita, o Dune.
As turbut ir jei kolekcija tai Dioro noreciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 22, 22:34)
Dolce Vita  aplenkei mane  biggrin.gif  Taip ilgai masciau - kurti tokia tema ar ne ir tu sukurei  4u.gif

vava drinks_cheers.gif kol devynis kartus matuosi , kitas nukirps biggrin.gif
Papildyta:
o jau Miss Dior butelaitis tai vienas is graziausiu wub.gif
Papildyta:
beje, sarasiuke kazkaip pasigedau Dior - Star, ar cia gal koks limited reikalas buvo?
Atsakyti
Kiek Dior kvepalu uosciau tiek visi patiko daugiau ar maziau
Atsakyti
Gera tema thumbup.gif

Miss Dior - turėjau, kai dar buvau labai jauna ir jų visai nevertinau

Diorella - labai man patiko ir tiko. Norėčiau jų ir dabar.

Dolce Vita - patiko, kad jie kažkokie kitokie

Dior Addict - turiu dabar ir džiaugiuosi

Kažkaip ir viskas iš tokio didelio sąrašo g.gif

Ko nebuvo LT - tai ir nežinau, o kiti kažkaip netinka.
Atsakyti
Reikia pripažinti, kad beveik visi Dior'o kvepalai labai nusisekę rolleyes.gif

Iš jų turiu Poison, Hypnotic Poison wub.gif , Miss Dior Cherie, Addict, Dolce Vita ir Chris 1947 smile.gif

Norėčiau dar surinkt likusius Poison'us.

Jaučiasi, kad kvepalai kurti su meilę, daug į juos įdėta, netgi limituotos labiau "popsinės" versijos nėra paprasti vandenėliai smile.gif

Manau čia atsilieps daug Dior'o kvepalų gerbėjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 22, 21:31)
kai BlackDee buvo padariusi mini apklausėlę ir tenai buvo variantas - "kolekcionuočiau vieno kurio nors gamintojo kivepalus", tai aš būtent ir pagalvojau, kad tai būtų Christian Dior. man irgi prie širdies (o kai kurie netgi labai prie širdies biggrin.gif ) visi, kuriuos uosčiau.

QUOTE(Indijaa @ 2008 01 22, 22:00)
Kiek Dior kvepalu uosciau tiek visi patiko daugiau ar maziau

drinks_cheers.gif
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 22, 21:34)
Dolce Vita  aplenkei mane  biggrin.gif  Taip ilgai masciau - kurti tokia tema ar ne ir tu sukurei  4u.gif

tongue.gif Aha. blush2.gif Aš irgi jau senokai planus rezgiau, dar nuo Guerlain temos laikų, bet vis neprisiruošiau. ax.gif
QUOTE(Riuriu @ 2008 01 22, 21:41)
super tema, pati kazkada norejau sukurt apie Dior, bet taip graziai nebuciau sugebejus ir beabejo tingejus aprasyt  4u.gif

Man is Dior irgi praktiskai visi kvapai patinka, arba negaleciau ne vieno isskirti kuris nepatiktu. Nesu uosciusi visu, bet turejusi nemazai.
Visi Poisonai patinka, Remember Me gyliai sirdy istrige, Forever and Ever..., Dolce Vita, o Dune.
As turbut ir jei kolekcija tai Dioro noreciau  ax.gif

Ačiū. 4u.gif Tikiuosi kad ši tema bus mėgstama ir įdomi mūsų visų dėka. mirksiukas.gif 4u.gif
Iš Poisonų nesu uosčius tik Tendre, labai norėčiau susipažint ir su jais. rolleyes.gif
o jau Miss Dior butelaitis tai vienas is graziausiu  wub.gif

Ir man. Turiu miniatiūrą, atrodo lygiai taip pat, bet nėra to žavaus kaspinėlio. blush2.gif
beje, sarasiuke kazkaip pasigedau Dior - Star, ar cia gal koks limited reikalas buvo?

Taip, tikrai kai kurie kvapai neįtraukti į tą sąrašą, dauguma limituotų versijų. mirksiukas.gif Čia papildymas, kurių ir aš pasigedau:

Dior Addict Shine (2007)
Dior Homme Intense (2007)
Dior Star (2005)
Eau de Dior Energisante (2000)
Eau de Dior Relaxing (2000)
Fahrenheit Summer (2006)
Forever And Ever DIOR (2007)
J'Adore Eau d’Ete Parfumee (2005)
J'Adore Eau de Toilette (2007)
J'Adore Summer Fragrance (2001)
J'Adore Le Jasmin (2007)

Jei dar atrastumėt kokių nepaminėtų, labai prašom papildyt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 22 sausio 2008 - 22:44
Mano Dior - miniatiūros, tai Miss Dior, Miss Dior Cherie, Dune, Dolce Vita, J'Adore, Dior Addict, Dior Addict Eau Fraiche ir Pure Poison (labai norėtųsi ir klasikinio juodojo Poison, ale kad jo nenaudėlio niekur nesimato g.gif ). Kvepinimuisi šiuo metu turiu praeitos vasaros susižavėjimo objektą - Dune purškiamą miniatiūrą. rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 23 sausio 2008 - 00:54
Pas mane is Dior siuo metu tik Tendre Poison, kazkur buvo ir Dune bet neberandu ax.gif Man labai idomu kas per kvapas tas Star, gal kas susipazine su juo? Nes LT kaip supratau jo ne nebuvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 01 22, 23:21)
Reikia pripažinti, kad beveik visi Dior'o kvepalai labai nusisekę  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Artimiau susipazinus tik su "Dune" ir "Poison".Dune-nuostabus laisves,atostogu kvapas!O kai "Poison" atiteko ne man,o vyro mamai,nesikalbejau su juo kelias dienas blush2.gif Man tai kvepalai,turintys didziule paslapti,nepaprasti,prabangus.Gal juokinga,bet uostant juos,visada prisimenu karaliene Bona,puikiai jai tiktu rolleyes.gif
Atsakyti
Jau senokai esu pagalvojusi: keista, kad nera temos apie Dior'o sedevrus bigsmile.gif
Smalsu butu pauostyti kuo daugiau kvapu rolleyes.gif Mane labai zavi Dior'o flakonai wub.gif Visi (kiek maciau smile.gif ) isskirtinai originalus thumbup.gif
Siuo metu turiu Dune (kvapas, kuris vercia sypsotis), Tendre Poison (liudnas kvapas, bet labai sirdziai mielas), J'Ador (ko gero maziausiai patinka), Pure Poison ir mano neblestanti meile- Diorissimo wub.gif
Atsakyti
Ir man kiek teko uostyti Dior kvepalų, daugmaž visi patiko, o turiu tai Miss Dior Cherie ,puikus kvapas , mielai priglausčiau Hypnotic Poison ir Midnight Poison .
Atsakyti